- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.861
bu vajinusmusu yendim çok şükür . Fakat bir sorun daha çıktı p..s içimdeyken git gellerde popişimde bir baskı oluyor sanki lavaboya gidecekmişim gibi. :26anda bişey olupda eşime rezil olacağım diye yüreğim titriyor.:26: Bunun sebebi nedir ? :44:
tacem , mano, balbocuuu nerdeler acaba ?????
canim o cok normal sonradan duzeliyor takma kafaya gecici bisey
martıcım çok normal bu ilk zamanlar bu oluyor zamanla geçiyor merak etme bebişim
ilk defa duydum bu şeyi anam daha neler duyacağım bende şimdi korkar oldum ben nasıl bilmiyordum bunu yaaa
dün akşamp..s tamamını aldım ben üstte ters pozisyondayken ama git gel olmadı yapamadım oldu sayılmaz dedi eşim git gel üstteyken yapılmıyor zor sanki kendimi bırakamıyorum birde 20 dakkayı geçti yani ordan burdan ıkın mıkın anca girdi böle bişe ilk defa görüyorum dedi sinirlerimi bozdu çok hemde
canım benım ılgın ıcın tsk ederım dualarım senın ıcın ınsallah kurtulursun da banada moral olur..:) aksatmıcam devam edıcem egzersızlerıme sen bu gece yap bakalım p...s denemenı bana mutlaka habe ver ama meraktan catlarım yoksabeynınde herseyı bıtırmen cok ii ınsallah senın geldıgın asamaya bende en yakın zamanda gelırım canım bu arada bı sakıncası yoksa msn de gorusebılırmıyız...
yendimsayılmıyorumdimi
kızlar bir fikir daha alacağım bebek için biraz daha beklesem mi yoksa hemen düşünsem mi karar veremiyorum. Malum yaş 30 ve 2 aylık evliyim.
kısss venüssssss ecrinideeee hamiş listesine ekle anammmmm
dün akşamp..s tamamını aldım ben üstte ters pozisyondayken ama git gel olmadı yapamadım oldu sayılmaz dedi eşim git gel üstteyken yapılmıyor zor sanki kendimi bırakamıyorum birde 20 dakkayı geçti yani ordan burdan ıkın mıkın anca girdi böle bişe ilk defa görüyorum dedi sinirlerimi bozdu çok hemde
peki nasılgit gel yapcam offff venüste üstte yenmişti git gel olmuşmuydu ne zaman olcak egzersiz gene yapayım mı
kızlar bir fikir daha alacağım bebek için biraz daha beklesem mi yoksa hemen düşünsem mi karar veremiyorum. Malum yaş 30 ve 2 aylık evliyim.
peki nasılgit gel yapcam offff venüste üstte yenmişti git gel olmuşmuydu ne zaman olcak egzersiz gene yapayım mı
Bebişim ecrine sordum listeye ekleyemmi diye ama cuma doktora görüncek ya o zaman yazcam inşallahkuduruk naciye napıyon sen
eeeeee bebişimmmmm olmuş bu işşşşş işteeeee canım benim tebrik ederim git gel hemencecik olmuyor çünkü biz nasıl yapılacağını bilmiyoruz yapamıyoruz sen üstte iken eşin alttan yavaş yavaş git gel yapabilir biz o şekilde alışrtırma yapıyoduk bebişimmmmm ohhhhhhh bi kişi daha kurtuldu nasıl beklediğin gibi zor bi şey deilmiş dimi ?
