- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.881
hfz-kubra merabacanim.seninle daha önce yazismadik sen hangi durumdasin sana yaardimci olmak isterim
bende yenince bende isterim bundan :)
teşekkür ederim canım, ben şimdi senin dediğin gibi ben bir tek parmağa alışayım. bugün misaifirim vardı nete giremedim şimdi saat 2 egzersiz için netteyim önce dünden sonraki tüm yorumları okudum şimdi egzersiz yapıcam sonuçları yazarım kuzucuklar. iyiki varsınız herşey için binlerce teşekkürler. kimseciklere anlatamadığım şu derdimi gurbet ellerde sizlerle paylaşıyorum ne buyük mutluluk ve burayı bulmam ne büyük şans benim için.. ne kadar şükretsem azdır Rabbime..
merhba arkadaşlar ben de buradaki arkdaşlar sayesinde vajinismusu yendim altı yıl üstüne. iki ay önce bir kızım oldu. doğumdan sonra hiç denemedik korkuyorum ya yine başa dönersem diye. denemek istiyorum ama ya olmzsa diyorum cesaretim kırılıyor. yardımlarınızı bekliyorum
günaydın kızlar...ben dün egz yaptım ama 2 parmakta yanma oldu bide şu kenarda şiş gibi duran bişeyler var başaramıycam diye korktum sonra kendimi toparlayıp tekrar yaptım zar zor aldım 2 parmağı sizce normalmi...
Merhaba ; öncelikle Allah bağışlasın. uzun hayırlı ömürler versin inşaallah bebeğinizle birlikte.. önceden bir kere yendiyseniz bence korkmayın tam alışmadan mı hamile kalmıştınız. doğumunuz nasıl oldu. bence bu rahasızlık bir kere yenildiyse araya zamanda girse genede olur diye düşünüyorum. en azından sizde artık yapılması gerekenleri biliyorsunuz öle bişey bile olsa egzersiz yaparak hemen çözebilirsiniz deneyim olduktan sonra. bence hiç korkmayın denemekten , olacakmı olmıcakmı diye tedirgin olmayın boşuna , daha önce yendiyseniz bu sorunu , başa dönmezsiniz bence .
günaydın kızlar...ben dün egz yaptım ama 2 parmakta yanma oldu bide şu kenarda şiş gibi duran bişeyler var başaramıycam diye korktum sonra kendimi toparlayıp tekrar yaptım zar zor aldım 2 parmağı sizce normalmi...
elbette normal tatlımmm ...kolay değil ama ne güsel yılmadan devam edebilmişsin kendini hiç kasma hep böle kararlı ol...bence çok yakında çözeceksinnnn...bunu düşün motive ol...halayını çekmemiz yakın benceee....
evet sizden cesaret alıyorum çalıştım için akşamları 20 dk zaman ayırıyorum sölemiş oldun jelide aldım u.jelini ben senden bişey öğrenmek istiyorum bu vajı.ilk giriş egz yaptıkca acılıcak değilmi yani genişliycek başlardaki gibi yanma zorlanma olmuycak yani
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/COLOR]
hem esnemesi olucak hemde zamanla sen kendini oraya yönetmeyi öğreneceksinn ...egz bu yönden bence çok önemli daha sonraları normalden kaliteli ve daha profosyenel ilişki yaşayacaksın..bi çok kadına göre oranın anatomisini daha fazla irdediğimiz için gevşemen daha kaliteli olucak..kendine beynine zaman tanı egz yaptıkça bana hak vericeksin canımmm..düzenli egz le kısacık bi zaman diliminde başarı seninle olucakkk...
günaydınnnnn fıstıkkkkkkkk nasılsınnnn?
cok tşk ederim tecrübeleriniz benim için cok kıymetli zaten
günaydınnnnn fıstıkkkkkkkk nasılsınnnn?
özüm 34 günaydın nasılsınız
rica ederimmm cnm benimmmmm ..sen başladınyaaa artıkkk gerisi hemen gelicekkk...düzenli egz yappp hiç aksatmaaa ..hayde halayını çekelimmm..gaza getir kendiniii...
iyiyim elhamdülilllahhhhh...sizler nasılsınızzz......yaw kaç gündür ist yağmur yağıoo ne saman yaz gelcek yawwwww:44:[/b]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?