Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venuzten, kelebek00, pando, ecrın artık cok sık ve uzun gelmıyorlar nerelerdesınız hatunlar gelınde ıkı cıft lafın belını kırak

Merhaba arkadaslar ....yazilarinizi 3 günden beri takip ediyorum...
nasil baslicagimi bilmyiorum ilk kez böyle bir foruma katildim....benimde cok büyük sorunum var daha yeni evliyim 03.04.2011 dügünüm vardi....ondan beri esimle iliskiye giremiyorum cok asiri derecede korkuyorum agliyorum....doktora gittim doktorum bende vajinismus oldugunu söyledi tam olarak ne hastalik oldugunu bilmiyorudum internette arastirirken bu sayfayi buldum....napicami bilemiyorum...esim sagolsun cok sabirli üzerime gelmiyor ama ben kendim artik bu korkuyu yenmek istiyorum uzatmak istemiyorum...bütün gün düsünmekten deliricek duruma geldim artik...napmam lagzim nasil bu korkuyu yenebilirim nolur yardim edin bana..........

kızçeler na var ne yok nasılsın? dün giremideim foruma misafilerim vardı yorgunluktan akşam 7 de uyudum düşünün artık :) oyüzdende gecenin 3 ünde hortladım.. foruma yeni gelen bir arkadaş var sanırım 'gizem6' canım benim burayı bulduğun için bizim gibi çok şanslısın. henüz yeni yenen biri olarak en büyük tavsiyem sakın forumu bırakma sürekli takip et ve takıldığın her konuda yardım iste. Allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda sende çözersin.
istanbulda buluşuyormuşsunuz ya ne olur ben türkiyeye izne gelincede buluşalım venüsten lütfennn. kasım ayında orada olucam ozamanda yaparmıyız bir buluşma acaba?

aminn cnm..,inş sende sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına alırsın..çok t.ederim

öncelikle aramıza hoşgeldin cnm..sen yolun başındayken bu siteyi bulman çok güzel.ben de bu site ve arkadaşların desteği sayesinde kurtuldum.öncelikle korkunun amacı ne ? kırmızı gelmesinden mi korkuyorsun yoksa acıyacak psikolojisi mi ..?

bebişim gelebiliyorsan yani en ufak bir ihtimal varsa çok isteriz gelmeni gönül isterki bu forumdaki tüm arkadaşlar hep bir arada olalım yani imkanı olanı mutlaka bekliyorum

kizlar nasilsiniz ozum fasulseyemiz ne yapiyor. venüsüm bebisin temelini attinizmi

temeli attık bekliyoz bakalım kuşum hayırlısı allahtan

yaa keske :2: bende istanbulda olsaydimda gelebilseydin büyük bulusmaya o.kadar isterdimki gelebilmeyi

canım yurt dışındaki arkadaşlar geldiğinde tekrar buluşuruz

yaaa sormaa ben ist dayım ama gidemicemm ...ne güsel olurdu ne komedii geçerddiii yaaaa(( evli olmasam gelirdimm evli olmasam nasıl vajınusmus olcaksam puhahahaha manyah bennnn

kızzzzz sen zaten kuduruksun buluşunca kimbilir ne haltlar ederdin artık :13:bi dahakine inşallah

gel bebişimmmmmm aaaaaa beklerizzzz hem yaz tatilinde vaktin olacak belki o zaman yolun düşer buraya haber verirsin ayarlarız hemen bir buluşma

yawru kuşum o kastığın yerde dur bekle biraz beklesen zaten vajin açılacak bebişimmmm alışcan güzelim zamanla merak etme

bebişim sen tek parmağı hiç sorunsuz alıp git gel yapıyosan hiç bekleme hemen 2 parmağa geç zamanla esner o merak etme balımmm

