- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.641
girişte ilk yendiğimde ben de zorlanırdım ama ıkınarak aldığımda kolay girerdi.ilişki esnasında hemen sokmaya çalışmayın eşin oraya getirsin pe... sen gevşe nefeslerini al ver eşine söyle seni takip etsin ki ıkındığın an yavaş yavaş soksun.bazen bende öyle yapıyorum arada vaji istemiyo zorlanabiliyor ıkın ıkınırken ittirin
teşekkür ederim canım, ben henüz hiç bir egzersiz yapmadım, sadece bir kaç defa emla denedim ama yine olmadı, o an geldiğinde ister istemez eşimi itiyorum, o bölgeye birşeyin dokunmasına tahammül edemiyorum, parmağımı bile dokuduramıyorum.
napacam ben
p...s basını aldım azcık dahada girdi yarısından azı gerisi olmuyor
canım öncelikle sen ayna egzersizi yap aynayı al oranı incele nefes alıp verirken açılacağını gör.deliği incele ıkın ki açıldığını gör için rahatlasın.ultrason jeli al yada genital kayganlaştırıcılar var onlardan al.ben ilk bir tane kulak çöpüyle başlamıştım ve 6.gün yendim.bana parmak zor gelmişti.o yüzden kulak çöpü ve kalem kullandım.
hangi pozisyonda yapıyorsunuz pozisyondan da zorlanabilirsin
aranıza yeni katıldım, siteyi bir süredir takip ediyorum, yaklaşık 1 yılı aşkın bir süredir evliyim ama hala birlikte olamadık, zamanla çözeceğime inandık ama çözemedik, tam umutsuzluğa kapılıyorumdumki çok şükür bu forum insanı rahatlatacak şeyler okudum.
rahatladın beni[/mQUOTE]
cnm hoşgeldinnnnn...kendine güven doğru yerdesin ..ne durumdasın tam olarak?azimli ve istekli olursann kısa sürede çözersinnn emin ol...
canım Allah razı olsun senden, bir kaç gündür kas gevşetici kullanıyorum, bu akşam bir daha denicez, olmazsa bu egzersizleri yapmaya başlayacam ama kulak çöpü falan çok acayip geliyor...
yatak ucu denedik ben üstte denedim öle iştee bi yer var var orası kapalı belkide bacaklarımı kaldırsam taamam olabilir sankimmmm
senden de canımbanada öyle geliyordu canım ama kulak çöpü ve kalem sayesinde yendim deneme sırasında nefes al ver verirken ıkın eşin yüzüne baksın ıkındığını gördüğünde yavaşça ilerlesin bir popo yönüne doğru ittircek bizim tek hatamız dik sokmak oldu o zaman acıyor
canım bak biz yatak ucun pozisyonunda çok zorlandık ve yarım aldım ama ben yattım bacaklarımı tutup göğüsüme çekerek yanlara açtım o zaman şıp diye girdi ve hiç birşey anlamadım ve bacaklarını tutup açarsan indirme gibi bi şansın olmuyor.eşinide itemiyorsun
evet haklısın böle deniicem tam teslim oluyorsun yaa
beni duyan yok mu:97:
yok canım ben evliliğimin ilk bir haftasında giremedim ilişkiye ağladım filan kabus gibiydi sonra eşiminde desteğiyle yendim 2 yıllık evliyim ama farklı pozisyonlar deneyemiyoruz canım yanıyor normal bir durum mu bilemedim ben alttayken sorun yok ama üstteyken oturamıyorum çok canım yanıyo bırakıyorum hemen
bilmem ki canım bikere denmeye çalıştım acıcak diye bıraktım seninde acıyomu üstte olduğunda yoksa bende mi sorun var
bilmem ki canım bikere denmeye çalıştım acıcak diye bıraktım seninde acıyomu üstte olduğunda yoksa bende mi sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?