Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kısslar buraya yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama konu dışı olucak çok moralim bozuk astım krizim tuttu çok fenayım egzersizde bu akşam kalıcak sanırım sinirlerim iyice yıprantığı için birde havalar bi açıp bi kapatıyor ayrıca bahar alerjiside üstüne gelince iş yerinde bir an nefessiz kaldım :84::84::84: allahım ölücem sandım ptesi günü için bir sürü test tahlil yaptırıcam offf offf

geçmiş olsun canımmmm...ilaç kullanmıormusunnn ..bendede var küçükten kalma.....canım havan vardır muhakkak havanıı çek kendine gellll yanındaa taşımıonmu devamlı kullandın ilaç yokmuu

geçmiş olsun canımmmm...ilaç kullanmıormusunnn ..bendede var küçükten kalma.....canım havan vardır muhakkak havanıı çek kendine gellll yanındaa taşımıonmu devamlı kullandın ilaç yokmuu

sağol tatlım hava var sıktım onu açılmadım eşim hemen hastaneye getirdi ordada serum hava aldım solunum test ve bir sürü daha tahlil verdi ptesi günü devlet hastanesinde bu tahlilleri yap gel dedi gittiğim yer özel hastane olucak bide burda yok bunlar dedi olsada çok pahalı devlet karşılamıyor dedi ayyy sinir oldum iyice en iyisi yine devlet hastanesi

ventolinmi sıktın cicim o pek işe yaramıooo ciğerlere gitmiomus o ..simbicort var çekiorsun kırmısı bi kutuu o daha yararlıı hemen hayata dönmüş gibi oluorsunnn...kıss özel okadar araştırmıoo devlet daha araştırıoo hangi semttesin arttık devletlerden internet yoluyla randevu alıon saatinde gidion muane oluonn eskisi gibi değil devlet hastaneleriii...kendinii ihmal etmeee...yaş kaçtııı

ventolin tatlım ayy yok bebeğim gitmem artık özele devlet hastanesinden aldım randevu netten ptesi günü gögüs hastalıklarına yaptırıcam tahlil bakalım bu dr bana ( özel ) astım olmaya bilir dedi nasıl olmaz diorum ben nefes alamıyorum beni hala konuşturuyo sen yatırsana beni ver serum hava ben iyi olcam dedim ayyy adama ben işini yaptırıyorum eşimde şikayet edicem dedi aman dedim yürü açıldım hazırda sinirlenip gene havasız kalmıyım ya özele gittim ben ama ssk geçiyor diye bide sıra beklemim dedim iş yerime daha yakın bi de korktum nefes alamayınca ölücem sandım bahar alerjimde var benim

29 yaşındayım canım kocaelinde oturuyorum tatlım kocaeli merkez

ben artık özel hastanelerden soğudum vallaaaaa işinin ehli olmayanlarr özelde toplanmış sankiii....son istanbul kartal özel hastanedki bebek yoğun bakımdaakii olaylardan sonra özel hastanelerden soğudumm.....devlet hastanelerinden şaşmıcann vallaaaa benim eşim izin verse bebek muanelerinee bile devlete giderim ama izin vermiooo...çocukluktan kalmamı hastalığın yenimii...benimde başladı alerjilerimmm burnum akıp duruoooooo

çocukluktan tatlım bronşit astıma çevirdi yeni değil yani alerji bendede var bahar alerjisi deterjan toz duman ağır parfüm polen hep burun akıntısı yapıyor kaşıntı hapşırma geçtiğimiz haftada sağ burun deliğim kapalıymış bu yaştan sonra onuda öğrendim eee bütün bunlar varken sigarada içiyorum arada keyif yapmak için valla bende şaşırdım artık bide malumunuz vajilikte var ee daha ne olsun

bizdedeee yok yok heeeee

kocişlede bu akşamp.. denemesi yapcaktık oda kaldı artık olmaz diyo hastasın 1-2 gün geçsin öle yaparız diyo off ya offff tıkanırsın gece gece bana panik yaptırma diyo

çok teşekkür ederim canım çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…