- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.941
günaydın kızlar...kimse kalkmadı mı kocişinin yanından yaw gelen giden yok
mervecim doktor değil de ben burda başaran arkadaşların tavsiyesine uyup egzersiz yapıyorum zaten doktorlarda aynı yolu tavsiye ediyorlarmış.önce serçe parmakla başlıyoruz boğum olarak,saha sonra arttırarak 2 parmak,3 parmak mum ile devam ediyoruz..geçmiş sayfaları incelersen daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin canım..
günaydın kızlar...kimse kalkmadı mı kocişinin yanından yaw gelen giden yok
mervecim doktor değil de ben burda başaran arkadaşların tavsiyesine uyup egzersiz yapıyorum zaten doktorlarda aynı yolu tavsiye ediyorlarmış.önce serçe parmakla başlıyoruz boğum olarak,saha sonra arttırarak 2 parmak,3 parmak mum ile devam ediyoruz..geçmiş sayfaları incelersen daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin canım..
ne parmak egz. ne mum hiçbişey yapamıyorum sadec arada cesaret gelirse pe... başını o da bazen of offfff çıldırma noktasındayım ne uyuşuğum ya ben benden sonra buraya gelen herkes yendi ben ise olduğum yerde malesef kaldım. eşimle tartışıyorum bu sebepten değil ama tabi bunuda etkisi vardır elbet çok moralim bozuk ya herkes doğurup doğurup hikayesini anlatıyor bana sorrduklarında daha erken diyorum ama değil ya neredeyse 2 yıl olacak arkadaşlar kafayı az kaldı yemek üzereyim zaten belirtileri varda aldırış etmiyorum fazla oooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffben bır yıl once kurtuldum.parmak egzersızı yaptım ama mum falan kullanmadımgorunce garıp geldı ama tabı amaca ulasmak ıçın her yol mubahtır.Allah yardımcınız olsun
canım naptın baktın mı aynayla kulak çöpünü denedin mi merak ettim ?
ne parmak egz. ne mum hiçbişey yapamıyorum sadec arada cesaret gelirse pe... başını o da bazen of offfff çıldırma noktasındayım ne uyuşuğum ya ben benden sonra buraya gelen herkes yendi ben ise olduğum yerde malesef kaldım. eşimle tartışıyorum bu sebepten değil ama tabi bunuda etkisi vardır elbet çok moralim bozuk ya herkes doğurup doğurup hikayesini anlatıyor bana sorrduklarında daha erken diyorum ama değil ya neredeyse 2 yıl olacak arkadaşlar kafayı az kaldı yemek üzereyim zaten belirtileri varda aldırış etmiyorum fazla oooooooooooooooofffffffffffffffffffffffff
canım aynayla baktım ama henüz egzersiz yapmadım, kızlık zarımı bozar diye korkuyorum
cnm evli değilmisn zaten neyden korkuyosunki ?
asmin gelin nasil gidiyorhersey yolundami
iyiyim canım sağolasın.senin nasıl gidiyor var mı bebek haberleri ?
canım aynayla baktım ama henüz egzersiz yapmadım, kızlık zarımı bozar diye korkuyorum
gulsecim gizemcim nasilsiniznasil gidiyor hersey yolundammi
canım kulak çöpü kızlık zarına bir şey yapmaz hem zaten egzersiz yapıcaksan zar gidicek mecbur
çok şükür canım iyi sayılır, ama şu iş olsa herşey daha güzel olacak inş. sen nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?