Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende iyiyim . lacivert ne zamandır yoktun kız nasılsın..

kübraam sen nasılsınn nasıl gidiyor taze gelinlik

evet cnm giremiyorum uzun zamandır ben gelen giden çok oluyooo bu aralarr biz olmuyoruz sonra iş güç derken birde uzun zamandır 10 da 11 de uyur oldum spora başladım çok yoruluyorum eskiden 3 e 4 e kadar otururken şimdi 11 oldun mu saat uyuyorum hmn hiç dayanamıyorum. sen nasılsın cnm görüşmeyeliii varmı değişiklik sende????

yok canım bildiğin gibi bende aynıyımm..

sporamı başladınnnn ne güzeel bende başlamak istiyordumm çok iyi oluyor..en iisi erken uyumak ya o saatlerdeki uyku çok güzel aslında.. bende bu ara erken uyumaya çalışıom sabah kalkıom uyuyamıom bidaha..

benim biraz değişikkk nedense 10 da uyusam sabahları zor uyanıyorum bazen 12 yi buluyo kalkmam sanırım havalarında etkisi var.. spora başla bencede çok güzel oluyooo hem vakit geçiyo hemde daha düzenli beslenip daha dinç oluyosunn ben çok memnunum

amin canım, çok teşekkür ederim inşaalah yakın zamanda çözerim, forumdaki mesajlarının bir çoğunu okudum, benim için motive oldu. En kısa sürede egzersizlere başlayacağım ama nasıl başlayacam tam karar veremedim

kesinlikle canım çok haklısın valla bende bi zamanlar yaptığımda çok güzel dinç oluyordum çok iyi geliyordu yürüyüşe çıkıyorduk arkadaşla önceden.. ama şimdi gene başlamak istiyorum inşallah..
bahar havaları çok etkilio uykuyu ya benide ters etkiledi sanırım buara uyuyamıom bi türlü

merhaba canım; aramıza hoşgeldin..

ilk önce vajina yapısını inceleyebilirsin bilgi sahibi olmak açısından google dan vajina çizimleri yazarsan daha detaylı olacaktır senin için.. ilk vajina girşini bulman lazım inan ben nerede olduğunu doğru düzgün bilmiyordum :)
aynayı al eline ve iyice incele orayı ve ıkın ıkındığında delik açılıo .. ilk sadece dokun 5 dakika bırakma elini eline iyice alışacak tedirginliğin gidicek 5 dakika sonunda yada süre sana bağlı. sonra işaret parmağını jelle iyice yada serçe parmağını derin nefes al verirken ıkınarak popo yönüne eğilimli olarak ittirmeye çalış inan hiç hissetmeden alıo içine..

ben ilk kulak çubuğunu streçleyip denemiştim onunla hissetmeden olmuştu ondan sonra parmağa daha rahat geçtim. öylede başlayabilirsin..

yeterki bir başlangıç göster gerisi çok kolay gelecek Allahın izni ile canm

ozaman benden sana bi tavsiye cnm imkanın varsa plates ve step yappp özellikle plates çok etkili ve çok güzellllll vücududa şekle sokuyooo bu arada

ozaman benden sana bi tavsiye cnm imkanın varsa plates ve step yappp özellikle plates çok etkili ve çok güzellllll vücududa şekle sokuyooo bu arada

plates hiç düşünmemiştim çok ilgincime gidiyorda o sağol canım tavsiyelerin için ..
inşallah bende başlarım en çok yürüyüşü seviyorum sabah yürüyüşü ama arkadaş lazım yanıma oda yok burda malesef..

efet arkadaş olmadan isteksiz oluyo insann.. cnm çok öpüyorum seni şimdi çıkmam lazımmmm görüşmek üzere

selammmmm bebiş nerelerdesin sen yawrum ?

Evde malum giremediğimden bahsetmiştim. Zor günler geçirdin tam anlamıyla atlattım diyemem evde kavga çıktı ve ben evi terk ettim babamım evine gittim iştende izin aldım ALLAH razı olsunlar bana kucak aştılar bu süre içinde kimseyle görüşmedim tam 6 gün sonra iznim bitti işe gittim kayınvalidem ve eltim geldi kafanı dinledinmi ne düşünüyorsun die bende eşim bana karşı düzgün bir insan olmadığı sürece kesinlikle eve dönmeyeceğimi ve boşanacağımı söyledim ee aynı hastanedesin ne yapacaksın dediler bana hastanemi yok dedim bana heryer paris.. Şartlarım var dedim şartlatımı anlattım Sonra gittiler eşime anlattılar herhalde nöbete geldiği bi gün uğradı yanıma vaktin varsa konuşalm dedi bende sence konuşacak şey bıraktın mı dedim seni çok özledim dedi bende özleyen seven böyle yapmazdı dedim evine dön dedi dönmem dedim söz verdi değişeceğim dedi bende eğeer aynı şeyler tekrarlanırsa bırak evi terk etmeyi dedim şehri terk ederim yüzümü bile göremezsin dedim insan olacaksın ya da ben yokum dedim tamam dedi bakalım 2 gün oldu şimdilik iyi Dua edin ne olursunuz çok zordu benim için çokkkkkkk (((((((((

canım benim çok sevindim motive olmana sakın bırakma inş en kısa zamanda güzel haberlerini alabilirsin. bak bugün başlarsan hafta perşembe hiç birşeyin kalmayabilir düşünsene ne muhteşem öyle değilmi? sen yeterki karar ver ve azmet yapamayacağın bişey değil emin ol. bu arada bana sorucak olursan kulak çöpü ile başla derim. onun içeri rahatça girdiğini görünce sen zaten devamını getiriceksin Allahın izniyle..

ayy bebişim bende en sonunda forma girmek için 2 haftadır yürüyorum günde bir saat. şiddetlede tavsiye ediyorum kendine kafa dengi bir arkadaşta bulursan değme keyfine derim. :))

bende iyiyim . lacivert ne zamandır yoktun kız nasılsın..

kübraam sen nasılsınn nasıl gidiyor taze gelinlik

iyiyim bebeğim annemler gelicek inş haftaya salı buraya onun heyecanı içindeyim. zaten vajiyide bu gazla yendim elh :) taze gelinlikte süper gidiyor, henüz girişleri kolaylaştıramadık ama bir iki dakikalık egzersiz ile onuda aşıyoruz çok şükür.. inş dahada iyi olucak. boşuna harcamışım diyorum şimdi 6 ayımı ama buda yaşanıcakmış demek ki. herşeyde vardır bir hayır Rabbim başka dert keder vermesin.

ayy bebişim bende en sonunda forma girmek için 2 haftadır yürüyorum günde bir saat. şiddetlede tavsiye ediyorum kendine kafa dengi bir arkadaşta bulursan değme keyfine derim. :))

demii yaa çok keyifli oluyor yürüyüş çok iyi .. bende bi arkadaş bulurum inşallah

amiin canım öyle vallahi herşeyde vardır bi hayır.. benimde iki senem gitti boşuna altı ay gene iyi seni çok şanslı görüyorum ben
iyi gitmesine çok sevndmm canımm daha da kolaylaşacak Allahın izni ile. ara vermeden günaşırı yapınca çokçabuk alışırsın zaten..
sonrada inşallah bebiş haberlerini de alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…