- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #51.921
selam kızlarrrr nasılsınızzz?
burcum sana mesaj atcaktım ama mesaj kutun doluymuş canım...
slmmm pandooo hoşgeldinnn
hoşbuldun canım benim nasılsın napıyosun?
iyiyim canım hem buraya bakıom hem yemekteyizee
iyiyim canım hem buraya bakıom hem yemekteyizee
kızzlaar artık vajiden korkmayı bırakın o sizden korksunBana burada söylerlerdi ya işte acımıyo kanamıyo falan ben hadi len nasıl acımaz filan derdim kendi kendime:18::18::18: Ama yinede egz hep yaptım 9 ay vajiyi yaşadım 1haftada yendim ama buradaki destek çok önemli yani sadece okuyan ark var okumayın yazın aynı zamanda
bende sultan gelin diye eski türk filmi var ya onu izliyorum, çok acıklı :)
kızzz özüm sen nasıl yendin geçmişte göremedim hemenmi hamiş kaldın
ne güzel keşke bizde bian önce yene bilsek nasıl yendin yani ilk zamanlar bu yanmalar filan oluyo onlar zamanla egz yaparken gectimi[/QUO
kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosun ben kayganlaştırıcı jel kullandım yanma yaptı ark ultrason jeli tavsiye etti o iyi geldi yanma olsada dayanılmıcak bi yanma degil tatlı yanma oluyo kendime 1 hafta ayırdım ama bütün işlerimi iptal ettim hep egg yaptım ilk denemde yarısı girmiş ben innmadım 2.denemede tamamı girmiş ben yine anlamadım aynayla gösterdi kociş bide baktımki hepsi içerde ne acı ne kan hiçbirşey yok inan biz kendimizi erteliyoruz oyüzden uzun sürüyo şimdi diyorumki 1hafta bile çok olmuş
ben p...s yarısındn fazlasını rahatlıkla alıodum hafif git gelde yapıodumm başarmam an meselesiykenn kaynanamlar geldii kalmayaa 15 gün felan bıraktıkk..ben o p...s yarısını yaparken eşimm bo....mıştıı hamile kalmışım.....şimdi manyah kocam deneme yapıyooo bebişe bişi olur dieee 3 aydan sonraa devam edecem bende kaldım yerdennn
ne güzel keşke bizde bian önce yene bilsek nasıl yendin yani ilk zamanlar bu yanmalar filan oluyo onlar zamanla egz yaparken gectimi[/QUO
kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosun ben kayganlaştırıcı jel kullandım yanma yaptı ark ultrason jeli tavsiye etti o iyi geldi yanma olsada dayanılmıcak bi yanma degil tatlı yanma oluyo kendime 1 hafta ayırdım ama bütün işlerimi iptal ettim hep egg yaptım ilk denemde yarısı girmiş ben innmadım 2.denemede tamamı girmiş ben yine anlamadım aynayla gösterdi kociş bide baktımki hepsi içerde ne acı ne kan hiçbirşey yok inan biz kendimizi erteliyoruz oyüzden uzun sürüyo şimdi diyorumki 1hafta bile çok olmuş
BEN DE U.JELİ ALDIM SAOLSUN BURDAKİ ARKADAŞLAR ÖNERDİ BEN 11 AYLIK EVLİYİM İLK GECEMDE P..3 4 CM ALDIM KANAMAM OLDU ZATEN..AMA SONRASI GELMEDİ YANMA 2 PARMAKTA OLUYO COK DEĞİL AMA YİNEDE DÜŞÜNDÜRDÜ BENİ OYÜZDEN SORDUM CANIMM...BU ARADA KURTULMANA COK SEVİNDİM
BEN DE U.JELİ ALDIM SAOLSUN BURDAKİ ARKADAŞLAR ÖNERDİ BEN 11 AYLIK EVLİYİM İLK GECEMDE P..3 4 CM ALDIM KANAMAM OLDU ZATEN..AMA SONRASI GELMEDİ YANMA 2 PARMAKTA OLUYO COK DEĞİL AMA YİNEDE DÜŞÜNDÜRDÜ BENİ OYÜZDEN SORDUM CANIMM...BU ARADA KURTULMANA COK SEVİNDİM
hım aslında seninde olmuş gibi çok fazlamı yanma oluyo yoksa hafifmi eger hafifse sorun yok
aaa seninkide ilginç olmuş ama senin olmuş sayılır zaten şaşırmışsındır hamiş oldunu nasıl ögrendin
cicimm 2 aylığım hala inanamıorum hala şoktayımmm bennn
hım aslında seninde olmuş gibi çok fazlamı yanma oluyo yoksa hafifmi eger hafifse sorun yok
YANİ DÜN COK OLDU AMA RENG.DÖNEMİM YAKIN ACABA ONDANMI BİLMİYORUM...GECER BELKİDE DAHA 3 GÜL OLDU BAŞLAYALI 2 PARMAĞA GECTİM MUM İSTEMİYORUM AMA PARMAKTAN SONRA MUMADA GECİCEM SONRAASI İNŞ OLUR
YANİ DÜN COK OLDU AMA RENG.DÖNEMİM YAKIN ACABA ONDANMI BİLMİYORUM...GECER BELKİDE DAHA 3 GÜL OLDU BAŞLAYALI 2 PARMAĞA GECTİM MUM İSTEMİYORUM AMA PARMAKTAN SONRA MUMADA GECİCEM SONRAASI İNŞ OLUR
ben mumu parmaktan daha kolay yaptım ittirdikçe gidiyo zaten hissetmiyorumki valla benim çok yanmam olmadı için bilemiyorum regl geçince dene yanma oluyomu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?