- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.421
ben egzersize tam gaz başladım reglim geçti yarın duş almam gerekiyodu dayanamadım bu akşam çalıştım çok güzeldi ya son büyük aparatlarımın küçükleriyle yapıyorum çok rahatım git gel yapıyorum sanırım başarma zamanım geliyooooooooooooçok mutluyum allahım kimseye yaşatmasın çok zor bir sınav herkz kurtulsun inş......... ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ............ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ...................... DUANIZI EKSİK ETMEYİN NE OLUR ÇOK İHTİYACIM VAR SİZLERİ ÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMM
nazli_85 tebrık ederım canım ne guzel yaaaa ımrendım valla vajıden kurtulup hamıle kaldın masallaaaaaaaaaahcok coook tebrık ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrikler canimmmm
rabbimin izniyle hamilesin insallah.rabbim saglikli bir sekilde kucagina alabilmeyide nasip eylesin insallah.darisi isteyen tum arkadaslarimiza insallah
nazlıcım hayırlı olsunçok sevindim darısı hepimizin başına kızlaaar hepinizi çoook seviyorum burda okudukça motive oluyorum Allah hepinizden razı olsun reglim bitsede başlasam şu egzersizlereeee :)))
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr birimiz çay demleyelim birimiz patates biber kızartalımmmmmm yiyelim canım çok istedi yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
nazlıcım cooook tebrık ederım ınsallah saglıklı bı hamılelık gecırırsın. cızgı sılık cıksada sonuc olumlu kabul edılır sen yınede ıcının rahat etmesını ıstıyorsan kandada baktır haftası bellı olur degerlerden. bu arada daha kucuk olunca cızgı sılık cıkıyor adetın cok gecmedı o zaman
smile yanlış olmuş bu olcaktı:87:
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr birimiz çay demleyelim birimiz patates biber kızartalımmmmmm yiyelim canım çok istedi yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlerede bir an önce versin.bizim bebiş aceleci babasının ilk spermini kaptı
ozummmmmmmmmmmmmmmmmm canim simdi istediiiiiiiiiiii biberde yok evdee napcam simdikkkkkkkkkkkkkkkkkkk:84::84::84:
gel şekerim ben yaparım sana
tebrik ederim nazlı_85 çook sevindim senin adına.son yorumun da çok hoşuma gitti.darısı bizim bebişlere.hemencecik kapıverirler bizimkiler de inşallah.tabi önce vajiyi yenersek:26:
sağol canım inşallah sizler için çok dua ediyorum ben buradaki arkadaşların sayesinde yendim çok destek oldular bugün bebiş haberinide ilk sizlerle paylaştım sadece eşim ve sizler biliyorsunuz.daha söylemeyi düşünmüyorum 2-3 aylık olsun pazrtesi yada salı gidicez doktora bakalım hayırlısı.bu arada benim adımda nazenin
cnm çok tebrik ederim. hayırlısıyla bebişini kucağına aldığın haberini de alırız burdan :) darısı da hepimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?