Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım geldiğim gibi güzel bi haber almak güzel hayırlısı olsun canım başka dert vermesin rabbim ve istiyorsan tez zaman da bebiş

fıstıklar tembeliniz geldi ben uzun zaman dır yoktum yaşlı bi akrabamızdaydım acık işleri vardı yazlığında yazın dolar evi iş zamanı kimse olmaz dayanamayıp yardıma gittim ve daha soğuk olduğu için bi odada kaldık yaptım mı bişey cık tatil verdim oraya akşam geldim ve çarşamba annecikime gidicem ama orda rahat odam ve bu durumumu bilen bi annem var sanırım yapabilirim dün regl bitmişti deneme yaptık kocişle özlemişiz ama sade artık oraya deyirebiliyorum
venüsüm dövmeden tekrar başlayayım eğzersizlere
kızlar şuan okuyamıcam ev dandini eğer annecikimi biraz erteleyebilirsem burdayım hepicikinizi özledim
yenen lere mutluluk zaten vardır bizim gibi olanlara da Allah yardım etsin ve hepimizin dilekleri gerçek olsun inşallah muckkk

buarada bi ben 2 ziyaretçi var çıkayım
bide rüyamdaki 111 hayal oldu bari 2mayısa yetişsin diyodum of annemi erteleyip bi hafta hfz kubra gibi denesem mayısa olurmu ki dün kocam mercimek gibi ben nasıl ... yapayım diyor bi nohuta geçemedik ki mandalin kadar bari olsa manavım ya bağlıyım meyveye

Son düzenleme:

canım benim çok teşekkür ederim, darısı senin ve diğer arkadaşlarında başına inş. 6 aydır yaşadıklarımı bir ben biliyorum, oyüzden bunun nasıl bişey olduğunu çok iyi anladım. senin annen bu sorunu biliyormuş benim eşimden başka kimse bilmiyordu. ilk başlarda teyzem ve anneme bahsetmiştim yaşamadıkları için bunu şımarıklık olarak adlandırdılar bende 15 gün sonra yalan söyledim onlara oldu dedim. tek dert ortağım burasıydı. Rabbim herkese yardım etsin dualarımdasınız... inş en kısa zamanda seninde güzel haberilerini alırız

merhabalar, bende yeni evliyim aynı problemi yaşıyorum. jinekoloğa gittim sadece psikolojik olduğunu söyledi. lütfen yardım edermisiniz?

merhabalar
vajinismusu yendiğinizi söylemişsiniz nasıl başardığınızı anlatırmısınız? lütfen çok acil yardıma ihtiyacım var. bunu yaşamış birileriyle konuşmalıyım. jinekoloğa göründüm sadece psikolojik olduğunu söyledi

günaydın, ben 13 günlük evliyim ve malesef hala eşimle beraber olamadım okadar berbat bir durumdayım ki. günlerdir internette okumadığım forum, makale kalmadı. defalarca denedik ama olmuyor. eşime bu eziyeti yaşattığım için kendimden nefret ediyorum artık. birde yıllardır bunu aşamamış insanlar olduğunu duyunca iyice ümitsizleşiyorum. lütfen bunu aşmış birileriyle konuşmam lazım. ümitlenmeye ihtiyacım var.

buraya ilk geldiğimde neler yazmışım baksanıza kızlar ne günlerdi yaaa binlerce şükürler olsun.

Son düzenleme:

canımmm tebriklerrrrr allahhh başka sıkıntı vermesinnnnnn

süpersiiiin canım çook mutlu ettin beni rabbim bi daha böyle sıkıntılar vermesin inşallahtazeydin daha bi taze gelincik oldun tadını çıkar cicim aylarınızın canım mutluluğunuz daim olsun inşallah tebrikler:92::92::92::92::92::92:

ne güzel ya maşallah darısı başımıza olsun inşallah..sen hiç mum denemesi yapmadan mı dendin ve oldu canım,ben orda kaldım regl oldum inşallah bitince devam edicem

sağol kuzucumm Allah hepinizden razı olsun.. tamamen burası sayesinde yendim hakınızı ödeyemem. darısı diğer kuzucukların başına inş ...

