Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

süpersin canımbugece mutlaka yap sakın aksatma bendebugün gene yaptım son aşamadayım bugecedenicem artık penis öle karar aldım ama belki yapmam ben doktora gitmiştim bana dar olduğunusölemişti o yüzden esnetmk istiyorum yoksa artık hiçsorun yok allahıma bin şükürgit gelde yapıyorumartıkhiçsorunyok bi tekp...skaldıonada acele etmiyorumzaten kafamda bu iş bitti düşüncesivar benim sadece eşimi yormak istemiyorum oda acele etmiyor zaten dua et banada ben sana hepdua ediyorumve takibindeyim senbu işi nasıl aşıcaksıngörücez hayretle alışa alışa

canım benım ılgın ıcın tsk ederım dualarım senın ıcın ınsallah kurtulursun da banada moral olur..:) aksatmıcam devam edıcem egzersızlerıme sen bu gece yap bakalım p...s denemenı bana mutlaka habe ver ama meraktan catlarım yoksa beynınde herseyı bıtırmen cok ii ınsallah senın geldıgın asamaya bende en yakın zamanda gelırım canım bu arada bı sakıncası yoksa msn de gorusebılırmıyız...

kizlar bu sabah kadin doktoruna gittim ama burda turkiyedeki gibi degil saglik sektoru.randevum yoktu dokorda cok doluydu.arayada sIkIstiramadilar yani anlayacaginiz bos bos geri geldim.ama ordaki hemsirelerle konustuk.yaptigim testi soyledim.eger ikinci cizgi silik dahi ciktiysa gebelik vardir dedi cunku vucut bir hormon salgiliyormus eger hamile degilsen o cizgi hic cikmazmis.dediki silikse zaten daha cok yenidir ultrasonda da gozukmez dedi.bugun normalde adetimin 4.gunu olmasi gerekiyordu.kan testi yaptirmak istedim ama doktor uygun gormeden yapmadilar.haftaya cumaya randevu verdiler.kasiklarimdaki agri icin de normal dedi rahime yerlesmeye calisiyor olur oyle agrilar dedi.sonra geldim tekrar test aldim kendim yaptim ikinci silik olan cizgi simdi bayagi bir belirgin cikti.hayirlisi olsun insallah.

tesekkur ederim canim.amin insallah rabbim dileyen herkese versin insallah.evet agrilar normalmis ogrendim icim rahatladi biseymi olacak diye cok korkuyordum.haftaya doktra gideyim de o zaman inanacam heralde
cnm inşallah hamilesindir bir an önce kesin sonucu alırsında mutlulugunu paylaşırız
haftaya kaldi iste canim.ama testler de dedigim gibi cikiyor.hayirlisini versin insallah rabbim.
canim benim insallah bende cok saskinim.aslina bakarsan gecen haftadan beri o kadar cok is yaptim ki cok yoruldum ama insallah bisey olmaz.bende tam emin olayim hemencik yazacam minnosum.

ustteki yaziyi oku minnos

okudum bebeişimmmmmmm hadi hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinn...kıs doktor öle bi ultrasondan muane edioo zaten etmeden gözükmez ama biz gene bi bakalım diolarrrr şimdi gitme dediğin gibiii....büyüsün birazzz...dikkat ett sadece kendineee....

merhaba kızlar

nasılsınız ? kaç gündür giremiyordum. özlemişim yaaa
özüm34 bebiş nasıl , hamilelik nasıl gidiyor ?
Arkadaşlar ben bir soru soracağım ama alenaden soramıyorum utanıyorum

Son düzenleme:
[Bamin canim darisi isteyen butun arkadaslarima insallah.iste haftaya kadar allahtan bir mani cikmazsa buyur biraz daha iyi olur.ediyorum canim sende etttt[/B]
merhaba kızlar

merhaba canim
ne sormak istiyorsan sor cunku burda biz en ozellerimizi paylasiyoruz birbirimizle.ve senin sormak istedigin seyi bakarsin sessizce okuyup utanipta soramayan vardir.hic cekinme suyle bakalimmm

merhaba kızlar

bebiş iyide ben çok kötüyümm gripmi oldum anlamadım dün gece ateşler içinde yandımmmm suan bütün kemiklerim ağrıoooooo üsüttüm galibaa........sor canımm sorr biz artık birbirimizden unatacak durumdamıyızz sorrr...

bu vajinusmusu yendim çok şükür . Fakat bir sorun daha çıktı p..s içimdeyken git gellerde popişimde bir baskı oluyor sanki lavaboya gidecekmişim gibi. :26:O anda bişey olupda eşime rezil olacağım diye yüreğim titriyor.:26: Bunun sebebi nedir ? :44:

kıs ben p..s yarısı felan denerkennnn alttan gaz çıkarasım gelirdiiieşime sölerdimmm yappp koy ver derdiiiii

Ah canım Allah acil şifalar versin. Aman dikkat et kendine.
Bak sana bir formül vereyim, kantaron yağı ile vucuduna hafif masaj yaptır. Kantaron yağı bulamassan saf zeytinyağı ile yaptır. birkaç günde toparlanırsın. Ben hasta olduğumda karabiberli zeytinyağını sırtıma sürdürüp yatmıştım. Sabah kalktığımda ağrım hafiflemişti.

canim o cok normal sonradan duzeliyor takma kafaya gecici bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…