- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.161
sağolasın nazlıcımya oldu diyorum ama sadece bir defa girdi ve çok az git gel oldu. başarmış sayılırım değil mi? bide sonrasında yanma oldu baya fazla,şuan bişey yok ama ,sende de olmuşmuydu? bide sen en son hamilelik testi yaptırıcam falan demiştim noldu hamilemisin yoksa??
ksılar ben çıkıom hastaneye gidiomm kontrole bakalım ne dicek doktor dua edinn bana ...1 saate kalmaz gelirim görüşürüzz Allaha emanet olunnn:
canım benim dualarımız seninle gel güzel haberlerleYolur yolur sen hamişsin bizlerede sen dua et bitsin vaji kabusu bu arada çok iyim egzersiz süper vajiyi tam esnetim olaybitmiştir rabbimin izni ile
ecrinecrin öncelikle merhaba ben 1 haftalık üyeyim.yazılanları okudum sizi tepriketmek istedim allah sağlık versin bebeğinizde sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin..darısı başımıza inş
canım benim dualarımız seninle gel güzel haberlerleyolur yolur sen hamişsin bizlerede sen dua et bitsin vaji kabusu bu arada çok iyim egzersiz süper vajiyi tam esnetim olaybitmiştir rabbimin izni ile
sagol canim cok tesekkur ederim.insallah sizlere de rabbim tez zamanlarda bu hastaliktan kurtulmayi nasip eylesin.ama yazdiklarini okudum masallahin var canim cok az kalmis yanii
ozummmmmmmmmmmmmmmmmm bebis nasilllll???
bende iyiyim özümcüm, canım yaa sen dün bana film kangi kanalda diye sormuşsun ama ben onu gece gördüm :) cevap vermedim diye kızma olur mu?
hadi hayırlısı canım, inşallah herşey normal bebeğinde çok iyidir. kendine dikkat et. gelince haber ver bize.. güle güle..
saolun canlarım Rabbim hepinizeee nasip etsin en teeeeeeeeeeeezzzz zamanda inşallahhhhhhhhhhhayırlısıyla git gel dualarımız seninle...
allah başka sıkıntı vermesin:92::92::92::92::92:
canımm benmm inanki senden bu haberi bekliyordumm çook tebrik ederimmm
şoka girmişindir ondandır canımm..Rabbim bundan sonra dert sıkıntı vermesin inşallah
canım bende 5 yıllık evliyim. sadece kocam için istiyorum yenmeyi. bazen diyorum niye çekiyo bu adam beni. inatçıyım, zırlakım, uyuzum. e bide üstüne vajiyim. kardeşim delimisin sen diyorum. ama şu sevgi yokmu sevgi herşeyin üstesinden geliyo işte
cnm mumda bişey yoksa hem.. olabilir cnm acımadı diyosun zaten acımıyo cnm benim sen rahat ol tuvalete oturdugundada bişey gelmediyse zar deildir korkma bitanem egz.devam et sen takılma buna..
canım evet mumda bişe yoktu bi de sonra gittim oturdum tuvalete bişe akmadı.peçeteyle falan da içe doğru sildim.yine bişe gelmedi.hemoroidim de baya kötü aten bikaç gündür çok kanama yapıyo.egzesizden önce hep kırmızı olmuştu.belki de dudaklara gelmiştir arkadan ben egzesizden önce farketmemşmdir.ama kalın bir mumdu ve 2 cm kadar sokmuştum.ama hiçbişe hissetmedim.beni düşündüren sabah 1 damla kırmızı leke vardı çamaşırdda.inşallah değildir bitanem.artık bu haftasonu denicem p..ile.belki de biraz zedelenmiştir zar ama tam bozulmamıştır.ama kendimi artık hazır hissediyorum.zorlayacam bu haftasonu.
bende mayıs kadar bitirmek istiyorum benimde rengl.yakın ama sanmıyorum bişey olcanı bitince kaldı yerden devam sen muma hangi kalınlıkta gectin
sağol canım,sıra sen,bıdıkcan,balbocuu da artık
çok teşekkürler canım
ya inan bende aynı şeyi düşünüyordum.eşime bakıp bakıp kahroluyordum. ağlamaktan gözlerim şişiyodu inanki. temmuzda 2 sene olucak bizimde. 2 sene olmadan yendim. senin farkın yok kimseden.Allah bizi bu duruma uygun yaratmış zaten.geçen internette bi yazı vardı, vajinismus insan doğasına aykırı diyordu.yani düşünsene orası normalde hiç dar ve bişeyin girmediği bir yer değil.biz onu öyle görüyoruz.cinsel organımız bize tuhaf geliyo.hatta bakamıyoruz,tiksiniyoruz.ama aynanın karşısında baka baka alışıyosun.ben eskiden bi kere bakıp incelesem kaç gün aklımdan çıkmazdı,etkisinde kalırdım.tabiki şıp diye bambaşka bir insan olmuyosun. hala tam alışamadım dokunmaya falan.ama zamanla olucak şeyler bunlar. senden ricam bian önce al eline aynayı,bak incele alış.sonra da egzersizlere başla..
cidden ya biz daha yavaş ilerliyoduk yeni arkadaşların maşallahı var çok şanslısınız kıymetini bilin
moral veriyosunuz kızlar çok sağolunn
ben çıkıom kıslarr eltime gidiommmmm...şimdi 16540 dicek ne eltiymiş yaww hergün ordasın dicekkkk çağrıolar ne yapimmmkendinize iyi bak Allaha emanet olun görüşmek üsereee hoşçakalınnnnnnnn
teşekkür ederim canım kesinlikle öyle haklısın süre herkese göre değişiyo önemli olan sonu güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?