Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebişimmmmmm sen azmettin kendine güvendin ve başardın...bu arada yenipte hala sayfada yardımcı olmaya çalışan arkadaşları unutmamak gerekir bende tekrar kutlamak istiyorum yendiniz ama çekip gitmediniz diğerleri gibi Allah herşeyi gönlünüze göre versin....şunuda belirtmek isterimki bazen arkadaşlar haklı olarak sitem ediyor eskileri hep göremiyoruz diye ama şu an kalan arkadaşlar geneli çalışan olduğundan iş dolayısıyla her zaman burada olamayabiliyorlar ama hepsi müsait olduklarında hemen gelip yardımcı oluyorlar yani burada aslında kimsenin yazmadığı sürekli yardımcı olmaya çalışan çok değerli kişiler var ben onlara bir alkış istiyorum unuttuğum olursada affola (harf sırasına göre yazayım kimseye haksızlık olmasın)

16450
ecrin
esra
gülse
jasmin
kelebek
midye
nazlı
naz_85
özüm
pando
ranasena
seremi
smpati
serenceylan
terazi
yaslandım

sen yap yazmak kolay bebişimmmmm

VENÜSCÜM ÇOK İYİ OLMUŞ BUNLARI YAZMAN. DERS ÇIKARMAMIZ LAZIM...

bebişimmmmm vaktim olsa daha neler yazacam ama vaktim olmuyo bu ara çok yoğunum ama yaza doğru rahatlar bizim işler o zaman bol bol yeni şeyler yüklerim

aaaaaaa ne demek sadece kocam için istiyorum cinsellik tek taraflı bişey deildirki sen haz aldıkça eşin daha çok haz alır öyle deme bebişimmmm sen bu işi hallet bak görcen nasıl mart kedisi gibi dolanıyon ortalıkta

canım benim o hemoroid kanamasıdır çünkü diğeri kırmızı deil pembemsi bi şey oluyor sen hissetmiyosun bile ve genelde p....se bulaşıyor hiç üzülme bişey olmamıştır sapa sağlam sahibinin geleceği anı bekliyodur senin vaji

lennnnn özümmmmm bu ay hamiş kaldım diyelim sen nası gelcen bana yardıma ağzın burnunda olcak kıpırdayamayacan zaten

kızlarr ben regl oldum..en son mum denemesindeyidm iyi de gidiyorduinşallah geriye sarmaz biter bitmez kaldığım yerden aynı hızla devam etmeye çalışacağım inş.bende mayıs sonuna kalmadan bu işi bitiririm..

kızzzzz delüüü plakmı bu geri sarsınnnnnn durmak yok yola devammmm arş marş ileri ileri dönmez geri vaji askeriiiiii sağdan sola soldan sağa salla parmağı vaji üstüneeeeee heyyyyy :13: sanırsam böyle bi marş vardı

canım benim ben parmağı sokuyorum başka bişey yapmıyorum
acaba başka bişeyler mi yapılıyor, egzersiz diyorlar ya, ben onu bilmiyorum
??

canım eğer 3 parmak alıyorsan ve git gel yapıyorsan p...s denemesine hazırsın demektir sana tavsiyem p...s denemesini hangi posiyonda yapacaksan o posizyonda parmakları dene ve hemen p...se geç.... p...s denemesinde mümkün oldukça eşine bırak kendini yani seni o yönlendirsin ve açısını o ayarlasınnn... sennnnn diptesin sondasınnnnn artık güzelimmmmmm

selam kızlarr ben geldimmm ne zamandır giremiodummm nasılsınız kızlarrr

kızzz nerdesin sen geçen yazdımda cvp vermedin banaaaa aaaa ayıp oluyo heeeee

meraba canim bak canim o.bencede arkadaslarin dedigi gibi diger taraftan gelmistir. ama sunu unutma: esinle beraber olunca p.. grinca kirmizi gelicek diye birseyde yok kendini sartlandirma. cünkü bazi arkadaslarda ve benndede yaptigim, egzersizlerden dolayi kirmizi gelmedi. yani kirmizi gelmesse korkma panik olma üzülme. egzersislerle kizlik zari ve vajine genisliyor ve aslinda bu isin normalide bu. dr. cem kecenin kitabindada yaziyor [kizlik zari kanamaz, yirtilmaz,delinmez,patlamaz, agri ve aci yapmaz) ne.olur bu yazdiklarim icin bana kizma kirilma, bunlari bilmen gerkiyor. kiyamam sana bunlari sana seni üzmek icin söylemedim. simdi bu saskinligi 1tarafa brak kendini hazir hissettiginde bende bazi arkadaslar gib esin altda senin üstde oldugun sekilde denemeni tavsiye ederim. tabi daha önce p... hic denemediysen. eger daha önce önce p.. denemen varsa nasil rahat ediyorsan öyle devam et.tabi kayganlastirici kullanmayi.da ihmal etmiyorsunuz, ikinizde kullanmaniz iyi olur. rabbim yardimcin olsun.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım sen o dönem olsaydın beni sollamıştın Allahtan yoktunşimdi iyi gidiyo canım işte 3 ay olucak artık ama alıştım diyebilirim.sadece ilk alışımda hemen alamıyorum yine önce biraz alıştırıyorum pe..sle sonra zaten her şekilde her pozisyonda giriyo açıldığı için.sonrasında bi sıkıntım olmuyo yani artık zevk de almaya başladım.başlarda pozisyon değiştiremiyodum sonra kızların taktikleriyle onu da aştım yani aslında herşey insanlar için istedikten sonra yapamıycağımız bişey yok Allaha şükür kaldıramıycağımız çözümü olmayan bi derdimiz yok.şimdi henüz başaramayan arkadaşlar "sizin için söylemesi kolay" diye düşünüyo olabilirler ama kesinlikle yaşanıp ne kadar kolay bişey olduğunun farkına varılması lazım.korkum yok artık canm ya beynimden tamamen silip attım bu durumun bi daha tekrarlıycağını sanmıyorum.bence korkularını tamamen atamadan başaran arkadaşlarda bu sorun olabilir.sonraki yorumlarını gördüm 2 parmağı da almışsın ben 2 parmak 3 boğumdan sonra pe..s denemesine geçtim mesela çünkü korkum kalmamıştı sonuçta içerisini tanıyoruz geniş olduğunu anlıyoruz o yüzden korkulcak bişey yok bence sen de çok yaklaştın başarıya.2 parmakta iyice rahatlayınca istersen muma geç ya da hazır hissediyosan kendini pe..s denemesine geç tamamen senin korkunu atıp atamamanla alakalı bu durum.dualarım seninle canım inşallah herşey çok güzel olucak çok az kaldı birazcık daha sabret hem bak ne kadar çabuk ilerledin önce bunun farkında ol ne kadar çabuk ilerlediğinin bilincinde ol canım bol şanslar
[/QUOTE]

