- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.401
ne çıktı ne çıktıııııııııı
canım çok teşekkür ederim cevabın için.inan bu ayrıntı bilgiler o kadar önemli ki.özelini paylaştığın için saol tekrar.ben bi de altta olunca daha rahatım öyle egzersiz yapıyorum ama bazıları da üstteyken eşin alttayken daha rahat olur diyor ama senin dedğin şekilde galiba senin altta olman gerekiyor.ben de elime alıp yerleştirmeye çalışıyorum bi kaç haftadır denemelerimizde ama hala başaramadım çünkü benm eşimde kayınca p... küçülüyor.sertliği gidiyor..ama deneyecem yine bu şekildede.canım seni tekrar çok tebrik ederim.darısı bizlere umarım.verdiğin bilgiler için çok sağol.
2. çizgi çıktı ama azcık silik gibi ne oluyor yani hamileyim bi tuaf oldum ben ya
anammmmmmmmmmmmm hamişsin abooooooooooo tek kursunla bravo vallakuduruklar sizi bi rahat duramıyonus heee
2. çizgi çıktı ama azcık silik gibi ne oluyor yani hamileyim bi tuaf oldum ben ya
B]
cnm önce p... boyuna yakın sar sonra gttikçe kalınlascak taki p... çapına erişene kadar uzunlk önemli diil yaklasık 15 cm olur . kızlık zarı esnedigi için egz.sırasında bişey olmuyor zar zaten girişte 1-2 cm içerde hemen cnm ilerde deil sen rahat ol esniyor o çogunda p... denemsinde bile kırmızı gelmedi cnm.
ben dede gelmedi kırmısı..
[COLOR="
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:[COLOR="red"]tebrikler cnmcm olallaa birr daha yendi yenmeyen kalmasın çalsın davullar zurnalar olalala
sağol kelebek00 sendende çok bilgiler aldım burayı okuyaraktan Allah razı olsun.
ciddimisn yaben bi tuaf oldum bak resmini çekip gönderim bak bakalım doğru mu resmi nasıl yükleyebilirim peki.hemen çekip atayım bakalım
teebrik ederim canımm maşallahhh
silikse yeni olduğundan olabilir.. çok sevindimm adınaaa canımm
yarın hemen doktora git bence
nazlıcım kac yasındasın cnm sen?
B]
cnm önce p... boyuna yakın sar sonra gttikçe kalınlascak taki p... çapına erişene kadar uzunlk önemli diil yaklasık 15 cm olur . kızlık zarı esnedigi için egz.sırasında bişey olmuyor zar zaten girişte 1-2 cm içerde hemen cnm ilerde deil sen rahat ol esniyor o çogunda p... denemsinde bile kırmızı gelmedi cnm.
ben dede gelmedi kırmısı..
[COLOR="
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:[COLOR="red"]tebrikler cnmcm olallaa birr daha yendi yenmeyen kalmasın çalsın davullar zurnalar olalala
sağol kelebek00 sendende çok bilgiler aldım burayı okuyaraktan Allah razı olsun.
anammmmmmmmmmmmm hamişsin abooooooooooo tek kursunla bravo vallakuduruklar sizi bi rahat duramıyonus heee
darısıııııııııııııııııııııı inşallahhhhhh...kelebek00 , venüsten , 16540 ,jas_min ,pando ,midyee , ve diğer arkadaşların başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh en yakın zamandaaa onlarıda duyarız inşallahhhhhhhhhhh............aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........
nazlııııııııııııııııııııııııııııııı tbrklerrrrrrrrrrbende öğrendimde 3 haftalıktım ve silik çıkmıştı çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi hayırlısı eşine söleme hemen benim gibi pat dieeee süpriz yappppppppppppppppppppppppppppp
kelebekkk nazlı testin resmini gönderirse buraya da koyyyyyyy bakalımmmm
:85:
evet arkadaşım bende altta olunca daha rahatım çünkü hep egzersizleri altta bacaklarımı açarak yapmıştım.üstte denedim ama dizlerim titriyordu baş kısmını alınca birden yatağa düşüyor gibi oluyordum dizlerimin titremesinden.başaracağım de başarırsın emin ol buna.yoksa zaman öyle geçiyor sıkıntı olarak.sertlik gitmemesi içinde eczacı bana anestol önerdi erkeğin hemen yumuşamasını önler dedi ve oldu.darısı sizlerin başına bütün herkesin başına inşallah.soru sormak istersen yine cevaplarım
canım yok reglim yaklaştı kuruluk olur diye devametmiyorum seni takip ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?