- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.721
of yaaaa kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben tek parmakla cok rahat yapabılıyorum gıt gel rahatlıkla yapıyorum ama ıkı parmaga gecemıyorum bırturlu neden neden nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cesaret edemıyorum yaaa nolcak benım bu halım..........tembelmıyım yoksa ben yaaa:26::26::26::26::26::26::26:
venüscüm hepsine bayıldım gerçekten. bildiğimiz, doğruluğunu kabullendiğimiz şeyler hepsi. ama malesef çok da çabuk unuttuğumuz şeyler. anın ve sahip olduklarımızın kıymetini bilip şükretmek... bişeylerin peşine takılıp elimizdekileri unutuyoruz. heveslerimiz belki de bazen hırslarımız uğruna ne çok şeyi ihmal edip görmezden geliyoruz. mutluluğu bu heveslerin sonunda ararken ne çok minik mutluluk anı kaçırıyoruz kimbilir?
hatırlattığın için teşekkür tatlım.
Allahım bu nasıl illetmişş bu nasıl bir kabus herşey güzel giderken eşinle birleşememek allah ya canımı alsın ya da bana bir kapı açsın
slm kızlar nasılsnz?ya ben bu başaran arkadaslara bşy sormak istiyorum.ben şimdi p... denemesi aşamasındayım fakat dha önceleri denedğim pozisyonda sanırm rahat olamıyorum.yani sırt üstü bacakları karın bölgesine doğru çekerken.bna bşka önerdgniz bi pozisyon şekli varmıı?
benim ekürülerimle baya yaş farkım var ama napalım idare ediyoruz :) binadaki gençleri kaldıramayıncaneyseki eşimin mühendis arkadaşları ile aynı binada oturuyoruz da yanlız değilimm.
inş canım. sen ne kadar sürede tam manası ile alıştın? bebişşte daha erken diyoruz ama bakalım kısmet Rabbim aratmasın.
slm kızlar nasılsnz?ya ben bu başaran arkadaslara bşy sormak istiyorum.ben şimdi p... denemesi aşamasındayım fakat dha önceleri denedğim pozisyonda sanırm rahat olamıyorum.yani sırt üstü bacakları karın bölgesine doğru çekerken.bna bşka önerdgniz bi pozisyon şekli varmıı?
Allahım bu nasıl illetmişş bu nasıl bir kabus herşey güzel giderken eşinle birleşememek allah ya canımı alsın ya da bana bir kapı açsın
bebişim benim yendiğim posizyon üstte olduğum posizyon bak şimdi eşin yatsın bacaklarını kapatsın sen p...se ve vajine jel sür ters otur yani eşine sırtın dönük olacak şekilde ve p...se bakma eşin vaji girişine yerleştirsin sen yavaş yavaş üstüne oturmaya çalış ilk önce panik yapıp kasılabilrsin o anda dur bekle kıpırdama eşinde kıpırdamasın bu arada eşin seni popondan tutarak yönlendirsin açıyı ayarlasın takıldığın anda dur bekle nefes al it yavaş yavaş ereksiyon kaybetmeye başlarsa eşin az az git gel yap paniklediğin an hemen dur bekle ama p...si çıkarma o an hissedeceğin şey sadece gerilme olacak için geriliyor gibi olacak ama sakin ol acı yok....zaten sen paniğini atıp sakinleştiğinde p...si hissetmeyecen bilehadi bebişim inşallah bu hafta sonu taze gelinimiz sen olursun merakla bekliyorum bizi haberdar et başka bi posizyon öneririz
kız ben sana arkadaşlık ederdim yakın olsak süper olurdu bende başlayacam spora bu aralar iyice yemeye başladım zatenQUOTE]
ayyy evet keşke yakın olsak yaa canımm inan hiç kimsem yok bana arkadaşlık edecek :S annemlerin orda arkadaşlarım hep o zamanlar gidiyorduk şimdi bu evlendiğimde geldiğim yerde kimse yok anlaşabildiğimm malesef..
canım boyle dua etme Allahın gucene gıder bak herseyde bı hayır var bıtanem boyle karamsar olursan hayatı kendıne de esınede zından edersın boyle hayata kusup duracagına bı an once egzersızlere basla ısyan etmekle beklemekle hıc olmuyor kendılıgınden olmasını beklemek cok buyuk hata adım adım ılerlıyor hersey. daha kac ay olmus sen bu kadar bıraktın hayatı....ya bızler kac sene cektık ama cok sukur canımı alsın falan hıc demedım emın ol ınsanlarda ne dertler var bak bana 3,5 vajınusmusla cebellestım kı oncesıde 6 sene beraberlık vardı esıme yaptıgım bencıllıge bak cok sukur bıttı esımın sperm degerlerı kötü normal yollardan cocugumuzun olması cok zor Rabbım bu ay bana kendlıgınden hamıle kalmayı nasıp ettı kı dr ımkansız dedıgı bı ayda...hem bak daha 30 yasında bıle degılım seker hastasıyım kolestrol polıkıstık over var daha saymadıgım bı suru hastalık var dr bıle dıyor bu yastasın ama 50 yasında ınsanların hastalıklarıyla ugrasıyorsun.... yınede bugunumuzede coooook sukur RABBIM DERMANSIZ DERT VERMESIN HERSEY INSANOGLU ICIN umutma canım senın durum pıyango bıletı almadan ıkramıye beklemek gıbı kesınlıkle amacım senı kırmak degıl ahkam kesmek degıl benı nolur yanlıs anlama sadece yazdıgın mesajı gorunce ıcım bı tuhaf oldu cevap yazmak ıstedım...sana soruyorum ya ben napayım............hıcbır zaman umudumu yıtırmıyorum Rabbıme cok sukur aydınlık gunler geldı yavas yavas hersey duzelıyor[/QUO
seni çok iyi anlıyorum ama benim hassas bir yapım var çok narinim eşime yetememek gözünün dışarda olmasından çok korkuyorum benim o kadar ciddi değil aslında ilk ilişkim oldu kızlığım bozuldu daha sonra başka pozisyondada iki kere oldu ama çok acı çekdim sonra ben üstte çıkıp deneyim dedim ondada makata girdi yanlışlıkla ikimizde anlamadık 1-2 ay öle yaşadık sonra farkına vardık acıda çekmemişdim aslında şaştım kaldım şimdide bu haydar dümenin reçetesini uygulıycam bunlada aşanlar varmış o uygulamada farklı pozisyonda deniycez olmazsa ankarada vajinismus kliniğine gitmek istiorum
ölede denemiştim ben dha önce çok kötü oluyorum.bnde bir an önce btrmek istiyorum.ben böle yan yatar pozisyonda eşime dönük gecenlerde denedm ama ölede tam grmiyor sürtünme gbi oluyor mesela o haldeyken çok rahat oluyorum.inş. regl olmadan btreblrm.çnkü herşeyden çok istiyorumm
aşdığımızı sandık benim ilk gecem olmusdu kızlığım bozuldu daha sonra başka pozisyonda da iki kere olmusdu çok acı cekmiştim daha sonra ben üstte rahat olur diye denedik öylede makatıma girdi ben anlamadım eşimde karanlıkta oda anlamamış artık mallağımız mı desem ne desem 1 ay kadar yaşadık böle acıda çekmedim sonra farkına vardık ki vajinam değilmiş bu da ayrı bir psikoloajimi etkiledi ruhsal sağlığım bozuldu bu haydar dümenin reçetesini uygulayan varsa nolur yazarmısınız onu da denemek istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?