Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu gece yne denemeyi düşünüyorum istiyorum da başaracağıma inanıyorum ama kafamdan atamıyorum yne acırmı düşüncesini hepinzn destekleri sayesnde yeneceğime inanaıyorum Bİde arkadasların başarılarını görünce dhada bi hevesleniyor istekleniyorum Hepimz içn hayrlısı olsun en kısa zamnda kurtulurz inş.Snde cnm şimdi egzersiz aşamasındamısın

evet canım orta parmak yapıyorum ondada kaslarım sıkıyo birazcık biran önce alışıp bende 2 parmağa geçmeyi çok istiyorum dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum

inş. cnm en kısa sürede atlatıcaz inanıyorum inanmak istiyorum.yeterki isteyelim dmi?

tabikide tatlım ben inanaıyorum senin en kısa zamanda güzel haberini alacağımıza maşallah 2 parmak ne demek ahhh bide bende yapabilsem. allah hepimizin yardımcısı olsun.

tabikide tatlım ben inanaıyorum senin en kısa zamanda güzel haberini alacağımıza maşallah 2 parmak ne demek ahhh bide bende yapabilsem. allah hepimizin yardımcısı olsun.

inş. yapıcaz cnm inş. bugün snde parmak egzersizlerini yapmaya dewam et bnde p... denmesi yapmaya calışıcam.braz da şarap içeyim bari braz ii gelir belki

inş. yapıcaz cnm inş. bugün snde parmak egzersizlerini yapmaya dewam et bnde p... denmesi yapmaya calışıcam.braz da şarap içeyim bari braz ii gelir belki

Ya arkadaşlar ben doktorun dediğine göre vajinusmus değilim. Enteresan. Ama hala ilişki olmadı. Ama eşim yarıya kadar girdi diyor. Neyse benim merak ettiğim bir konu var ki bu murat ulusoy bazı kişilere netten yardım ediyor bana ise direkt para hesabı yaptı. Netten nasıl yardım edebilir çok merak ediyorum. Sizlere yardımı olduysa lütfen paylaşın.

canım benim çok teşekkür ederim. seninde en kısa zamanda güzel haberilerini alırız inş. canım valla ben zorlandığım aşamaları üstüne giderek aştım. her geçtiğim aşamada önce biraz zorlandım sonra baktım bir kaç saatlik egzersiz sonrasında alışıyorum. bunu öğrenince her geçtiğim aşamada dişimi biraz sıktım alışana kadar o egzersizin üstüne gittim. mesela alışmak için 50 kere yavaş yavaş sok..p çıkardım. her seferinde daha rahat aldığımı farkettim ve içime alınca 5-10 dakika bazen daha fazla hiç çıkarmadan içimde tuttum. ondan sonra bir üst aşamaya geçtim. yanma falan oluyorsa oda egzersizi fazlalaştırdıkça geçiyor canım.

cnm bnde ulusoya gtmek içn hazırlıodum kendmi banada hemen para muhabbeti yaptı.o yüzden bnde gtiyorum burda arkadaşların deneyimi ve bilgisi ile yenmeye calışıorum.bnde okudum bikaç sayfasnda netten başarı maillerini ama ne kadr gercek ve doğru bilmiyorum tabiki

canım benim bende doktora gittim henüz 4 günlük evliydim gittiğimde, doktor bana sen vajinismus değilsin eğer olsaydın muayene olamazdın dedi. ama ben 6 ay eşimle beraber olamadım ve kabus gibi tam birleşme anına gelince bana bişeyler oluyordu. vajinismustum veya değildim ama parmak egzersizi ile yendim..

canımmmmmmm çoook tebrik ederimmm çoook sevindimm

Rabbm mutluluğunu daim etsin başka dert vermesin inşallah..

canımmmmmmm çoook tebrik ederimmm çoook sevindimm

Rabbm mutluluğunu daim etsin başka dert vermesin inşallah..

AMİNNN canımmm HOŞGELDİNNN dün geceden beri öyle heycanlıyım ki biran önce nete gelmeni bekledim heyecanımı paylaşman için.. çok güzel bir duyguymuş jasmin yaa herşey için teşekkür ederim.. darısını bütün kuzucukların başına inş.

yok cnm gecen hfta öle bi denemeye calıştık ancak acı hssettgm anda vazgectm yne.ama bugün yne deneyim diorum tabi senin tavsiyelernde önemli benm içn.ayrıca çok tbrk ederim cnm darısı başımıza

teşekkür ederim canım benim en kısa zamanda sneinde güzel haberlerini alırız inş. bende 2 gün önce böyle bir pe..s denemesi yapmıştım ama cesaret edemedim birde 2 parmağa tam alışamamıştım acı hissedince snein gibi bırakmıştım. valla canım benim en büyük tavsiyem sende farketmişsindir zaten ne kadar çok egzersiz yaparsan her seferinde daha rahat içine alabiliyorsun. istersen 3 parmağa kadar geç ve iyice alıştır kendini ama bunu uzun sürede yapma bir günde bir kaç egzersiz yap mesela uzun bir zaman ayır ve 10-15 dakika içeride tut iyice alışana kadar ve pe..s denemesine geçmeden en az yarım saat egzersiz yap derim. ben egzersiz yaptım tam 1 saat böyle tam kıvama geldim sonra eşimi çağırdım denemeye başladık cesaretimi toplamam zaman aldı ama bırakmadım ve inan bana ne olduğunu bile anlamadım. ama eşim çok yavaş ilerletti baktımki hiç canım yanmıyor sonra bira kaç kez denedik. yoğunlaşırsan kısa zamanda aşarsın eminim bitanem.. Allah yardımcın olsun

hoşbuldum canımm yaa inanki bende çok sevindimm senin adına .

senden güzel haberler bekliyordum zaten maşallah bir hafta da hallettin bak .

süper bi duyguymuş demi insan şoka giriyor .. ben kaç gün acaba rüyamıydı demiştim :)

darısı tüm vajili arkadaşlara inşallah .

çok teşekkür ederim tatlım.Dedklerini yapıcam.En kısa sürede bnde yenmek istiyorum.inşallah baŞarıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…