- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.181
kısssss sennn nerdesinnnnn???? özledimmmm diyommmm leynnnnn.....
bana mı canım:)
çok teşekkür ederim sağolasınız. ohh bea kurtuldum,ay psikolojim bozulmaya başlamıştı iyiyce başaramıyıcam diye.2 ay 10 gündür uğraşıyorum nerdeyse,neyse oldu ya sonunda
başta venüsten ve kelebek olmak üzere herkese ama herkese sonsuz teşekkürlerinanın yenmemde herkesin katkısı var çünkü her yorumda insan biraz daha bişeyler öğreniyor.
canım benim bende şu anda orta parmak üç boğuma kadar geldim hatta onu iki kat peçete ilede kalınlaştırdım bu gece iki parmak denemesine geçicem başarırsam inş. benim ismimin yanınada 2 parmak yazarsın inş :))
VENÜSCÜM ÇOK İYİ OLMUŞ BUNLARI YAZMAN. DERS ÇIKARMAMIZ LAZIM...
canım bende 5 yıllık evliyim. sadece kocam için istiyorum yenmeyi. bazen diyorum niye çekiyo bu adam beni. inatçıyım, zırlakım, uyuzum. e bide üstüne vajiyim. kardeşim delimisin sen diyorum. ama şu sevgi yokmu sevgi herşeyin üstesinden geliyo işte
kızlar günayddın.dün egzersiz yapmak için oturdum mumu aldım elime aynanının karşısına geçtim.ve arkaya doğru bi kırmızılık gördüm.hemoroidim var bikaç gündür kanama yapıyordu.peçeteyle sildim ve kırmızı olmuştu arka tarafıma doğru.sonra temizleyip mumla yapmaya başladım egzesizi.neyse yaptım ama acı falan olmadı girdi biraz ama sonuna kadar girmedi.neyse çıkardım mumu.baktım mum temiz ama vajinin dudaklarında kırmızılık var.peçeteyle sildim kırmızı vajinin dudaklarında.sonra kalktım iyice içlee doğru sildim.bişe gelmedi.belki hemoroidden dolayıdır dedim belki peçeteyle temizlerken olmuştur dedim.neyse bıraktım hemen egzersizi.sabah kalktığımda iç çamaşırımda yine biraz kırmızı vardı.ya aşırı moralim bozuk kızlar zarım bozuldumu şimdi ya.eşimi aradım o da olmamıştır falan dedi kuruntu yapıosun dedi.yanımda değil çünkü.off ya.hiç acı falan olmadı.ve baya kırmızıydı dudaklar ama muma da gelmesi gerekmezmiydi.nolur cevap yazın.
kıss kadın milletii hamile kalsada kurtulabiliomu temizliktennninşallah canımmm inşallah bi sıkıntı yaşamam......annem siz hamile kalın ben yaparım temizliğinizi siz bebişime bakarsınız ben temziliğinizi yaparımmm
kızlarr ben regl oldum..en son mum denemesindeyidm iyi de gidiyorduinşallah geriye sarmaz biter bitmez kaldığım yerden aynı hızla devam etmeye çalışacağım inş.bende mayıs sonuna kalmadan bu işi bitiririm..
canım benim ben parmağı sokuyorum başka bişey yapmıyorum
acaba başka bişeyler mi yapılıyor, egzersiz diyorlar ya, ben onu bilmiyorum
??
selam kızlarr ben geldimmm ne zamandır giremiodummm nasılsınız kızlarrr
inşallah öyledir cnm ya.teşekkür ederim rahatlattığın için.artık bu haftasonu gittiğimde denicem eşimle.çünkü artık girer die düşünüyorum.artık belli olacak bozulmuşmu bozulmamışmı.inşallah bozulmamıştır.
Evet canım okudum çok güzel ilerliyorsun maşallah
başlarda gerilme oluyor iki parmakta bende yaşadım bu durumu canım acır gibiydi.. ama inanki yaptıkça gerilme gidiyor biranda olmuyor belki ama üstüne gittikçe ve pes etmeden devam ettiğinde ilerliyorsun gevşiyorsun zamanla daha rahat alıyorsun Allahın izni ile..
