Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:85:

evet arkadaşım bende altta olunca daha rahatım çünkü hep egzersizleri altta bacaklarımı açarak yapmıştım.üstte denedim ama dizlerim titriyordu baş kısmını alınca birden yatağa düşüyor gibi oluyordum dizlerimin titremesinden.başaracağım de başarırsın emin ol buna.yoksa zaman öyle geçiyor sıkıntı olarak.sertlik gitmemesi içinde eczacı bana anestol önerdi erkeğin hemen yumuşamasını önler dedi ve oldu.darısı sizlerin başına bütün herkesin başına inşallah.soru sormak istersen yine cevaplarım

teebrik ederim canımm maşallahhh

silikse yeni olduğundan olabilir.. çok sevindimm adınaaa canımm

yarın hemen doktora git bence

nazlıcım kac yasındasın cnm sen?

giderim canım zaten şaka gibi bi tuaf oldum saflaştım vajiliyken hep bebek resimlerine bakar ağlardım.sağolun valla desteklerinizle yendim bide hamiş oldum darısı tüm isteyenlere 26 yaşındayım

bir parca faydam olduysa ne mutlu bana cnm ama senin basarın unutma bizler sadece yapılması gerekenleri söylüyoruz taze gelinimiz oalala

nazlııııııııııııııııııııııııııııııı tbrklerrrrrrrrrr bende öğrendimde 3 haftalıktım ve silik çıkmıştı çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadi hayırlısı eşine söleme hemen benim gibi pat dieeee süpriz yappppppppppppppppppppppppppppp

kelebekkk nazlı testin resmini gönderirse buraya da koyyyyyyy bakalımmmm

darısıııııııııııııııııııııı inşallahhhhhh...kelebek00 , venüsten , 16540 ,jas_min ,pando ,midyee , ve diğer arkadaşların başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh en yakın zamandaaa onlarıda duyarız inşallahhhhhhhhhhh............aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım çok teşekkür ederim inanamıyorum doktora gitmeden de inanamam herhalde

smile yanlış olmuş bu olcaktı:87:

nazlıcım hayırlı olsun çok sevindim darısı hepimizin başına kızlaaar hepinizi çoook seviyorum burda okudukça motive oluyorum Allah hepinizden razı olsun reglim bitsede başlasam şu egzersizlereeee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…