- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.701
demii yaa çok keyifli oluyor yürüyüş çok iyi .. bende bi arkadaş bulurum inşallah
amiin canım öyle vallahi herşeyde vardır bi hayır.. benimde iki senem gitti boşuna altı ay gene iyi seni çok şanslı görüyorum ben
iyi gitmesine çok sevndmm canımm daha da kolaylaşacak Allahın izni ile. ara vermeden günaşırı yapınca çokçabuk alışırsın zaten..
sonrada inşallah bebiş haberlerini de alırız..
hfz-kübra sana özel mesas gönderdim, cevabini sabirsizlikla bekliyorum.
ecrin hanim bebis nasil nasil gidiyor hamilelik
naz.8 nasil gidiyor hayatim. sen egzersis yapiyordun deyilmi, yardimci olmak isterim
nazım sana mesaj atıcam fakat 10 dakika beklemem gerekiyormuş
Çok sukur iyi gidiyor. Bu aralar migde bulantilarim cogaldi onun haricinde cok sukur rabbime ikimizde iyiyiz. Sizler nasilsiniz???
demii yaa çok keyifli oluyor yürüyüş çok iyi .. bende bi arkadaş bulurum inşallah
kız ben sana arkadaşlık ederdim yakın olsak süper olurdu bende başlayacam spora bu aralar iyice yemeye başladım zatenQUOTE]
canım benim senin fasulye tam kaç aylık?
Çok sukur iyi gidiyor. Bu aralar migde bulantilarim cogaldi onun haricinde cok sukur rabbime ikimizde iyiyiz. Sizler nasilsiniz???
teşekürler tatlım egzersiz yapıyorum evet canım orta parmakta takıldım kaldım ilerleyemiyorum
maasallahnazar degmesin ikinisizede. e mide builantilari olucak, ama bu güzel mide bulantilari. keske herkesin mide bulantisi böyle olsa, rabbim korusun sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?