- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.901
ben baska konularda dolasıyorum canım eee nete rahat takılabılıyorsun ben kaynanam bızdeyken fazla yapamıyordum sankı ıhmal edıyorum ayıp edıyorum dıye utanıyordum
beni duyan var mıı
kızlar bir şey sorucam size, ben bugün vajimi incelemeye başladım ilk adım olarak. acaba baştan beri vajinin yerini yanlış mı biliyormuşum ben, gülmeyin banaa
çok afedersiniz, bana yerini biraz tarif eder misiniz hangisi olduğunu bileyim
canım aynayla baktığında ıkın ve açılan yer vajinadır ıkındığında zaten akıntıda gelecektir.
canımcımm gülünecek hiç bişi yok çünkü bizde senin gibiydik vajı deliği nerde delik varmıı bilmioduk burda kimse kimseye gülemezz çünküü o durumlara hepimizz düştükkk.....annem şimdi çiş yapıon yaa çiş yaptığın yerin altı nasıl anlatımmm canımcım parmağına kayganlaştırıcı bişi sür parmağınla bi incelee orayı dokun bi zaten parmağın bi delikten girecek neresi oldunu anlarsın zatenn
nazzzlıııııı ne örüonn kıssssss
yani akıntı gelen yer vajinadır, doğru mu anlamışım canım?
yani akıntı gelen yer vajinadır, doğru mu anlamışım canım?
kulak çöpünü streçle ve jelle öyle sok
ayyyy sinirlerim zıpladııııııı...kk jinekolok bölümünde bi kaç sey okudum kızlar hep erkek arkadaşlarıylaa ilişkiye girmiiş günü geçmiş hamilemiyim dieee yazmışlarr....Allahım büyük konusmak gibi kınamak gibi olmasındaa....yaw biz kocamızla giremiıozz ilişkiye millet manitasıyla yapıo yawwww:26::26::26::26:
tamam canım, inş. olur denicem şimdi...
canım inanki egzersize başladımmı en az 1-1.5 saat yapıyorum bacaklarım ağrıyo artık resmen ama ben 1 hafta yenebilecek kapasitede görmüyorum kendimi ama dediğim gibi inşallah bu 1 ayda yapabilirsem artık çok mutlu olacağım arkadaşım ya dün başladım yine egzersize önce 2 boy kalemle denedik sonrada parmağa başladım bu sefer çıplak elle yaptık daha rahat oluyor eldivenle kaymamıştı geçenki seferde çok yanmıştı bırakmıştık sonrada eşimin serçe parmağıyla çalıştık 1 saat falan işte bayağı rahat oldu bizde sewindik yine ama bilmiyorum bakalım bugün çalışıyorum yarın artık yine yaparız inşallah şimdi orta parmakmı yapmalıyızki
kızlar buluştumu acaba ne yaptılarrrr gelmedilerde daha resim çekilselerdi baremeee ayyy merak ettim ne ettilerryaww bu kelebk nerde yaaaa:26::26::26:
buluşmuşlardır msn de de yoklar gelsinler merak ettim.koçiş tek göndermedi beni çalışmasaydı bırakırdı.neysem bi daha ki buluşmaya parçalayacam kendimi.kısss özüm sen ne yaptın nasılsın dedim emme görmedin sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?