- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.841
ayyy valla kendim hamileymişim gibi sevindim nekadarlık oldular daha yeni heralde.ben 53kiloyum boyum 169 hipertiroidi fazla çalışıyo yani oyüzden doktor yasakladı çocuk yapmayın dedi8ay vajiyle ugraştım tamam yendim sıra çocuga geldi dedim böyle oldu napalım hayırlısını isteyelim daha kötüsüde olabilirdi ayyyy valla çok sevindim size ya anlatamam
avatara bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
avatara bakmidyeeeeeeeeeeeeeeee koşma kıs ben yoruldummm kıs yakalayamadın kocanı yakalayınca ne yapcan kıs koşup duruonnnn
Rabbimm sanada nasip etsin inşallahh canımm...ben 2 aylığım.... annem ben sana kilo verem yavrummmmm hemde bol kesedennn[/QUOTEsagol canım inşaallah bana ve isteyen herkese nasip eder allah sizede hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin valla bi 60 olsaydım böylede çok ufak kalıyorum yaaa neyse önce şu tiroidlerimi düzeltim gerisi kolay zaten kızzzzz banada dua edin
green canım gecmıs olsun canım uzulme ınsallah bı caresı vardır
Rabbimm sanada nasip etsin inşallahh canımm...ben 2 aylığım.... annem ben sana kilo verem yavrummmmm hemde bol kesedennn[/QUOTEsagol canım inşaallah bana ve isteyen herkese nasip eder allah sizede hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin valla bi 60 olsaydım böylede çok ufak kalıyorum yaaa neyse önce şu tiroidlerimi düzeltim gerisi kolay zaten kızzzzz banada dua edin
annemmm sen vajınusmusun üstesinden gelmişsinn..bununmu üstesinden gelemicen.....kilo almakta ne var ondan kolay ne var bana kilo al desinlerr her gün bi kilo alabilirimmmkuzumm kızartma ye yatarken ekmeğin arasına çikolata sür yee yatarken özelliklee yemek yeee ooooo bundan kolay ne var yaaa
ozuuuuuuuuuuuuuuuuuum bu venusten nirelerde pek gelmiyor sana soyleyım bu kuduruk hatun bebek yapıyor kesın
annemmm sen vajınusmusun üstünden gelmişsinn..bununmu üstünden gelemicen.....kilo almakta ne var ondan kolay ne var bana kilo al desinlerr her gün bi kilo alabilirimmmkuzumm kızartma ye yatarken ekmeğin arasına çikolata sür yee yatarken özelliklee yemek yeee ooooo bundan kolay ne var yaaa
olmadı senin kiloları alırız dertmi ya ayyyy bebişe isim düşün kızzzz şimdiden
annemmm sen vajınusmusun üstünden gelmişsinn..bununmu üstünden gelemicen.....kilo almakta ne var ondan kolay ne var bana kilo al desinlerr her gün bi kilo alabilirimmmkuzumm kızartma ye yatarken ekmeğin arasına çikolata sür yee yatarken özelliklee yemek yeee ooooo bundan kolay ne var yaaa
cıps ye kola ıc dondurma cıkolata hamur ısı bunları yersen benım gıbı 60 degıl 70 olursun
cıps ye kola ıc dondurma cıkolata hamur ısı bunları yersen benım gıbı 60 degıl 70 olursun
hiççç yaaa dert ettiği şeye bak kilo almaktaan kolay ne varrr bak bana al de yarım saat içinde 2 kilo alabilirim heeee...................kıs green saçını başını yolmimmm vajınusmusu yenmişsin dert ettiğin şeye bak bol bol ye tıkınnn bak bizee 70 kiloyuzzz olmadıı sana bol keseden veririm
ya zaten tiroidim çok çalıştıgı için almıyorum normale dönsün alırım problem etmiyorum zaten onu bebeş çok istedim için ona üzüldüm biraz onuda erteleriz napalım yani allaha şükür bugüne bugün vajiyi yenmişizcıps ye kola ıc dondurma cıkolata hamur ısı bunları yersen benım gıbı 60 degıl 70 olursun
hiççç yaaa dert ettiği şeye bak kilo almaktaan kolay ne varrr bak bana al de yarım saat içinde 2 kilo alabilirim heeee...................kıs green saçını başını yolmimmm vajınusmusu yenmişsin dert ettiğin şeye bak bol bol ye tıkınnn bak bizee 70 kiloyuzzz olmadıı sana bol keseden veririm
kızzzz sende baya baya şişkosun yaggg
ya zaten tiroidim çok çalıştıgı için almıyorum normale dönsün alırım problem etmiyorum zaten onu bebeş çok istedim için ona üzüldüm biraz onuda erteleriz napalım yani allaha şükür bugüne bugün vajiyi yenmişiz
kızzzz sende baya baya şişkosun yaggg
lenn sen kimeee şişkoo diosunnn saçını başını yolarım seninnnnnnn ,ağzınıı cart dieeeee yırtarım senin heeeeecicim iştah acıcı ilaçlar kullan vitamin kilo yapıomus vitamin alllll
ya zaten tiroidim çok çalıştıgı için almıyorum normale dönsün alırım problem etmiyorum zaten onu bebeş çok istedim için ona üzüldüm biraz onuda erteleriz napalım yani allaha şükür bugüne bugün vajiyi yenmişiz
lenn sen kimeee şişkoo diosunnn saçını başını yolarım seninnnnnnn ,ağzınıı cart dieeeee yırtarım senin heeeeecicim iştah acıcı ilaçlar kullan vitamin kilo yapıomus vitamin alllll
aman boşver ayol bebiş yaparken zaten alırım böle iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?