2 parmağı dün geceki denemede zar zorda olsa 2 boğum aldım sabah tekrardan denedim bu sefer daha kolay aldım canım. sanırım gittikçe alışıyorum her denemeden sonra acım azalıyor. umarım hiç kalmaz...
bebişimmmmmm sen azmettin kendine güvendin ve başardın...bu arada yenipte hala sayfada yardımcı olmaya çalışan arkadaşları unutmamak gerekir bende tekrar kutlamak istiyorum yendiniz ama çekip gitmediniz diğerleri gibi Allah herşeyi gönlünüze göre versin....şunuda belirtmek isterimki bazen arkadaşlar haklı olarak sitem ediyor eskileri hep göremiyoruz diye ama şu an kalan arkadaşlar geneli çalışan olduğundan iş dolayısıyla her zaman burada olamayabiliyorlar ama hepsi müsait olduklarında hemen gelip yardımcı oluyorlar yani burada aslında kimsenin yazmadığı sürekli yardımcı olmaya çalışan çok değerli kişiler var ben onlara bir alkış istiyorum unuttuğum olursada affola (harf sırasına göre yazayım kimseye haksızlık olmasın)
16450
ecrin
esra
gülse
jasmin
kelebek
midye
nazlı
naz_85
özüm
pando
ranasena
seremi
smpati
serenceylan
terazi
yaslandım
sen yap yazmak kolay bebişimmmmm
bebişimmmmm vaktim olsa daha neler yazacam ama vaktim olmuyo bu ara çok yoğunum ama yaza doğru rahatlar bizim işler o zaman bol bol yeni şeyler yüklerim
aaaaaaa ne demek sadece kocam için istiyorum cinsellik tek taraflı bişey deildirki sen haz aldıkça eşin daha çok haz alıröyle deme bebişimmmm sen bu işi hallet bak görcen nasıl mart kedisi gibi dolanıyon ortalıkta
canım benim o hemoroid kanamasıdır çünkü diğeri kırmızı deil pembemsi bi şey oluyor sen hissetmiyosun bile ve genelde p....se bulaşıyor hiç üzülme bişey olmamıştır sapa sağlam sahibinin geleceği anı bekliyodur senin vaji
lennnnn özümmmmm bu ay hamiş kaldım diyelim sen nası gelcen bana yardımaağzın burnunda olcak kıpırdayamayacan zaten
kızzzzz delüüü plakmı bu geri sarsınnnnnn durmak yok yola devammmm arş marş ileri ileri dönmez geri vaji askeriiiiii sağdan sola soldan sağa salla parmağı vaji üstüneeeeee heyyyyy :13: sanırsam böyle bi marş vardı
canım eğer 3 parmak alıyorsan ve git gel yapıyorsan p...s denemesine hazırsın demektir sana tavsiyem p...s denemesini hangi posiyonda yapacaksan o posizyonda parmakları dene ve hemen p...se geç.... p...s denemesinde mümkün oldukça eşine bırak kendini yani seni o yönlendirsin ve açısını o ayarlasınnn... sennnnn diptesin sondasınnnnn artık güzelimmmmmm
kızzz nerdesin sen geçen yazdımda cvp vermedin banaaaa aaaa ayıp oluyo heeeee
TEBRİKLER ASMİNCAN KUTLARIM ŞEKERİM.BUNDAN SONRA MUTLU GÜNLER SENİ BEKLİYOR İNŞALLAH TATLIM.
tebrıkler kusum kurtulmussun Rabbım baska dert vermesın
merhaba cnmm sende hoşgeldinnnnn
özleme dedimmm cnmmmm[/Q
hoşbulduk canım uzun zamandır giremiodum beni özlemediniz mi anacımmm
canım kusura bakma gecen girdim pek bişey bulamadım sayfamıda bulamadım özür dilerim canım iyiyim pek giremedin canım buraya ankaraya taşındık e birazda ara verdik ama ben bi türlü kendime güvenemiorum hep korkuorum tam istediğimiz gibi olmuo
selam kızlar ben geldimmmsabah egzersizimi yaptımm elh. şimdi egzersize hazırlanıyorum bir yandan.. dua edin bana 2 parmak 3 boğuma geçebiliyim :))
geçersin geçersin hiç merak etmekızzz sen nereye gitmiştin de ara vermiştin ?
sen ne alemdesin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?