- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.861
annemmm sen vajınusmusun üstesinden gelmişsinn..bununmu üstesinden gelemicen.....kilo almakta ne var ondan kolay ne var bana kilo al desinlerr her gün bi kilo alabilirimmmkuzumm kızartma ye yatarken ekmeğin arasına çikolata sür yee yatarken özelliklee yemek yeee ooooo bundan kolay ne var yaaa
özüm banada ver kilo bende 48 kilyumm:) hep aburcubur yiyom kızartma, yiyom ama almıyorum hiçç, çok zayıfsın diolar ama ben memnunum gerçi.
kıslarr kocişşş gelcek şimdi gelip dışarı çıkacak gelirim bende birazdannnnn tamamaı ayrılmayın burdan
kuzum sana özelden 1mesas attim. zamanin olunca cevap yazarmin.
özüm banada ver kilo bende 48 kilyumm:) hep aburcubur yiyom kızartma, yiyom ama almıyorum hiçç, çok zayıfsın diolar ama ben memnunum gerçi.
lennnn hepinizi dövcem şimdi heeee uyuslarr obez olun emiiiiiiigıcıklar bide yiyioz almıoz demiolarmıııı uyuzlar gıcıklarrr obez olun emiiii vermiom len kilolarımı vermiom işteeeeeeeeeeee
merhaba kızlar nasılsınız bakem,yenen falan var mı??? bayadır giremedim, reglim bitti benimde yarın başlıyıcam egzersizlere ,denemelere. bakalım dua edin bana,sizi seviyorum
iyiyiz elhamdülillahhhh seni sormalı en son sue1 yendiii......sıra sende hadiiii durmak yok yolaa devammmmmmmm
senin bebiş ne alemde,ne kadarlık oldu?? sue yi çıkaramadım,tanımıyorum heralde. Allah ağzından duysun canım,hamilelerin duası kabul olur bana ,bize dua et
lennnn hepinizi dövcem şimdi heeee uyuslarr obez olun emiiiiiiigıcıklar bide yiyioz almıoz demiolarmıııı uyuzlar gıcıklarrr obez olun emiiii vermiom len kilolarımı vermiom işteeeeeeeeeeee
canım önemli olan sağlık sen sağlıklımısın bebiş sağlıklı mı gerisi önemli değilll..
ben zayıfım ama hep tansiyonum düşüyo mesela başım döner hep.
kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa
kızlar günaydınn bişey sorucam ben düngece orta parmağımı sonuna kadar aldım git gel yaptım sonra 2 parmağımı yarım ala bildim orada bişey var kenarlarda böle acılmıycak gibi duruyo sizce zamanla genişliycekmi
seraaaa venüstennn hoşgeldinizzzz sefalar getirdinizzz ne içersinizzz
72 kiloyum anammmmm boyumu sormaa 1.55 galibaaauzamadıysammmm vajınusmmus yüsünden 12 kilo aldım bari zayıflasam zaten herşeyim ters millet sıkıntıdan zayıflar ben kilo alırımmmm
o çiş benim fikrimmmmmmmkıs oluooooo çiş sarımsı oluo heppp illaa sarımsı diee hamilee anlamına gelmiodur tabikide genelde hamilelikte çiş sarı oluiii ben öle anlamıştım birazdaaa
amin inşallahhhhhh..... çoğu arkadaş yok ..tacem zaten sopalık hele bi gelsinnnrana yokk ..ecrinde bu aralar gelmio rahatsız herhalde midem bulanıo felan diodu..mano yok.... bi sorun yoktur inşallah ne diyelimmmm
canım beni tutuyır işte o yüzden sıkıntım ama napıyım artık deneme yapıcam yani nereye kadar kaçıcam önceden hiç yapamazdım şimdi en azından içime bişiler alabiliyorum ilerledim siyah nevresim kullanıcam akşama en azından bişi görmem yada ben kendimi avutayım bu şekilde aslında yaptığımızda basit dicem ama bunuda biliyorum işte ilki bi olsa gerisi gelicek inşallah bu hafta sonuna kadar bu işi bitirmem lazım çünkü sıkıldım artık bide kendimi yıpratıyorum burdaki herkez beni anlıyordur bi burda içimi döküp rahatlıyorum zaten
