- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #52.921
kızlar buluştumu acaba ne yaptılarrrr gelmedilerde daha resim çekilselerdi baremeee ayyy merak ettim ne ettilerryaww bu kelebk nerde yaaaa:26::26::26:
ayy evet bızım kuduruklar bulusacaktı de mı bugun 3te yaaa ne guzel keske ıstanbulda olsaydım:84:
biz konyaya gelirizzz annem ağlamaaakıs benim için beyaz sade olanlarından konya şekeri ye tememmiiiiii bu arada benim kaynana konyalıııı
tatlım sorular ıcın utanacak sıkılacak bısey yok sonucta bu durum bırazda vucudumuzu tanımadıgımızdan kaynaklanıyor kafana ne takılıyorsa sor sekerım cevap verırız. vajına gırısı ıdrar delıgının hemen altındakı kısımdır hem ılıskının yasandıgı hemde adet kanamasının geldıgı yerdır. burayı tanımanın en guzel yolu aynayla bakmaktır elıne bı ayna al oraya ıdrar delıgı zaten cok kucuk vajına daha buyuktur vajınanın dıs dudagı vardır dudaklar elımızle nazıkce tutup acınca vajına gırısı hatta kızlık zarı gorulur ok
tatlım sorular ıcın utanacak sıkılacak bısey yok sonucta bu durum bırazda vucudumuzu tanımadıgımızdan kaynaklanıyor kafana ne takılıyorsa sor sekerım cevap verırız. vajına gırısı ıdrar delıgının hemen altındakı kısımdır hem ılıskının yasandıgı hemde adet kanamasının geldıgı yerdır. burayı tanımanın en guzel yolu aynayla bakmaktır elıne bı ayna al oraya ıdrar delıgı zaten cok kucuk vajına daha buyuktur vajınanın dıs dudagı vardır dudaklar elımızle nazıkce tutup acınca vajına gırısı hatta kızlık zarı gorulur ok
ben evlendiğimin ilk haftası 1 hafta sonrası kadın doğuma gittim kadın beni çatala çıkardıııı vajnamı 2 eliyle dudaklarını açıp baktı sorun varmı dieeekaynanamlar oldumu oldumu die sorunca eşimde üstüme daha çok gelmişti onlara yok olmadı diyemiodu sonra bi daha sormasınlar die oldu demiştikkk...ay ne kötü günlerdiiii ilk bi haftaa ağlamaya başladım doktoraaa gidelim doktora gidelim die haftasında da gitmiştikkk /B]
canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden, akşam üzeri aynayı aldım biraz inceledim ve ben yıllardır vajinayı yanlış yer olarak biliyormuşumama inş. sizlerinde yardımıyla çözecem, bir kaç gündür çok umutluyum, tabi forumdaki siz arkadaşlar sayesinde...
evet canım o catala cıkmak zaten ömür torpusu bılıyorum cok zor olmustur helede evledıgın hafta bunu yasamak. hem benım anlamadıgım kaynananlara noluyor kı sorup duruyorlar onlarra ne kı üffffffffffff yıne sınırlendım bak bızımkı aklıma geldı o da esıme kanlı carsafı sormus esımde terslemıs ben sonra duydum
özüüm avatarım nasıl kız yımırtlama zamanı bızım boyle oluyor
kısss yaslandimmmmm ne örüonnnyarım saattir burdasın bişi yazmıon hayret ne okuon geçmişimiiii
kıslar ben çıkıommm koçiş gelcekkk..kendinize iyi bakınn Allaha emanet olunnnn ....
ne demek canım ya benım ve burdakı dıger arkadasların amacı bızle aynı sorunları yasayanlara yardımcı olmak bı yuva daha senlensın bıze yeter aynı yollardan bızde gectık
saol canım benimmmmm...
p..s denemesinden önce yapıyormusunegzersiz acı oluyorsa yanlış yere itiyor demektir sen poponu hareket ettirip yönünü bul alışana kadar bölesonra düzelirinşallah p..s başını rahatalabiliyor musunpeki
yani tekrar muma devam etmiyeyim mi canım p.sle de her akşam olmuyo malum nasıl yapçam yardımcı olun banaa
selam arkadaslar ben mum falan kullanmamıstım. merak ettım sımdıdoktor mu soyledı sıze yanı eger parmakla dokunamıyorsanız mum mu kullanın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?