Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bzızım koca bebek acım deyıp duruyor ben bı yemek hazırlayayımda geleyım ok hatunlar sonra gorusuruz kaldırın kız totıslerı hadı egzersız yapın heeeeeee

ben baska konularda dolasıyorum canım eee nete rahat takılabılıyorsun ben kaynanam bızdeyken fazla yapamıyordum sankı ıhmal edıyorum ayıp edıyorum dıye utanıyordum

evde yoklarda ondannnnn gezzmeye gittiler karı kocaaa ayy mayısın 10 yada 15 gibi gideceklerrr oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar bir şey sorucam size, ben bugün vajimi incelemeye başladım ilk adım olarak. acaba baştan beri vajinin yerini yanlış mı biliyormuşum ben, gülmeyin banaa
çok afedersiniz, bana yerini biraz tarif eder misiniz hangisi olduğunu bileyim

canımcımm gülünecek hiç bişi yok çünkü bizde senin gibiydik vajı deliği nerde delik varmıı bilmioduk burda kimse kimseye gülemezz çünküü o durumlara hepimizz düştükkk.....annem şimdi çiş yapıon yaa çiş yaptığın yerin altı nasıl anlatımmm canımcım parmağına kayganlaştırıcı bişi sür parmağınla bi incelee orayı dokun bi zaten parmağın bi delikten girecek neresi oldunu anlarsın zatenn

canım benim teşekkür ederim şimdi tekrar bakıcam. zorlanırsam yine damlarım

ayyyy sinirlerim zıpladııııııı...kk jinekolok bölümünde bi kaç sey okudum kızlar hep erkek arkadaşlarıylaa ilişkiye girmiiş günü geçmiş hamilemiyim dieee yazmışlarr....Allahım büyük konusmak gibi kınamak gibi olmasındaa....yaw biz kocamızla giremiıozz ilişkiye millet manitasıyla yapıo yawwww:26::26::26::26:

evet canım bende denk geldim.geçen burdada vardı nişanlısıyla yapamamış egzersiz yapıcam diyodu.yavvv bi dur evlen evlendiğinde olmazsa yaparsın

Bir ayda neler olur neler canım hiç ümidini kaybetme çok iyi gidiyorsun bence devam et her akşam yapmaya çalışın bir ayda olur neden olmasın canm..
zaten o eldivenle tam rahat olmuyor çok kuru ya parmak çıplakken daha rahat oluyo gerçekten .. ama yanma egzersizleri yaptıkça geçer Allahın izni ile şimdi alışkın olmadığın için yanma ondan oluyor kasıldığından alıştıkça oda geçiyor.
eşinle yapmanda çok güzel egzersizi.. orta parmakta denersiniz oda rahat olduğunda iki parmağa geçersin canım sonrasıda gelir Allahın izni ile ..

kızlar buluştumu acaba ne yaptılarrrr gelmedilerde daha resim çekilselerdi baremeee ayyy merak ettim ne ettilerr yaww bu kelebk nerde yaaaa:26::26::26:

kızlar buluştumu acaba ne yaptılarrrr gelmedilerde daha resim çekilselerdi baremeee ayyy merak ettim ne ettilerr yaww bu kelebk nerde yaaaa:26::26::26:

buluşmuşlardır msn de de yoklar gelsinler merak ettim.koçiş tek göndermedi beni çalışmasaydı bırakırdı.neysem bi daha ki buluşmaya parçalayacam kendimi.kısss özüm sen ne yaptın nasılsın dedim emme görmedin sanırım :)

iyiyim hamdolsunn görmedim bebişim sen nasılsınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…