Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hfz-kubra meraba canim.seninle daha önce yazismadik sen hangi durumdasin sana yaardimci olmak isterim

canım benim şimdi bitti egzersizim. ilk gün kulak çöpünü alabildim öncesinde egzersize başlayamıyordum ama şükürler olsun pazartesi başladım sonraki gün iki kulak çöpü ardından kalem ve işaret parmağı bir boğum aldım sonra ki günde işaret parmağın hepsini orta parmağında hepsini aldım ve gaza gelip iki parmağı denemeye kalktım fakat dün onu yapamadım. bugünde önce orta parmakla yaptım biraz, sonra iki parmağı bir boğum alabildim daha ilerletemedim aslında bayada uğraştım baktım olmuyor orta parmağıma bu sefer bir kat peçete sardım sonra o şekilde tamamen içime aldım.. ve ikinci kez peçete sardım onunda tamamını içime aldım ama sonuna doğru vaj.. girişim biraz gerilir gibi oldu. biraz sıktım dişimi aldım ama devam edemedim daha fazla bitirdim. şimdi ben bundan sonra ne yapayım? iki parmağa geçemicem gibi geliyor, aslında ona bakarsan hiç egzersize başlayamam gibi geliyordu ama şükürler olsun baya ilerledim. egzersize başlayınca eşimle hiç beraber olamadığım için kızlığımı kendim bozucam die korkuyordum. fakat egzersizde bu aşamaya geldim ve hala hiç bir şekilde kanamam olmadı :s çok şaşkınım bu duruma aslında anlayabilmişte değilim..
şimdi ben ne yapmalıyım? nasıl devam edeyim? vaj.. girişim parmağımı kalınlaştırdıkça acıdı gibi. baya gerildiğini hissettim? onu nasıl yenebilirim?

Son düzenleme:
bende yenince bende isterim bundan :)

kısa zamanda senin ismini de yazacağız böyle inşaaallah canımm

aynen canım çok şükür bende sizleri buldum.

buarada bir parmağa alışınca iki parmak daha rahat yaparsın canm. bende iki parmak alamam sanıyordum çok zor gibi gelmişti. ama her pozisyona girdim bacakları iice açmak gerekio yavaş yavaş oda oluo bende iki parmağın mesela hepsini birden alamadım önce biraz yarısını aldım ona alışmaya çalıştım sonra ıkındıkça falan ilerisi de geldi. o yüzden olmıcak gibi hiç düşünme olurmu ..
Allahın izni ile hepsi oluyor :)

Merhaba ; öncelikle Allah bağışlasın. uzun hayırlı ömürler versin inşaallah bebeğinizle birlikte.. önceden bir kere yendiyseniz bence korkmayın tam alışmadan mı hamile kalmıştınız. doğumunuz nasıl oldu. bence bu rahasızlık bir kere yenildiyse araya zamanda girse genede olur diye düşünüyorum. en azından sizde artık yapılması gerekenleri biliyorsunuz öle bişey bile olsa egzersiz yaparak hemen çözebilirsiniz deneyim olduktan sonra. bence hiç korkmayın denemekten , olacakmı olmıcakmı diye tedirgin olmayın boşuna , daha önce yendiyseniz bu sorunu , başa dönmezsiniz bence .

günaydın kızlar...ben dün egz yaptım ama 2 parmakta yanma oldu bide şu kenarda şiş gibi duran bişeyler var başaramıycam diye korktum sonra kendimi toparlayıp tekrar yaptım zar zor aldım 2 parmağı sizce normalmi...

günaydın canım ;

tebrik ederim iki parmağa yaptıkça alışınılıyor. şimdi genede ister istemez kasıyorsun o yüzden yanma olabiliyormuş aslında normalmiş devam ederse yanma doktora görünmek gerekiyormuş.. bide zamanla yaptıkça alışıyorsun iki parmağada rahat girmeye başlıyor oda . .

şimdi benim anlamak istediğim zamanla kaslar gevşiyecek ve oo yanmada gidicek değilmii nee olur öle olsun..bi heves başladım egz ama dün onları kafaya takınca uyuyamadımmm iyiki burası var iyiki sizler varsınız

tam alışmadan hamile kaldım. doğum sezeryn oldu.ben egzersiz yapmadan nefes ve ıkınma ile başarmıştım egzersiz yapmaya cesaretim yoktu. ıkınma ile p.... i alabilmiştim tam alışamadan da gebelik oldu. of allahım çıldırcam bu nasıl bir bela başımızda

elbette normal tatlımmm ...kolay değil ama ne güsel yılmadan devam edebilmişsin kendini hiç kasma hep böle kararlı ol...bence çok yakında çözeceksinnnn...bunu düşün motive ol...halayını çekmemiz yakın benceee....

evet sizden cesaret alıyorum çalıştım için akşamları 20 dk zaman ayırıyorum sölemiş oldun jelide aldım u.jelini ben senden bişey öğrenmek istiyorum bu vajı.ilk giriş egz yaptıkca acılıcak değilmi yani genişliycek başlardaki gibi yanma zorlanma olmuycak yani

hem esnemesi olucak hemde zamanla sen kendini oraya yönetmeyi öğreneceksinn ...egz bu yönden bence çok önemli daha sonraları normalden kaliteli ve daha profosyenel ilişki yaşayacaksın..bi çok kadına göre oranın anatomisini daha fazla irdediğimiz için gevşemen daha kaliteli olucak..kendine beynine zaman tanı egz yaptıkça bana hak vericeksin canımmm..düzenli egz le kısacık bi zaman diliminde başarı seninle olucakkk...

cok tşk ederim tecrübeleriniz benim için cok kıymetli zaten

yaslandimmmmmmmmmmmmmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn merak ettim ne yaptınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…