Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kocişime bestelemiştim bunları yawwwww

sürekli kadınlar kulübünde vajınısmus tecrübelerini okuyup morelmen kendimi iyi hissediyordum yeni üye oldum doğru yerdemiyim bilmiyorum sadece tecrübelerinizi okumak bu şekilde cesaret almak istiyorum

merhabalar bende yeni üye oldum banada yardımcı olurmusunuzzz???????????

sürekli kadınlar kulübünde vajınısmus tecrübelerini okuyup morelmen kendimi iyi hissediyordum yeni üye oldum doğru yerdemiyim bilmiyorum sadece tecrübelerinizi okumak bu şekilde cesaret almak istiyorum

hoşgeldin canım...tabiki oluruz niye olmayalım ne iyi ettinde yazdın ilk adımı attın gerisi gelecek merak etme ne kadarlık evlisin ? cinsel geçmişini, korkularını bu konudaki düşüncelerini bize yazarsan daha rahat anlamış oluruz durumunu :92:

öncelikle cok teşekkür ederim benim sorunum korku hep etraftan duyduğum abartılışeyler beni cok etkiledi o korkuyla olanlar oldu doktora gitmeyi düşünüyodum ama burda sizin yazılarınızı okudukca belki kendim başara bilirim cesaretiyle sizlerle paylaşmak ve tecrübelerinizden yola cıkarak bu işin üstesinden gelirim diye düşündüm

Son düzenleme:

kesinlikle doğru yerdesin cnmm burdaki herkes sana yardımcı olacaktır...en kısa zamanda çözebileceğine inan gerisi gelecektir.

bende umutsuzlanmıştım kimse yazmayınca cokkk teşekkür ederimm.peki ben bunun üstesinden kendi kenndime gelebilcekmiyimm

peki benim nereden başlamam lazım yani ev ödevi olarak yapılanları burada okudum ama napıcamı nasıl yapıcamı tam anlayamdım bide heycanlandım galıba sizler cevap verince umutlandımmm mutlu oldumm

canım nasıl gelişme yok var işte bak yarısına kadar gelmişsin artık geriye bişey kalmamış ki.genelde çoğunluk orda takılıyor zaten.bak ben yendiğim halde muayeneden korkuyorum ama ben bile başardıysam sen hayli hayli yaparsın.güzel haberlerini bekliyorum

kızlarr vajinismusum ben ve 7 haftalık hamileymişimmmm ne yapacağımı bilmiyorum çok ani bir şey bu çok garip ve istem dışı:2:

tebrikler canım darısı başımıza:49:

maşallah yaw çok tebrik ederim Allahım bir daha yaşatmasın inşallah bir kişi daha kurtuldu ne güzel

seram benim ya aferin kıs sana çok mutlu çok azimli gördüm seni başarı çok yakın görünüyo hadi hayırlısı

2. çizgi çıktı ama azcık silik gibi ne oluyor yani hamileyim bi tuaf oldum ben ya

tekrardan tebrikler nazlıcım darısı başımıza inşallah

amiiiiiiiiiinnn şekerim ağzın bal yesin emi

hoşgeldin aramıza canım forumu sürekli takip edersen kesinlikle başarılmıycak bişey değil Allah yardımcın olsun

Allah yardımcınız olsun canım bak senin gibi sorun yaşayıp normal yoldan hamile kalan arkadaşlarımız da oldu inşallah darısı senin de başına canım

vay vay vayyy enişteyi yola getirdin sonunda hee hadi hayırlısı dünürüm

hoşgeldin canım aramıza.sürekli forumu takip edersin umarım burda herkes yardımcı olmaya hazır tez zamanda sen de kurtulursun inşallah

hhuuuhhuuuu hemşommm günaydınnnn kıssssssssssssss......

günaydınnn hemşom yeni gördüm epeydir takip edememiştim anca bitti sayfalar

sen hangi aşamadaydınnn balımmm ??

ben şöle anlatayım 11 aylık evliyim ilk gecemde cok kasıldım ama kanamam oldu yani galiba genc bi kadın oldum ama 3 d cm fazlasını alamadım kasıldım eşim cok tatlı hiç üstüme gelmedi bana hep destek oldu gecen hafta parmak egzersi yaptım 2 parmağımı yarıya kadar içeri aldım fakat karnım cok ağırdı ara verdim şimdi nappmam lazım bunu bilmek istiyorum

oo çok güsel tatlım maşallahh sanaaa senin işin çok kolayyy...
önce biraz derin nefes al ver sonra tekrar nefes al ve nefes verirken parmağını ittirmeye başla aynı hareketi bi kaç kez yap bazısında gitmiyo sanıcaksın sonra bekle hiç çıkarma tekrar dene bakıcaksın olucakk..bu arada kayganlaştırıcı jel kullan hayatımmm ...burdaki ark çoğu ultrason jelini kullanıyor
hem fiyatı uygun hem mantar filan yapmıyorr...bu iş olucak hiç unutma kendini kasma olurmu
yapamadığın anlarda üzülmek yokkk azimli olucazzz hiç yılmayacağızzz bak bi çok ark göre durumun çok iyii haydeeee bakemmm pamuk parmaklarrr vajiyeeee...

cok tatlısın yaaaa peki ben bu jeli nerden alcam ve pazartesi başlaya bilrim cünkü bugün ve yarın annem de olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…