Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rabbimm sanada nasip etsin inşallahh canımm...ben 2 aylığım.... annem ben sana kilo verem yavrummmmm hemde bol kesedennn

Son düzenleme:
ozuuuuuuuuuuuuuuuuuum bu venusten nirelerde pek gelmiyor sana soyleyım bu kuduruk hatun bebek yapıyor kesın

venüs kuduruğuuu korunmayı bıraktıı bebek temelini atmaktaaa işleri yoğun cicim pek gelemio gelsede bi bakıo yazamıoooo...oda bebek düşünüoo Rabbim hepinize en yakın zamanda nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyyyyyyyyy çok kötü kabız oldummmm popom acıyooooooooooooooo:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

lenn sen kimeee şişkoo diosunnn saçını başını yolarım seninnnnnnn ,ağzınıı cart dieeeee yırtarım senin heeeee cicim iştah acıcı ilaçlar kullan vitamin kilo yapıomus vitamin alllll[/QUOTE]

ozuummmmm gulmekten catladım kız yorumuna kız sen cok yasa valla aksam aksam gozumden yas geldı

slm kızlar ben geldm yne nasılsınz.bnde p..... almaya çalışıorum yavaş yavaş olacak gbi artk sanırım.şu sıralar işlerin yoğunluğundan gremedm kim neler yaptı ne etti merak ediorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…