Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya gerçektende :) öyle şok oldum ki inanamadım eşime eminmisin girdimi diyorum oda efet kübraa diyor bakıyorum görüyorum ama inanamıyorum. bu duyguyu iyi bilrsiniz sanki asla ama asla yapamıcakmış gibiydim. tamamen yoğunlaşmakla alakalı. inş bütün arkadaşlar tez zamanda yenerler canım. bütün yaşadıkları o zor günler unutulur..

Son düzenleme:
arkadaşı tebrik ediyorum bende sabah p..s denemesi yaptım başını anca aldım gerisi çokkasılmış hissettim korkudan alamadım yeter dedim pesettim illede kafama sartladım önce benmumumla deneme yapıp esnnetip alcam die o yüzden

innşaaallah canımmm. dediğin gibi yoğunlaşmakla alakalı gerçekten .. bende bu duyguyu yaşıcağmı sanmazdım burda herkes yapar ben yapamam derdim vala .. Ama oluyormuş gerçekten. yeterki üzerine gitmek gerekli sorunun .. aşılmıcak sorun değil Allahın izni ile..

kızz sen nerelerdesin kayıp dene tabi bak oluyor senin neden olmasın bir haftada azmet gülüm üzerine üzerine git
kız hepimizin mercimek gibi o ittirince esneyerek alıyor içine merak etme sen ..

selam canım bak sende yolun sonundasın . o tedirginliğin den dolayı o acı hissi oluyor kendini hazırla biraz bak eşin masaj yapsın rahatlatıyor inanki . sıcak duş al . öncesinde mutlaka egzersiz yap denemeden önce çok faydası oluyor. eşinlede egzersiz yapabilirsen ilişki öncesi daha faydası olabiliyor.

işte cesaretini toplamak zor kolay değil ama işte üstüne gitmek gerekiyor... ama dediğin gibi güzelce esnet ve iyice alış.. egzersiz ne kadar çok yaparsan okadar kolay oluyor. güzel haberlerini alırız inş

tmm cnm saolun dediklerinizi yapıcam ewt yolun sonundayım ama o yolun sonu bi türlü gelmiyor.Bi gelse zaten.Çok teşküürler desteklernz içn.

Canım arkadasım tebrik ederim cokk sevindim
Ben çok inanıyordum sana çok azimliydin maşallah 1haftada atlattın aslında bak ne kadar kolaymış dımı insan basarinca anlıyor sende yaşadıklarını arkadaslara anlat canım Rabbim kimseye yaşatmasın yenmeden önce insana asla yapamayacakmissin gibi geliyor insallAh diğer arkadaslar yazdıklarımızı dikkatlice okur ve cesaret alırlar.
Canım taze gelinliğin tadını çıkar gün Aşırı deneyin artık esinle çabucak alışman ve git gelleri daha çabuk hızlandırman acısından çok iyi oluyor.
Darısı diğer arkadaslarımızın basına insallAh.

canım çok çok tebrik ederim seni. gerçekten senin adına çok sevindim allah başka dert keder vermesin ne güzel kurtuldun sende. tekrar tebrikler canım kendine iyi bak

inşallah canım bu sıkıntıyı çekmeyen bilemez.psikolojisi bozuluyo insanın mutlu olmuyo hiçbişekilde..reglim bitsin hemen denemeye devam edicem burda başarı hikayeleri okudukça güç alıyorum allahın izni ile burda başarmayana bayan kalmayacak,bizde yenicez ve sıkıntısı olanlara burdan yarıdm edicez inşallah..rabbim o günleri en kısa zamanda göstersin hepimize..

hfz kübraaa tbrk ederim kıs maşallahhhh

kıslar kaynanamlar gene bana gelior kalmayaaaagelemicem buraya artık offffffffff 1 ay kalır köye giderler 1 ay nasıl sabredecemm offffffff offffffffff offfffffffffff

beni düşünüormuşşşşş yemiomusum içmiormusum hamileymişimdee ....içimdennnnnnnnn kan kusmak geliorrrr zamanında beni düşünmedinizz şimdi hiç düşünmeyin diyesim geliorrrrrrrrrrrrrrrrrr ...ah bi sölesemmm şimdimi aklınıza geldik desem ' biz varkende yapamıolar biz yokkende' dedikleri sözü yüzlerine çarpabilsem......şimdiye kadar düşünmediniz şimdiden sonrada hiç düşünmeyin diyebilsemmmmmmmmmmmmmm offffffffffffff tahammülüm kalmadııı bir ay çabucak geçsin Allahımmm gitsin köylerinee onları her gördmdeee kötü günlerim şerit gibii geçior gözümün önündenn... :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ay özümcüm ya sana bir rahat vermediler ha anam sıkma kendini tatlım ya bak fasülyecik var dikkat et iyiakşamlar meleklerim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
BAŞARDIM BAŞARDIM BAŞARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM çooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN HALA İNANAMIYORUM YAAAAAAAAAAA:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

SİZLERİ SEVİYORUM ACI YOK SIZIYOK SADECE ÇİŞ VAR GİBİ OLDU 2 KERE YAPTIK SONRADA BEBİŞLERİ İÇERİ SALDIK

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldummmmm yaşasın yuppiiiiiii inşallahhh bebiştee Allahın izniyle olurrrrrrrr.....tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu oldummmmm yaşasın yuppiiiiiii inşallahhh bebiştee Allahın izniyle olurrrrrrrr.....tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

CANIM COK TEŞŞEKUR EDERIM COK MUTLUYUM ALLAH BU SIKINTIYI KIMSEYE YAŞATMASIN İYİKİ VARSINIZ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

başaran arkadaşları tebrik ediyorum bu kabus gibi bir olay benim ilk ilişkim oldu daha sonra vücut kendini kapadı daha sonra başka pozisyonlarda belki kendi kasamam dedim öle denedik öle de yanlışlıkla makata girdi ve ben başardığımı sanıp anlamadım anlamadık 8 aylık evliyim bu illeti aşmak istiyorum artık haydar dümene gitmeye karar vermişken şimdi vazgeçtik çünkü dolandırıcı olduğu söleniyor vajinayı lokal anestezi yöntemiyle uyuşduruyormuş sadece arkadaşlar nolur bana yardım edin

aaaayyyy canımmmm çoook sevinndimmmmmmm
çok tebrik ederimm nasıl mutlu oldum adına bilemezsin. hep senden bi haber bekliyordum ya Rabbim bundan sonrasında başka dert vermesin canım mutluluğun daim olsun
bebişinde tez zamanda olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…