- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.501
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar yaklaşıyorum çok güzeldi yaaaa heycanlanmaya başladım
kızlarr hepinize hayırlı cumalar..
Kizlrrrrrrrr şimdi doktordan çıktım Rabb'ime şükürler olsun tam 5 haftalık hamileyim. Rabbim bütün vajinismus yaşayanları tez zamanda bu hastalıktan kurtarsın ve dileyen herkese en hayirlisiyla bebisler versin insallAh. Hepiniz kurtulacaksınız Allah'ın izniyle insallAh. Dualarimdasiniz.
canım mesajını gördüm ama diğer arkadaşlar da okusun diye buraya yazayım dedim.eşil parmak daha önce denemiştim ama ben şimdi pazardan beri her gece yapıyorum bu süre zarfında denemedim.dün gece korkumu buraya yazdıktan sonra cesraetimi toplayıp bide üstüne przvtf geçirip denedim.inanamadım
parmaktan çok daha kolay oldu maşallah diyim nazar değmesin.resmen lok diye çekti kaydı kaydı mumun ucu elimde kaldı.ağzım açık kaldı çığlık atıcaktım inanamadım bu nereye girdi kayboldu diye.biraz gel git yaptım çok ta zorlamak istemedim bu akşam tekrar deniycem,aynı ebattamı deneyeyim yoksa bi kat daha kalınlaştırayım mı ne dersiniz?
arkadaşlar bende yaklaşık 2yıllık evliyim ve benimde sorunum vajinismus eşimle hala ilişkiye giremedik ve başta çok takmadım zamanla olur diye ama olmadı şimdide bir bebeğim olsun istiyorum sizin yazdıklarınızı okurken bile gözyaşlarımı tutamadım aşırı hassasım 23 yaşındayım ama saçlarım bile beyazladı lütfen bana yardım edin
Hayırlı Cumalar kızlar o kadar hızlı ilerliyorki sayfalar artık takip edemiyorum.Ecrincim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin son günlerin en güzel umut dolu örneğisin sen yeni gelen arkadaşlarımıza.Hepimiz ne zorluklar yaşadık umutsuzluğa kapıldık resmen hayatımızı kararttık ama Allahın izni vede buradaki arkadaşların güzel taktikleri ile başardık.onun için hiç üzülmeyin egzersizleri zaman kaybetmeden yapmaya başlayın nasıl ilerlediğinizi kendi gözleriniz ile göreceksiniz.Ben hala inanamıyorum kendime,çok korkak birisiyimdir ama ben bile başardıysam kimse korkmasın diyorum.Allah şükürler olsun artık çok rahat yaşıyorum ilişkiyi çok zaman aldı ama değdi.İmtihanlarımız bitmiyor bebek istiyoruz bizde deniyoruz allahtan ümit kesilmez diyerek ama her ay yinede üzülüyorum olmayınca:97: 1 aydırda eşim işten çıktı evde oda çok üzüyor beni.dualarınızı bekliyorum
Kızlar merhaba, bende en son parmak ve mum egzersizlerindeydim. Ama uzun süre ara vermek zorunda kaldım şehir dışında olmam sebebiyle ama egzersizlere kaldığım yerden devam ediyorum. Tabi en başta en küçükten başladım biraz irkilerekşu anda da mumu kalınlaştırıp penis boyutuna getirip alabiliyorum. Hatta penis denemeside yapmaya başladım ve hemde hiç korkmadan bu defa da benim koçiş hazır değil yani ben dur 1 sn nefes alim falan derken p....te yumuşama oluyo ne yapıcam bilmiyorum Venüstenciğimm sana da özel mesaj atamıyorum mesajlarım 100ü bulmadığı için :26:
sllmm kızlarrr müfetttişlerden dolayıı giremedim reglyim zatennnnpazartesi inşş başlıcz yine...eşim isteksiz bıktı bneden ....aman neysee ecrincim çok mutlu oldmm tebrik ederim cnmcımm:):):93::93::93:
slm kızlar bişi sorcam mumu 17 cm alabiliyorumartık p.. denemesi yapayımmı biraz daha egzersize devam edeyimmi
kıslarrrrr zatenn eğer devamlı o doktora gideceksem kii öyleee görünüoo sölemem gerekirrr...alttan bakmak istemedii gördü ya ultrasonda kalp atısını felan gerek duymadı çok iyi bi doktor aslındaaa sölemem gerekkkkk...nazlııı benden önce gidersen doktora sen sor kasık ağrılarım var felan gibisinden ben bu perşembe gidecem doktora nasipsee...avatar link atamdaa ordan değiştirin avatarınızı temem.....
