- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.661
bende mum denemesindeyim kısmetse akşam başlıyorum reglim dün bitti,müjdeli haber verip bende aşmak istiyorum artık
ayyy çok kötüdürr kadıncağızzz aman yaa madem cıbıl cıbıl soyuyorsunuzz bariii üstüneee kalın bişi örtselerrr yelek olsa yeter yaa...eltimdee 15 gün felanoldu doğum yaptığı oda üşüttüü omuzları ağrıdıı sırtııı felan nefes alamadı ama onun hemen geçtiii...çokkkk geçmiş olsn evladını kucağına alırsa unutur acılarınııı geçer inşallah en yakın zamandaaa...Rabbim acil şifalar versinnn... Rabbim sanada hayırlısıyla bebeiş nasip etsin....
Merhaba arkadaslar ....yazilarinizi 3 günden beri takip ediyorum...
nasil baslicagimi bilmyiorum ilk kez böyle bir foruma katildim....benimde cok büyük sorunum var daha yeni evliyim 03.04.2011 dügünüm vardi....ondan beri esimle iliskiye giremiyorum cok asiri derecede korkuyorum agliyorum....doktora gittim doktorum bende vajinismus oldugunu söyledi tam olarak ne hastalik oldugunu bilmiyorudum internette arastirirken bu sayfayi buldum....napicami bilemiyorum...esim sagolsun cok sabirli üzerime gelmiyor ama ben kendim artik bu korkuyu yenmek istiyorum uzatmak istemiyorum...bütün gün düsünmekten deliricek duruma geldim artik...napmam lagzim nasil bu korkuyu yenebilirim nolur yardim edin bana..........
ayyyyyyyyyyyyy ne güselben hayatta gelememm 1. si eşim buraya girdimii dahiii bilmiorrrr ne derim nere giderim derim 2.si manyah kocam beni hiç bi yere göndermiooo hamileyim diee 3.sü ben taksime bi kere gittimmmm nasıl gtttimii bile hatırlamıommm kaybolurum leyn bennn ayyy bende gelsemmm taksimde bağırsam heyyy şittt biz vajınusmusluyduk şimdi başardık onu kutluoz desemmm, dermişim bideeee
kizlar nasilsinizozum fasulseyemiz ne yapiyor. venüsüm bebisin temelini attinizmi
yaa keske :2: bende istanbulda olsaydimda gelebilseydin büyük bulusmaya o.kadar isterdimki gelebilmeyi
yaaa sormaa ben ist dayım ama gidemicemm ...ne güsel olurdu ne komedii geçerddiii yaaaa(( evli olmasam gelirdimm evli olmasam nasıl vajınusmus olcaksam puhahahaha manyah bennnn
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende bulusmaya gelmek ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ama konyadayım ıstanbulda olsaydım kesın gelırdım sızlerle tanısmayı cok ısterdım cok merak edıyorum bacılar sızı cooook matrak bı bulusma olurdu
yaa ben ün akşamdenedim p...s başında biraz daha fazla aldım ulrason jelle azcık sürmüştüm git gelde yaptı eşim çok mutlu oldu yavaş yavaş yapıyor yaa egzersizle yapıcam diyordum ya birden ölesine denedik girdi hiçanlamadımbileama gerisi girmedi kastıntı hissettimmmmmm olsun genede gelişme vardeğil mi aslında tembellik yapmasam egzersizledenesem tamam olcakbuiş ya bu arada NEHİRSAKARYADAN ses yok merak ettim ne yaptı acaba offf tembelllik yapmasaa
canım merhaba ben egzerıszlere basladım ama tek parmak yapıyorum hala ıyıce esnesın sonra 2 parmaga gecıcem sen napıyosun neden heyecan yapıyosun tatlım ne guzel asmıssın bıtmıs bu ıs yavas yavas heyecan yapmadan deneyın zevk almaya bak dusunme hıcbıseyı zaten asmıssın sen ne guzeldarısı basımıza..
aranıza yeni katıldım, siteyi bir süredir takip ediyorum, yaklaşık 1 yılı aşkın bir süredir evliyim ama hala birlikte olamadık, zamanla çözeceğime inandık ama çözemedik, tam umutsuzluğa kapılıyorumdumki çok şükür bu forum insanı rahatlatacak şeyler okudum.
rahatladın beni
p...s basını aldım azcık dahada girdi yarısından azı gerisi olmuyor
kızlar ben ilişkiye giriyorum sorun yok ama eşimin üstte olduğu pozisyonlarda rahatım benim üstte olduğum zaman canım yanıyor ne yapsam
venuzten, kelebek00, pando, ecrın artık cok sık ve uzun gelmıyorlar nerelerdesınız hatunlar gelınde ıkı cıft lafın belını kırak
Merhaba arkadaslar ....yazilarinizi 3 günden beri takip ediyorum...
nasil baslicagimi bilmyiorum ilk kez böyle bir foruma katildim....benimde cok büyük sorunum var daha yeni evliyim 03.04.2011 dügünüm vardi....ondan beri esimle iliskiye giremiyorum cok asiri derecede korkuyorum agliyorum....doktora gittim doktorum bende vajinismus oldugunu söyledi tam olarak ne hastalik oldugunu bilmiyorudum internette arastirirken bu sayfayi buldum....napicami bilemiyorum...esim sagolsun cok sabirli üzerime gelmiyor ama ben kendim artik bu korkuyu yenmek istiyorum uzatmak istemiyorum...bütün gün düsünmekten deliricek duruma geldim artik...napmam lagzim nasil bu korkuyu yenebilirim nolur yardim edin bana..........
kızçeler na var ne yok nasılsın? dün giremideim foruma misafilerim vardı yorgunluktan akşam 7 de uyudum düşünün artık :) oyüzdende gecenin 3 ünde hortladım.. foruma yeni gelen bir arkadaş var sanırım 'gizem6' canım benim burayı bulduğun için bizim gibi çok şanslısın. henüz yeni yenen biri olarak en büyük tavsiyem sakın forumu bırakma sürekli takip et ve takıldığın her konuda yardım iste. Allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda sende çözersin.
istanbulda buluşuyormuşsunuzya ne olur ben türkiyeye izne gelincede buluşalım venüsten lütfennn. kasım ayında orada olucam ozamanda yaparmıyız bir buluşma acaba?
inş canım benim hadi bakalım sakın pes etmek yok bak tamam mı?
Minnosum gunaydinnnn
Bende yataktan cikamiyorum Migdem cok fena Bugun
Markete de gitmem lagzim yarın Dr. Kontrolü var maglum ağda gunü bugün)))
aman ya kadınların derdi hiç bitmiyo işte dikkat et kendine canım yat dinlen ağdayı da yaparsın uygun bi zamanda.geçer miden inşallah ya hamilelik de zor iş valla
Herkese selam sizleri özledim nasılsnız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?