Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler tekrar bebişimmmmm

yendimmi demek yuppi yuppiiiii ne hızlıoldu yendimi bile anladımhem gitgel yapamam normal çünkü ö... s...e olayını yaşamadık yendim yendim yendim yuppiiiii yaşasın kk :6666:

tebrik ederim canımmm ben de önce kendinin inanmanı bekliyordum tebrik etmek için maşallahhhhhhh sana kısa sürede başardınzaten taze gelindin şimdi daha da taze oldun:123:
:92::92::92:

iyi akşamlar 15beyonce çoooook mutlu oldum darısı bütün vajilileree ne güzel bebek bekleyenlerde var rabbim herkese bu mutluluğu nasip etsinn disko disko partizane

arkdaşlar o kadar zor oluyo ki hiç canım istemiyo egzersiz yapmak falan parmağımı yapamıyom ama kalem falan oluyo bu olayı çözmek istiyorummmmmmm....

arkdaşlar o kadar zor oluyo ki hiç canım istemiyo egzersiz yapmak falan parmağımı yapamıyom ama kalem falan oluyo bu olayı çözmek istiyorummmmmmm....

canım ilk başlarda normal ama kendini motive etmek senin elinde bak başaran arkadaşlar hırslandırsın seni canım zaman geçiyor kendi zamanımızdan çalıyoruz hep biliyosunki vaji bir ertleme ve bahane bulma hastalığı bilinç altının sana bunu yapmasına izin verme önce kendini ve eşini düşün siz normal bir çiftsiniz ve diğerlerinden hiç bir eksiğiniz yok bak 100lerce kişi başardı istediğin zaman başarabileceğini biliyorsun bunu istemesen zaten bu saatte burada olmazdın lütfen kendine güven ve silkelen ben bu işi yapıcam de vajine kafa tut inan bana acı sızı yok bu haksızlığı kendine ve evliliğine yapma var olmayan bir acı düşüncesi yüzünden ne hallere geliyoruz canım benim sen iste herşey yoluna girecek ama lütfen erteleme

cnm vajiyi yenmenin bence 1 numaralı kuralını veriym sana. en fazla 1 hafta 10 gün süre zarfı için uygulanıcak bi kural diyelim. o da şudur: "yapamıyorum, zor, istemiyorum, acıycak mı, yapabilir miyim acaba, yapamam, olmuyo, ben farklıyım, umutsuz vakayım" işte bu kelimeleri dağarcığından ve düşüncelerinden siliyosun. bunların yerine " oluyo, yapabilirim, başarıcam, kesinlikle acımıycak, benim ne farkım var ki, yaklaştım, herşey güzel gidiyo" kelimelerini bolca kullanıyosun ve düşünüyosun.
işte böylece sonuca emin adımlarla ilerliyosun ve mutlu son(ya da herşeyin başlangıcı) geliyo kısa sürede.

yasaklı kelimeler ve bunların yerine kullanılacak kelime örnekleri arttırılabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…