evet hiç bişe acı falan korktuğum olmadı git gelde olsa da tamatlatsam
venüstensana özel mesajatmak istiyorum ama dolumesaj kutunburda yazayımbaricevapveririsençoksevinicem venüsten bişesorucam sende üstte ters pozisyonda yenmiştim bende senden cesaretle öledenedimilk denememdi oldu tamamı girdi ama git gel yapamadım azcık yaptım ama yeteri hızla yapamadım sankiacıcakgibi geldibana git gelyapabilmişmiydin birde ne zaman olcak kaç günde aşarımbuişi bide çokzor girdi hiç kasmadım kontrol ediyorum artık kasılmaları ama 20 dakkada anca girdi sankibirden hiç birzaman giremicek gibime geliyor
tabi tatlım harika gidiyorsun neden olmasın bende p... boyutunda aparatla yaptıgım gün p... başardım cncm o aşamaya da geleceksin cnm aferin snaa ....selam kızlaaar ben bugun fenolubun uc kısmını tamamen ıcıme aldıktan sonra gaza glıp seerce parmagımı aldım sonra o gazda yetmedı yuzuk parmagımıda soktum bı kackez ılerı gerı yaptım ıcını hıssettım hemde bu ılk denemem ılk egzersız gunumdu vajınamı tanımaya basladım valla cok mutluyumAllah herkeze kolaylık versın yarın tekrar parmak denemesı yapıcam bol bol ama bazı arkadaslar ıkı uc parmagını bırlestırıp sokuyolarmıs bıde penıs boyutunda mum sokuyolarmıs o zor geldı bana okuyunca ya onuda yapabılırmıyım acaba:26::26::26:
canım başka mumla yap kırılmaz aslında mumda sorun vardır :))) bide yanma normal kasmısındır farkında olmadan aslında parmakla yapsan önce vajinin yapısını anlarsın ne zmaan kasıp ne kasmadıgını daha ii ögrenirsin tatlım. yanmada geçicek gitgel yaptıkça kasmamayı ögrendikçe.kızlar merhaba.ben dün ilk kez mumla yaptım.muma pamuk sardım iyice.sonra eldivene geçirdim falan kalınlaştı iyice.ama yaparken mum kırılıyo.şamdan mumuydu.rahat olmuyo.başka önerebileceğiniz bi aparat varmı.bi de baya zorladım dün.baş kısmı girdi mumun biraz.ve bugün yanıyo v... biraz.normaldir dimi bu durum?
cnm yavaş yavaş olacak senin altta oldugun poz. bacaklarını göğsüne çek iyice aç öle dene oda cok kolay baskı az oluyor hem öle hemde tamamı girer cnm sen egz.devam et . p.. öncesindede aparatla yap esnesin iyice cnmcm.slm kıslar ya p.. denemesinde ancak 3-4 cm olabilio offf ya napmam lazım çok moralim bozuluo yine :84::84::84::84::84:
biraz daha egzersiz yapmam lazım galiba
cnm geçmiş olsun aman dikkat et portakal ye ...offfffffffffffffffff grip oluorum galibaaaaaaaaaaaaaaaaaa burnm akıoooooo boğazım ağrıoooooooooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84: sümüklerime hakim olamıorummmmmm
cnm bizde özledik valla cnm o baskı zamanla geçiyor bide g noktasına degdiği zaman çişin geliyomus gibi olur ilişki öncesi tuvalete git kaçırmassın merak etme o sadece his...gazında varsa sal gitsinmerhaba kızlar
nasılsınız ? kaç gündür giremiyordum. özlemişim yaaa
özüm34 bebiş nasıl , hamilelik nasıl gidiyor ?
Arkadaşlar ben bir soru soracağım ama alenaden soramıyorum utanıyorum
bu vajinusmusu yendim çok şükür . Fakat bir sorun daha çıktı p..s içimdeyken git gellerde popişimde bir baskı oluyor sanki lavaboya gidecekmişim gibi. :26:O anda bişey olupda eşime rezil olacağım diye yüreğim titriyor.:26: Bunun sebebi nedir ? :44:
kız sen yenmişsin aboooo hadi halaya cnm gitgel zamanla oluyor yendigimiz gün bizimde olmadıki.dün akşamp..s tamamını aldım ben üstte ters pozisyondayken ama git gel olmadı yapamadım oldu sayılmaz dedi eşim git gel üstteyken yapılmıyor zor sanki kendimi bırakamıyorum birde 20 dakkayı geçti yani ordan burdan ıkın mıkın anca girdi böle bişe ilk defa görüyorum dedi sinirlerimi bozdu çok hemde
cnm hazır hissediyosan korunma bence yaş kemale ermiş hadi hayrılısı bakalım cnmcmkızlar bir fikir daha alacağım bebek için biraz daha beklesem mi yoksa hemen düşünsem mi karar veremiyorum. Malum yaş 30 ve 2 aylık evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?