canım elh korku olarak artık bir korkum yok, orasının geniş bir yer olduğunu anladığım için tedirgin olmuyorum. şu anda sadece vaji.. girişim gerildiği için acı oluyor, inş en kısa zamanda ona bir alışırsam.. dua edin bana..

16450
ecrin
esra
gülse
jasmin
kelebek
midye
nazlı
naz_85
özüm
pando
ranasena
seremi
smpati
serenceylan
terazi
yaslandım [/B][/COLOR]

sen yap yazmak kolay bebişimmmmm

canımmmm ben 2 parmağa geçtim artık yazabilirsin yuffiiiii

canım kusura bakma gecen girdim pek bişey bulamadım sayfamıda bulamadım özür dilerim canım iyiyim pek giremedin canım buraya ankaraya taşındık e birazda ara verdik ama ben bi türlü kendime güvenemiorum hep korkuorum tam istediğimiz gibi olmuo

1. EGZERSİZE YENİ BAŞLAYANLAR/BAŞLAMAK İSTEYENLER :
1- Zeynepne
2- Mirage9_2
3- Angelnesss
4- Nazanantalya
5- Duduklutencere
6- Mika58
7- Tmzklp
8- Ceren_16
9- Pupa
10- Nuray181
11- İlknur_34
12- Sue1
13- Nehirsakarya
14- Zeing
15- Prenses43
16- Naazenin

2. PARMAK /APARAT EGZERSİZİ :
1- Pamukelma (2 p)
2- Yaren46 (2 p)
3- Sardunya (mum)
4- Tacem (?)
5- Nar1905 (1 ep)
6- Burcum86 (1 sp)
7- Sahara84 (?)
8- Hfz_kubra (2 p)
9- Nill87 (?)
10- Naz8 (1 p)
11- Yagmurcukkuşu (?)
12- Mano (?)
13- Soyafilizim (2 p)
14- Zeinax (1 p)
15- Nsn (2 p)
16- Ferzanca (3 p)

3. P…S DENEMESİ :
1- Sera87
2- Yağmur1987
3- Deniz1987
4- Aylin06
5- Bıdıkcan
6- Balbocuu
7-Kelebek986
8- Yapamadimbenonu

canım benim yaptıkça alışacaksın ara verdikçe tedirgin olman çok normal...her ilişkiye girdiğinde güvenin gelecek ve daha iyi olacaksın merak etme ama şunu düşün nerelerden nereye geldin eskiden bunu başarmanın imkansız olduğunu düşünürdük ama bak çok şükür başardın yarın öbür gün bu günlerinide gülerek hatırlayacaksın...doktorlar bile ilk ilişkiden sonra 1 ay boyunca gün aşırı ilişki yapılmasını öneriyor alışmamız için yani bu demek oluyorki 15 defa dan sonra düzene giriyor...hiç bi sorun yaşamamış normal ilişkiye girmiş kadınlar bile 2-3 ayda ancak alışıyor zamanla her şey oturacak ama seninde boş durmaman gerek biraz çaba gösterip ilişki aralıklarını kısaltırsan farkedeceksin nasıl rayına oturuyor herşey

kızlar ben iki parmak egzersizini yaparken vaji.. girişim acıyor demiştim ya? aynayla dikkatlica baktım aslında elimlede hissediyorum vaji.. girişinde üste doğru böyle yuvarlar bir çıkıntı var ve egzersizler kalınlaştıkça ona baskı oluyor ve canım yanıyor bu normalmi?

geçersin geçersin hiç merak etme kızzz sen nereye gitmiştin de ara vermiştin ?

canım eşim yurt dışındaydı hatırlarsan 2 ay ayrı kaldık malesef şimdi yanındayım buraya gelilede 3 ay oldu fakat internetim yoktu. birazda tembellik yaptım bir türlü başlayamamıştım egzersizlere ama çok şükür pazartesi günü başladım.

asmincim seni candan kutlarim canim gördünmü ne kadar basitmis deyilmi. hepimiz ne kadar korkuyorduk simdi diyoruz.ki bundanmi korkmusuz bu kadarmiymis bu kadar basit olamaz diyoruz,sonra insan sasiriyor.cünkü biz hep acicak diye kendimizi inandirmisiz, ben dedimki herhalde tam olmadi,onun icin acimadi. bazi arkadaslarim kirmizi gelmedi günlerce kirmizi gelmesini bekledi ben saskin.da ne.zaman acicak diye bekledim. insallah bundan sonra hersey gönlünce olur rabbim 1.daha göstermisin. YENI GELINIMIZ ASMINCAN TEBRIKLER rabbim daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…