kıslarrrrr zatenn eğer devamlı o doktora gideceksem kii öyleee görünüoo sölemem gerekirrr...alttan bakmak istemedii gördü ya ultrasonda kalp atısını felan gerek duymadı çok iyi bi doktor aslındaaa sölemem gerekkkkk...nazlııı benden önce gidersen doktora sen sor kasık ağrılarım var felan gibisinden ben bu perşembe gidecem doktora nasipsee...avatar link atamdaa ordan değiştirin avatarınızı temem.....
kız benım avatar kıprasmıyo napmak lazım
ben ne yapsam yaaaaaaaaaaaa:44::44::44: hamile kaldıktan sonra p...s denemeleri sona erdiiiii...ya sonra daha kötü olursamm tekrar vajınusmus olursam ne yapsam yawwwww p...s denemeleri yapsammı bende ne olurkii yawww..:44::44::44::44:
kızlar bende hala alışamadım yaa 1 sene oldu evlenelı.cok zorlanarak yapıyorum hemde hıc zevk almıyorum.işkence gibi resmen.kendımı sıkmıyorum rahat bırakmaya calışıyorum b kaç sn acımıyo sonra tekrar iğne batıyo gibi resmen.kayganlaştırıcı kullanmadan yapamıyorum ztn.
hımmm nasıl sölicem yaw aynı apartmnda amca gelinide o doktora gidio doktor ona sölermiii anlatsam durumumudaaa duyulursa kötü olurrr....doktor sölermii acaba ben başka doktor gitmek istiorum eşim illa orasını istioooo offffffffffffffffffffffff:26::26::26:
mideyecimmmmm sadece kk dan aldığın hareketli avatarlar hareketli oluoo..dışardan aldın hareketli avatarlar burda hareketli gözükmüoo.....link atıom kıslar sondan başlayın bakmaya seçmeye tamammmm...
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...oyutlarda-hareketli-harika-avatarlar-536.html
ben de değiştirdim:82::82::82:
çok sevindim cnm, ne güzel böyle birer birer alıyoruz bebiş haberlerini :) artık sadece vajiyi ilk kim yenicek haberi beklemiyoruz. bi de ilk kim bebiş haberi vericek onu bekliyoruz :)
kızlar bu akşam çok mes'udum kociş dedi hadi bebek yapalımmmm artık oda istiyorrrrrrrrr pek bi sevindirik oldum reglim bitsin bu ay başlayacaz çalışmalara bakalım hayırlısıyla versin rabbimmmm o yüzden sizeeeeee pastaaaa ve kahve ısmarliiiim dedimmmmm
Eki Görüntüle 178244
Eki Görüntüle 178245
canıım benıım cok sevındım insallah sıkıntı yasamadan hemen hamile kalirsin dualarimiz seninle sen bi meleksin bebisim
inşallah yawru kuşum hep beraber kalalım göbişleri yarıştıralımsağlıkla versin rabbim bizlere bebişimizi ben hala şoktayım inanamıyorum
kızlar bu akşam çok mes'udum kociş dedi hadi bebek yapalımmmm artık oda istiyorrrrrrrrr pek bi sevindirik oldum reglim bitsin bu ay başlayacaz çalışmalara bakalım hayırlısıyla versin rabbimmmm o yüzden sizeeeeee pastaaaa ve kahve ısmarliiiim dedimmmmm
eveeeeeeet göbüşşleri tokuşşturak venüstennnnn
çok sevindim cnm :) inanır mısın benzer bişiyi ben de yaşadım bu akşam :)bu vajiyi yendiğim günden beri hatta daha öncesinden de hep benim aklımdaydı ama ilk defa eşimden ciddi bi istek duydum e kim tutar bizi kızlar, hayırlısıyla tokuştururuz inşallah göbişleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?