Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR]
kızlarr ben regl oldum..en son mum denemesindeyidm iyi de gidiyorduinşallah geriye sarmaz biter bitmez kaldığım yerden aynı hızla devam etmeye çalışacağım inş.bende mayıs sonuna kalmadan bu işi bitiririm..
cnm geriye sarma yok korkma kaldıgın yerden devam etceksin tam gaz ve halay yakındır ...
inşallah canım bana ne önerirsin yine egzersiz yaparken ilk girişte heyecan oluyor ama çok şükür yinede yapabiliyorum. ne zman alışacağımki?
cnm benim yaptıkca heyecannda azalacak sen merak etme egz.yaptıkca kendine güvenn gelcek çünküm tam gaz devam cnm iyi gidiyorsun aferin cana

cnm mumda bişey yoksa hem.. olabilir cnm acımadı diyosun zaten acımıyo cnm benim sen rahat ol tuvalete oturdugundada bişey gelmediyse zar deildir korkma bitanem egz.devam et sen takılma buna..
cnm malesef parmak yada aparatla yapmak zorundasın bizde bekledik 3.5 yıl bir mucize olurmu diye ama malesef olmuyor cnm en kısa zamanda egz.başla ve kurtul cnm inan bikere egz.başlayınca kendine güveninde gelecek kendin devam etmek isteyeceksin cnm ...
okadar hızlı ilerledim şimdi 2 parmakta takıldım kaldım off çok moralim bozuk neden iki parmağı yapınca canım yanıyor? öncesinde baya egzersiz yaptım ama pufff

ya normal değilmi? sanki vaji.. girişim böyle dilin altındaki et gibi gerildiğini hissediyorum. ve canımda acıyor bir boğumdan fazla ilerletemiyorum. nasıl geçicek yavaş yavaş genişlicekmi acaba?
cnm öle moral bozmak yok bizdede oldu aynı şeyler rahat olana kadar devame deceksin 2 parmaga ne zmanki rahatsın ozmaan bir sonraki aşamaya geçcez sen şimdi sıkma canını nefes alıp ver ıkın bunları unutma tamammı cnm farklı poz dene belki daha rahat oldugun bir poz. bulacaksın cnm benim...

geçmiş olsun cnm benim ...
bizde ösledik cnm benim geçmiş olsun tatlım dikkat eet kendine...
canım benim tebrikler olalala allahım başka sıkıntı yaşatmasın :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kelebek sen naptın şekerim bu özüm ne ballı karambole hamiş kalmış sen napıyosun sende bebiş yokmu yag baksana yakında kreşe dönecek burası:[/QUOTE]
yok cnm hala ben mantar ve idarr yolu enf. bi kurtulamadımki tam gecti dedim dün yine mantar olmusum çözemedim niye okadarda hijyen davranıyorum ama ...
ark.larbişey sorucam ben serçe parmak bir boğum alabildim daha , ama ilerletemedim sanki ilerisi kapalı gibi biliyorum saçma ama öyle hissettim. nasıl ilerleticem ıkınarak di mi. inş. yapabilirim

cnm işte kastıgın için duvar varmıs gibi kaslar kapanıyor kasların gevsetmek için nefes alıp vercen cnm ıkın bide ozaman ittir yine öle hissedersen ıkın ıkınınca kasamıyosun çünkü bide idrarını yaparken tut bırak cnm onunda faydası çok oluyor...

[/COLOR]
slm canım nasılsın.....

slmmmiyiyiz canımmmmm sen nasılsınnnnn.........durmak yok yola devam

kıs cimbom için kim erkek dediiiiii

iyiyim cnm saol dün yine mantar olmusum ama kasıntı yok :))) yarın dr. gitcem alttan iyice muayene olcam bakalım. cimbomdan kızlarla bayagıdır şüpheleniyoduk cnm yüzüne vurunca msn de kk ya da bidaha gelmedi bilmiyoruz yani. kız sende temizlik filan yapıp durma deli 1 ay daha sık dişini kuduruk yerinde duramıyor yaww.

ksılar ben çıkıom hastaneye gidiomm kontrole bakalım ne dicek doktor dua edinn bana ...1 saate kalmaz gelirim görüşürüzz Allaha emanet olunnn:

aleyküm selam hamd olsunnnnnn sen nasılsınnn

ksılar ben çıkıom hastaneye gidiomm kontrole bakalım ne dicek doktor dua edinn bana ...1 saate kalmaz gelirim görüşürüzz Allaha emanet olunnn:

bende iyiyim özümcüm, canım yaa sen dün bana film kangi kanalda diye sormuşsun ama ben onu gece gördüm :) cevap vermedim diye kızma olur mu?

hadi hayırlısı canım, inşallah herşey normal bebeğinde çok iyidir. kendine dikkat et. gelince haber ver bize.. güle güle..

gecmiş olsun canımmm

maşallah canım harikasınn sen en yakın zamanda yenersin Allahın izni ile bu sorunu.. yani mayısa kalmaz bence :) bende iki sene dolmadan diyordum olsa diye bir ay kala olmuştu :)

mantar oldum cnm yine dr. gitcem yarın detaylı baktırcam bakalım hayırlısı .

iyiyim kelebekcim sen nasılsın??

cnm dualarımız seninle gitgel güzelce muck
gecmiş olsun canımmm
saol cnm benim ....gonokok cnm hg. nasılsın nerelerdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…