ne güzel ya maşallah darısı başımıza olsun inşallah..sen hiç mum denemesi yapmadan mı dendin ve oldu canım,ben orda kaldım regl oldum inşallah bitince devam edicem

sağol canım benim seninde güzel haberlerini alırız inş. valla canım ben aslında hiç parmak denemesi yapamıcam zannediyordum, kulak çöpü ile başladım hep başla cisimlerle denicektim. sonra bir kere parmak denemesi yaptım baktım ki kendi organınla yolu daha rahat buluyorsun ondan sonra hep parmakla yaptım. parmağıma pre...tif geçirerek yaptım sürekli. önce serçe parmakla başladım, işaret parmağı sonra daha kalın die orta parmağa geçtim. orta parmağıma peçete sarıp kalınlaştırdım ardından biraz daha sonra iki parmak yaptım en son iki parmağı tamamen alınca yanmam geçsin die biraz daha egzersiz yaptım. dün gece 1 saat egzersiz yaptım ve 3 parmağıda almayı denedim onuda alabilince eşimle pe..s denedik tabi hemen olmadı cesareti toplamak zaman aldı ama pes etmedim. bir kaç denemeden sonra girdi. egzersizi ne kadar çok yaparsan okadar alışıyorsun. mesela ben bugün bile 3 parmak ile egzersiz yaptımki akşam dahada alışmış olayım die. Allah yardımcın olsun canım kolay dğeil yaşadığım için çok iyi biliyorum ama biraz gayret gösterince inş başarılmıcak bişey değil.

kızlar slm yne ben tembel geldim.Eskiye göre dha iim ama p... demesi yapıoruz ancak o noktaya gelnce bi acı hissettgm anda kötü oluorum ne yapayım bilmiorum

canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah bende şuan orta parmak aşamasındayım orta parmağımı birazcık sıkıyo kaslar. zor oluo ama zamanla alışırım inşallah. bana tavsiyelerin nedir tatlım? senin adına o kadar mutlu oldumki allah başka sıkıntı vermesin inşallah

kızlar slm yne ben tembel geldim.Eskiye göre dha iim ama p... demesi yapıoruz ancak o noktaya gelnce bi acı hissettgm anda kötü oluorum ne yapayım bilmiorum

canım bende senin gibidim egzersiz yapamam diye düşünüyordum ve pe... denemesi yapıyordum dokunduğu anda canım acıyo gibi hissediyordum aslında kendimi bi durup dinlediğimde acı falan yoktu ama yinede bi türlü olmuyordu saolsun burada kızların desteğiyle önce aynada orayı inceledim inanırmısın ilk defa deliği gördüm sonra kulak çöpü denedim ve kolaylıkla oldu sonra serçe parmak sonra yüzük parmak şuandada orta parmak aşamasındayım. allah izin verirse 2 parmağa geçicem ve inanki egzersizle hem kendi organını tanıyosun hemde artık dokunuşların rahatsız etmiyo ve inanki ne acı ne kan hiç ama hiçbirşey yok hep diyorum bu kadar zamanı boşa geçirmişim keşke en başından başlasaydım belki şimdiye çoktan yenmiştim.

cnm ya ben egzersiz yaptım 2 parmapa kadr sonra eşimin parmağıyla falan denedik onlarda hiç bir sorun olmadı.Eşim eskisi gbi olmadıgmı söyledi dhada ii oldugumu gttkçe dhada ii olacagına dair destek verdi.Ama o noktaya gelnce braz tedirgin oluyorum hepsi bu.

ooooo maşallah canım sana sen yolun sonundasın bence egzersizlerine hiç ara vermeden devam et ne sıklıkta yaparsan o kadar rahat edersin pe... denemesinden öncede egzersiz yap ve dene canım okuduğum kadarıyla çoğu arkadaş bu şekilde yenmişlerdi

bu gece yne denemeyi düşünüyorum istiyorum da başaracağıma inanıyorum ama kafamdan atamıyorum yne acırmı düşüncesini hepinzn destekleri sayesnde yeneceğime inanaıyorum Bİde arkadasların başarılarını görünce dhada bi hevesleniyor istekleniyorum Hepimz içn hayrlısı olsun en kısa zamnda kurtulurz inş.Snde cnm şimdi egzersiz aşamasındamısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…