- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.901
kızzzzzzzzzz kuduruk napıyonnnnnnnnn yeğenim nasıl ? çok ymek yiyonmu bebişim
kısslar buraya yazmam ne kadar doğru olur bilmiyorum ama konu dışı olucak çok moralim bozuk astım krizim tuttu çok fenayım egzersizde bu akşam kalıcak sanırım sinirlerim iyice yıprantığı için birde havalar bi açıp bi kapatıyor ayrıca bahar alerjiside üstüne gelince iş yerinde bir an nefessiz kaldım :84::84::84: allahım ölücem sandımptesi günü için bir sürü test tahlil yaptırıcam offf offf
geçmiş olsun canımmmm...ilaç kullanmıormusunnn ..bendede var küçükten kalma.....canım havan vardır muhakkak havanıı çek kendine gellll yanındaa taşımıonmu devamlı kullandın ilaç yokmuu
sağol tatlım hava var sıktım onu açılmadım eşim hemen hastaneye getirdi ordada serum hava aldım solunum test ve bir sürü daha tahlil verdi ptesi günü devlet hastanesinde bu tahlilleri yap gel dedi gittiğim yer özel hastane olucak bide burda yok bunlar dedi olsada çok pahalı devlet karşılamıyor dedi ayyy sinir oldum iyice en iyisi yine devlet hastanesi
oyyyy oyyyyyy maşallah bebişimmmm sen artık sona yaklaştın demektir...canım jel kullanıyorsun değilmi ? yanma normalde olmaması gerekiyor ama ilk egzersizlerde bende yanma olmuşmuydu hatırlamıyorum ama böyle karıncalanma gibi bişey olmuştucanım o dar sandığımız yer esnior ve onun ilerisinde 3 oda 1 salon kocamaaan bir boşluk var oraya ulaşmadınmı onu anlamadım ????
[/QUOTcanım evet jel kullanıyorum o gırıs cıkısı baya kolaylastırıyo ya ben bugun soktugumda parmagımla hıssetmeye calıstım ama popomun yonune dogru darlık var baya onu anlamadım acaba dedıgın gıbı o genıs yere ulasamadımmı işaret parmagımın tamamını soktum ulasmam gerekmıyomu yoksa daha uzun mum tarzı bısımı olması gerekıyo o genıs yere ulasmak ıcın ..
ventolinmi sıktın cicim o pek işe yaramıooo ciğerlere gitmiomus o ..simbicort var çekiorsun kırmısı bi kutuu o daha yararlıı hemen hayata dönmüş gibi oluorsunnn...kıss özel okadar araştırmıoo devlet daha araştırıoo hangi semttesin arttık devletlerden internet yoluyla randevu alıon saatinde gidion muane oluonn eskisi gibi değil devlet hastaneleriii...kendinii ihmal etmeee...yaş kaçtııı
oyyyy oyyyyyy maşallah bebişimmmm sen artık sona yaklaştın demektir...canım jel kullanıyorsun değilmi ? yanma normalde olmaması gerekiyor ama ilk egzersizlerde bende yanma olmuşmuydu hatırlamıyorum ama böyle karıncalanma gibi bişey olmuştucanım o dar sandığımız yer esnior ve onun ilerisinde 3 oda 1 salon kocamaaan bir boşluk var oraya ulaşmadınmı onu anlamadım ????
[/QUOTcanım evet jel kullanıyorum o gırıs cıkısı baya kolaylastırıyo ya ben bugun soktugumda parmagımla hıssetmeye calıstım ama popomun yonune dogru darlık var baya onu anlamadım acaba dedıgın gıbı o genıs yere ulasamadımmı işaret parmagımın tamamını soktum ulasmam gerekmıyomu yoksa daha uzun mum tarzı bısımı olması gerekıyo o genıs yere ulasmak ıcın ..
cnm işte o darlığın sonrası bi genişlik var :) bende öyleydi yani
o darlık dediğin yer sanırsam kaslı bi yapı, çünkü egzersizle genişlio ve sonrası boşluk resmen
ben parmakla hissetmiştim bunu, mumla hissedilmez sanırsam.
