Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canımmm. evet kimse uyananamış daha heralde

Herkese mrhblar kızlar.Egzersizleri yapma konusunda kesin kararlıyım Alla izin verirse bu dertten kurtulmayı çok istiyorum ama bugün adet oldum.İnşallah biter bitmez başlıycam.Ama ben bugüne kadar hiç jel kullanmadım.Durumumu tekrar anlatayım.2,5 yıllık evliyim ve p.....in yarıdan fazlasını alıyorum.Ama orda acı duyup kasıyorum.Sizce denemelere başladığımda jel kullanmalımıyım?Bir de bu jelleri nerden temin ettiniz.Ben kısıtlı imkanların olduğu bi yerdeyim.İnternetten alan var mı?

ben bır yıl once kurtuldum.parmak egzersızı yaptım ama mum falan kullanmadımgorunce garıp geldı ama tabı amaca ulasmak ıçın her yol mubahtır.Allah yardımcınız olsun

ben bır yıl once kurtuldum.parmak egzersızı yaptım ama mum falan kullanmadımgorunce garıp geldı ama tabı amaca ulasmak ıçın her yol mubahtır.Allah yardımcınız olsun
ne parmak egz. ne mum hiçbişey yapamıyorum sadec arada cesaret gelirse pe... başını o da bazen of offfff çıldırma noktasındayım ne uyuşuğum ya ben benden sonra buraya gelen herkes yendi ben ise olduğum yerde malesef kaldım. eşimle tartışıyorum bu sebepten değil ama tabi bunuda etkisi vardır elbet çok moralim bozuk ya herkes doğurup doğurup hikayesini anlatıyor bana sorrduklarında daha erken diyorum ama değil ya neredeyse 2 yıl olacak arkadaşlar kafayı az kaldı yemek üzereyim zaten belirtileri varda aldırış etmiyorum fazla oooooooooooooooofffffffffffffffffffffffff

canım Allah yardımcın olsun, benim evliliğim 1 yıl 13 gün oldu:) bende aynı dertten muzdaribim inş. ikimizde yeneriz, offf çekme, dua edelim, Allah kolaylaştırsın, bak bende formu okumadan önce çok umutsuzdum, şimdi en azından daha olumlu bakabiliyorum, zaten yeterince olumlu bakabilirsek bu iş olur, bu da belki zaman alır, kaldı ki takıldığın bişey olursa forumda arkadaşlar yardımcı oluyorlar, onlar ayrı ayrı Allah razı olsun, inş. ikimizde kısa zamanda halay çekeriz:)

kızlar ben yatak ucu pozisyonunu sormuştum ama kimse cevaplamadı (( önceki cevaplananları okudum ama pek hayal edemedim biraz detaylı bilgi verirmisiniz?

çok şükür canım iyi sayılır, ama şu iş olsa herşey daha güzel olacak inş. sen nasılsın:)

tesekür ederim iyim basta cesaret azim, düzenli egzersis,cok istemek bunu tüm benliginle istemek kendine gaz vermek.benim neyim eksik diger kadinlardan diyiceksin onlar yapiyorsa bende yaparim diyiceksin, kendinle güzel güzel konusmak. ben kendi adima hep böyle derdim: bende o.kadinlarin yerinde olmak istiyorum, bunu yasamak istiyorum. onlarin yaptigini bende esimle yapmak, istiyorum.esim söyle yapsin böyle yapsin diye kendimi, birazda kafam.da öyle canlandirmaya calisirdim. hayal kurardim.birazda öyle kendimi,gaza getirirdim,hirs yapardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…