Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tatlım sorular ıcın utanacak sıkılacak bısey yok sonucta bu durum bırazda vucudumuzu tanımadıgımızdan kaynaklanıyor kafana ne takılıyorsa sor sekerım cevap verırız. vajına gırısı ıdrar delıgının hemen altındakı kısımdır hem ılıskının yasandıgı hemde adet kanamasının geldıgı yerdır. burayı tanımanın en guzel yolu aynayla bakmaktır elıne bı ayna al oraya ıdrar delıgı zaten cok kucuk vajına daha buyuktur vajınanın dıs dudagı vardır dudaklar elımızle nazıkce tutup acınca vajına gırısı hatta kızlık zarı gorulur ok

biz konyaya gelirizzz annem ağlamaaa kıs benim için beyaz sade olanlarından konya şekeri ye tememmiiiiii bu arada benim kaynana konyalıııı

yaaaa demek kaynana konyalı ben ankaralıyım ama burda ıs geregı bulunuyoruz hatta 1-2 seneye konya merkeze yerlesmeyı dusunuyoruz cok sevıyorum konyayı su anda ılcesındeyız. gellllllllllllll gel ne olursan yıne gel balım

ben evlendiğimin ilk haftası 1 hafta sonrası kadın doğuma gittim kadın beni çatala çıkardıııı vajnamı 2 eliyle dudaklarını açıp baktı sorun varmı dieee kaynanamlar oldumu oldumu die sorunca eşimde üstüme daha çok gelmişti onlara yok olmadı diyemiodu sonra bi daha sormasınlar die oldu demiştikkk...ay ne kötü günlerdiiii ilk bi haftaa ağlamaya başladım doktoraaa gidelim doktora gidelim die haftasında da gitmiştikkk/B]

canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden, akşam üzeri aynayı aldım biraz inceledim ve ben yıllardır vajinayı yanlış yer olarak biliyormuşum ama inş. sizlerinde yardımıyla çözecem, bir kaç gündür çok umutluyum, tabi forumdaki siz arkadaşlar sayesinde...

evet canım o catala cıkmak zaten ömür torpusu bılıyorum cok zor olmustur helede evledıgın hafta bunu yasamak. hem benım anlamadıgım kaynananlara noluyor kı sorup duruyorlar onlarra ne kı üffffffffffff yıne sınırlendım bak bızımkı aklıma geldı o da esıme kanlı carsafı sormus esımde terslemıs ben sonra duydum

ne demek canım ya benım ve burdakı dıger arkadasların amacı bızle aynı sorunları yasayanlara yardımcı olmak bı yuva daha senlensın bıze yeter aynı yollardan bızde gectık

ne bilimm hangi devirde yaşıorsakkk kendi annem sormadı bana .. kadın oğlunu arayıp hergün soruodu...bizimkisi kanlı çarşaf muhabbeti değillll oldumu bi problem varmı hallettinizmi anlamındaaa...aman neyseee boşver geçmişe gitmiyelim sinirlencezz geneee

p..s denemesinden önce yapıyormusunegzersiz acı oluyorsa yanlış yere itiyor demektir sen poponu hareket ettirip yönünü bul alışana kadar bölesonra düzelirinşallah p..s başını rahatalabiliyor musunpeki

yani tekrar muma devam etmiyeyim mi canım p.sle de her akşam olmuyo malum nasıl yapçam yardımcı olun banaa

selam arkadaslar ben mum falan kullanmamıstım. merak ettım sımdı doktor mu soyledı sıze yanı eger parmakla dokunamıyorsanız mum mu kullanın dedı

günaydın kızlar...kimse kalkmadı mı kocişinin yanından yaw gelen giden yok
mervecim doktor değil de ben burda başaran arkadaşların tavsiyesine uyup egzersiz yapıyorum zaten doktorlarda aynı yolu tavsiye ediyorlarmış.önce serçe parmakla başlıyoruz boğum olarak,saha sonra arttırarak 2 parmak,3 parmak mum ile devam ediyoruz..geçmiş sayfaları incelersen daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…