Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anammmmmmmmmmmmm sendede var galiba bişilerrrrrrrrrr

var galiba canım ya ilk denemde olursa bizim bebiş aceleci diycem.hayırlısı artık.test yaparken aç mı yapıyorsunuz?sağlık ocağına yaptırdığımdada aç mı yapmam lazım.birde akıntım açık sarı bir tuaf normalde olduğundan farklı küçük tuvaletimde öyle oda sarımsı bi renk acaba diyorum akıntıları ultrason jelimi değiştirdi hala ilişki sırasında kullanıyoruz omu dokunduyki diye düşünüyorum.

bebişimmmmm evde idrar tahlili yappp......bide çişini yaparken idrarrınaaa bakkk devamlı sarımsı oluooooooo...evde test yap biii....kan tahlilşni yaparsın......kan tahlili için aç tok farketmiomus ben aç karnına yaptırmıstımm

evet sarımsım canım diyorum ya değişiklik çok kasıklarım acayip ağrıyor gaz var gibi orada.ilişkiye de girmeye devam ediyoruz.birde ağır kaldırınca çok ağrıyor kasıklarım şimdi gidip alsammı ki test???

hiç durmaaaa üşenme git bi tane alllll yapp...hakkında hayırlısııııı

slm kızlar nabersiniz amanın ne oluyor hamişmisin kız yoksa :))))))

a.s canım iyidir senden ne haber ?? bilmiyom kelebekim adet olmadım kasıklarım çatlıyor gidim bi test alım da yapım bari bizim bebiş gelirse aceleci olcak.zaten olduysa 3 haftalık olmuş olcak ilk denemede eşim içime bo.....tı bakalım hayırlısı

cnm benim aferin sana ne güzel hep böle azimli ol az kaldı cnmcm olalala halay yakındır cnm
Merhaba kzlar biyerden düştüm ve ayağımda çatlak oluştu 2 haftadır yatıyorum giremiyordum..nasılsınız..

cnm benim geçmiş olsun aman dikkat et tatlım...

cnm önce p... boyuna yakın sar sonra gttikçe kalınlascak taki p... çapına erişene kadar uzunlk önemli diil yaklasık 15 cm olur . kızlık zarı esnedigi için egz.sırasında bişey olmuyor zar zaten girişte 1-2 cm içerde hemen cnm ilerde deil sen rahat ol esniyor o çogunda p... denemsinde bile kırmızı gelmedi cnm.

cnm iyi olmana sevindik bu ara erkek furyası var zaten herkes erkek doguruyor :)))) dikkate et kendine allaha emanet ol cnm muck ...
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:tebrikler cnmcm olallaa birr daha yendi yenmeyen kalmasın çalsın davullar zurnalar olalala

geçmiş olsun bıdıkcım aman dikkat et kendine stres yapma egz.devam et cnm az kaldı yolun sonuna merak etme sen.

bizde bi patlasak bende de acayip gaz var kasıklarım altı acıyor
slmmmm hoşgeldinn yafyummmmmmmmmmmmmmm sorma kız nüfus patlaması varrrrrr

yap cnm test bakalım hayırlısı yumurtlama zamanında yaptıysnız olmus olabilir hayırlısı olsun cnmcm çabuk yap haber ver bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…