canım hoşgeldin aramıza hiç merak etme bebişim vajinusmus % 100 tedavisi olan bir sorun...sende aşacaksın kendine güven bizler buradayız merak etme elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız...senden ricam forumu takip et ve geçmiş sayfaları okumaya çalış egzersize başlamadan önce çok faydasını göreceksin inan bana

p...s basını aldım azcık dahada girdi yarısından azı gerisi olmuyor

canım ilk başlarda ister istemez hala kasıyorsundur zamanla herşey yoluna girecek daha çabuk alışmak için gün aşırı ilişkiye girilmesini tavsiye ediyor uzmanlar

kızlar ben ilişkiye giriyorum sorun yok ama eşimin üstte olduğu pozisyonlarda rahatım benim üstte olduğum zaman canım yanıyor ne yapsam

bebişim muhtemelen açıyı ayarlayamıyosundur yada psikolojik olarak tedirgin başlıyosundur olaya...sana üstte ters oturarak denemeni öneririm...eşin yatağa uzansın bacaklarını kapatsın p...s ereksiyon halindeyken biraz kayganlaştırıcı jel sür p...se sonrasında senin sırtın eşine dönük vaziyette ters otur eşin p...si eliyle yerleştirsin sen yavaş yavaş git gel yaparak otur ama gerginsen ve ilk defa üstte yapacaksan eşin popondan tutup açıyı ayarlasın alttan yavaş yavaş o git gel yapmaya başlasın zaten 5-10 sn sonra sen kendini serbest bırakıp zevk almaya başlayacaksın kadını en çok orgazma ulaştıran ve zevk almasını sağlayan bir posizyon ve kontrol tamamen sende eşlerinde çok sevdiği bir posizyon bu dene bakalım nasıl olacak bizi bilgilendir bebişim bol sevüşgenli geceler diliyorum :92:

venuzten, kelebek00, pando, ecrın artık cok sık ve uzun gelmıyorlar nerelerdesınız hatunlar gelınde ıkı cıft lafın belını kırak

yawrum benim patroniçe 6 aydır yoktu işe gelmiyodu artık gelmeye başladı ve çok sık odama gelip gidiyo o yüzden sayfa açık olsada yazamıyorum çoğu zaman evdede kociş gripti 10 gündür benimle ilgilenmiyosun deyip duruyo eskisi gibi çok yazamıyorum o yüzden ama aklım hep burada merak etme okuyorum herşeyi

bitanem öncelikle bu çok büyük sorunum var lafını kafandan çıkarıp atıyosun...şükredelim bizim hiç bir fiziksel sorunumuz yok sadece cinsellik hakkında bilgisiz olmamızdan kaynaklanan korkularımız var...kimisi yüksekten korkar kimisi karanlıktan kimisi asansöre binmekten bizde ilişkiye girmekten korkuyoruz çok normal bi durum...ve yalnız deiliz düşün sadece bu sayfada benim tespit edebildiğim 1 yıl içindeki vajili sayısı 250 kişi civarında...ve yarısı nerdeyse yendi sende yeneceksin yeterki iste inan bana öyle bizim kafamızda büyüttüğümüz gibi bişey deil ilerde beni anlayacaksın

mayısta pando geliyo istanbula o zaman tekrar buluşcaz kasımdada buluşuruz bebişim olur yani neden olmasın

gizem6 ve cay2009 hoşgeldiniz kızlar burayı bulduğunuz için çok şanlısınız öncelikle.lütfen mümkün olduğu kadar forumu takip edin ve çekinmeden herşeyi sorun inşallah tez zamanda çözersiniz bu sorunu

Minnosum gunaydinnnn
Bende yataktan cikamiyorum Migdem cok fena Bugun
Markete de gitmem lagzim yarın Dr. Kontrolü var maglum ağda gunü bugün )))

aman ya kadınların derdi hiç bitmiyo işte dikkat et kendine canım yat dinlen ağdayı da yaparsın uygun bi zamanda.geçer miden inşallah ya hamilelik de zor iş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…