merabalar kızlar ya saglık problemim ve derslerimden dolayı yazamıyorum size kızzz özümmm sen yendinde hamilemi kaldın yoksa bişeyler okudum kelebek naptı oda hamiş kaldımı pandocum yenmiş yag ne çok şeyler olmuş süpersiniz valla ben de bebiş istiyorum ama malesef tiroidim bozuk oldugu için olmuyo derdin biri bitti biri başladı napalım allah daha beterinden korusun
lennnnnn geliyomda yazamıyom pek iş yerinde çok işim var patron sabahın körü geliyo bu sayfayı çok açık tutamıyom çünkü biri dalınca odaya hemen kapanmıyor takılıyo ara ara evdede kociş benimle ilgilen diyo bakmakla kalıyom yazamıyom çok ama haberlerinizi alıyom bi gözüm hep burda merak etmeyin o kaçak hatunlar gelsin falakaya dizcem onlarıozuuuuuuuuuuuuuuuuuum bu venusten nirelerde pek gelmiyor sana soyleyım bu kuduruk hatun bebek yapıyor kesın
venüs kuduruğuuu korunmayı bıraktıı bebek temelini atmaktaaaişleri yoğun cicim pek gelemio gelsede bi bakıo yazamıoooo...oda bebek düşünüoo Rabbim hepinize en yakın zamanda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
slm kızlar ben geldm yne nasılsınz.bnde p..... almaya çalışıorum yavaş yavaş olacak gbi artk sanırım.şu sıralar işlerin yoğunluğundan gremedm kim neler yaptı ne etti merak ediorumm.
sue canım tebriklerrrr... çok sevindim senin adına..
ne kadar sürede yendin egs. ne kadar yaptın?
merhaba kızlar nasılsınız bakem,yenen falan var mı??? bayadır giremedim, reglim bitti benimde yarın başlıyıcam egzersizlere ,denemelere. bakalım dua edin bana,sizi seviyorum
evet çok tembellik yaptım venüss. dövün beniii...
ama yarın izinliyim egz. yapcam evdee:)
burcum bebişim minik kuşum yemin ederim senin yapamayacağın bir şey değil egzersiz sadece birazcık cesaret etmen gerek gözünü karartman gerek vajiye kafa tutman gerek yeter artık ben senden kurtulcam de meydan oku...acı sızı yok kırmızı yok gelsede anlamıyosun bebişim lütfen hırs yap bebişim....
hoşgeldin canım tekrardanseninle aynı gün üye olmuştuk bu topiğe sen benden daha azimliydin o dönemler.farklı sebeblerden dolayı ara vermek zorunda kaldığın için biraz zaman uzamış olabilir ama kesinlikle başaramıycak biri değilsin.zaten sen de herşeyin farkındasın.çok da iyi başlamışsın.kısa sürede bu sorunu aşıcağına çok eminim
kızlarr bi güzel haber de benden. olduuuuu:))) sabah denedik. yemin ederim haberim bile olmadı nerdeyse. kociş söyledi bişey oldu galiba git bak diye. ben o kadar acımasını bekliyodum kii. yemin ederim hissetmedim resmen. yerde miyim gökte miyim bilmiyorum. hadi halayaaaa
Canımm çok sevindimm süper gidiyorsun maşallahhsen şimdi tek parmakla orta parmağınla yapmaya çalış içinde oynat iyice sağa sola ona alışsın iki parmağa öyle geçersin .içinde gitgellerde yap. egzersizler ile iyice eesneyecek canm merak etme sen , o küçük delik gibi görünüyor ama kaslarımız bi müddet sonra kasmamayı öğrendiğinden esneyerek alabiliyorsun içine o giriştede kaslar olduğundan zorluyor biraz başta ama zamanla kasılmıcak bu egzersizler ile Allahın izni ile .. iki parmak takılıo gibi oluo bende de öyle olmuştu tek parmağıma iyice alışmaya çalıştım hemen sonrasında denemiştim wcde oturur gibi yapıncada rahat oluyor.
iki parmağa geçersen bacaklarını çok ii açarsın balım rahat olması için parmakları küs işareti şeklinde yapıpta ittirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?