tatlım ben üşenmedim ölçtüm o boşluğu yanlış hatırlamıyorsam 12 cm sonrası boşluk ama bu akşam gene ölçerim ilk o boşluğu hissettiğimde (kalem farla egzersiz yapıyordum) inanamadım sonrası kalemi gezdirmek istedim orda hiç acı yok yani korkma
yanma ilk 3 gün bendede oldu 1 gün ara verdim geçti seninde yanması normal
tatlım ben üşenmedim ölçtüm o boşluğu yanlış hatırlamıyorsam 12 cm sonrası boşluk ama bu akşam gene ölçerim ilk o boşluğu hissettiğimde (kalem farla egzersiz yapıyordum) inanamadım sonrası kalemi gezdirmek istedim orda hiç acı yok yani korkma
yanma ilk 3 gün bendede oldu 1 gün ara verdim geçti seninde yanması normal
cnm 12 cm se benım parmagımla hıssetmemem normal ozaman dımı ne bılıyım yaaa cok tuhaf hıssettım kendımı orayı dar hıssedınce orada parmagımı gezdırdıkce afedersınız popomda baskı oluyoyanma kafamı cok karıstırıyodu bıraz olsun rahatladım cnm tsk ederımmmm..
cnm 12 cm se benım parmagımla hıssetmemem normal ozaman dımı ne bılıyım yaaa cok tuhaf hıssettım kendımı orayı dar hıssedınce orada parmagımı gezdırdıkce afedersınız popomda baskı oluyoyanma kafamı cok karıstırıyodu bıraz olsun rahatladım cnm tsk ederımmmm..
yanlış hatırlamıyorsam 12 cm ama bu akşam egzersiz yapabilirsem (rahatsızım biraz) tekrar ölçücem sana yazarım
orasının dar olması normal biz onu esnetiyoruz zaten
yanmada bana göre normal çünkü bendede aynısı olmuştu 1 gün ara verdim geçti bide psikolojikte oluyo aklım çünkü hep vajide yani benim öleydi işyerinde hep vajim aklımda ama bi an unutuyordum yanma yok sonra aklıma gelio yine yanma var yani bende öleydi birde ben sert cisimlerle yapıyordum parmakla yapamıyordum oda sebep oluyordu sanırım ama geçici bi durum endişelenicek bişi yok yani rahat ol
ventolin tatlım ayy yok bebeğim gitmem artık özele devlet hastanesinden aldım randevu netten ptesi günü gögüs hastalıklarına yaptırıcam tahlil bakalım bu dr bana ( özel ) astım olmaya bilir dedi nasıl olmaz diorum ben nefes alamıyorum beni hala konuşturuyo sen yatırsana beni ver serum hava ben iyi olcam dedim ayyy adama ben işini yaptırıyorum eşimde şikayet edicem dedi aman dedim yürü açıldım hazırda sinirlenip gene havasız kalmıyım ya özele gittim ben ama ssk geçiyor diye bide sıra beklemim dedim iş yerime daha yakın bi de korktum nefes alamayınca ölücem sandımbahar alerjimde var benim
29 yaşındayım canım kocaelinde oturuyorum tatlım kocaeli merkez
ben artık özel hastanelerden soğudum vallaaaaa işinin ehli olmayanlarr özelde toplanmış sankiii....son istanbul kartal özel hastanedki bebek yoğun bakımdaakii olaylardan sonra özel hastanelerden soğudumm.....devlet hastanelerinden şaşmıcann vallaaaa benim eşim izin verse bebek muanelerinee bile devlete giderim ama izin vermiooo...çocukluktan kalmamı hastalığın yenimii...benimde başladı alerjilerimmm burnum akıp duruoooooo
çocukluktan tatlım bronşit astıma çevirdi yeni değil yani alerji bendede var bahar alerjisi deterjan toz duman ağır parfüm polen hep burun akıntısı yapıyor kaşıntı hapşırma geçtiğimiz haftada sağ burun deliğim kapalıymış bu yaştan sonra onuda öğrendimeee bütün bunlar varken sigarada içiyorum arada keyif yapmak için valla bende şaşırdım artık bide malumunuz vajilikte var ee daha ne olsun
bizdedeee yok yok heeeee
kızlar ben çıkar artık herkezlere iyi akşamlar yarın bol bol halay çekeriz inşallah hepiniz allaha emanet olun :80::80::80:
ben de iyiyim canım sağolasın.çok iyi gidiyosun o zaman bi 5 cm daha alsan yeticek zaten yavaş yap olsun sonu güzel olsun da beklemeye değer.yanma bende de oluyodu ama o da geçiyo zamanla biz kadınlar neleri atlattık ya bunu mu atlatamıycaz dimi amabenim de iyi gidiyo şimdilik alışmaya çalışıyoruz güzel haberlerini bekliyorum tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?