- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.121
Napayım canım valla ben reglimin bitmesini ve bi an önce egzersizlere başlamayı bekliyorum.Allahım diyorum nolur 3 sene olmadan bana da burda halay çekmeyi nasip et
nasılsın ablaaa?
Napayım canım valla ben reglimin bitmesini ve bi an önce egzersizlere başlamayı bekliyorum.Allahım diyorum nolur 3 sene olmadan bana da burda halay çekmeyi nasip et
abla diyen dillerini yesinler hasta oldum üsütmüsüm. sen yenmismiydin ben biraz unutkanimda yok olmadi ufak attim,cooook unutkanim ne olucaksa bu halim
canım düzenli egsersizle çok kısa sürede aşabilirsin bu sorunu.sabırsızlanman bile iyiye işaret.inşallah senin de güzel haberlerini alırız çok yakında
maasallahözlemcim tebrik ederim rabbim baska dert vermesin. alistinmi nasil gidiyor
İnşallah canım.Gerçekten bu duyguyu yaşamak çok zor.Yazılanları okuyorumda herkesin psikolojisi aynı.Üzüntü,sıkıntı,bıkkınlık,eksiklik...Çok zor çok.Şuan kendime çok kızıyorum ayrıca.2 senedir hiç bu kadar yoğunlaşmamıştım çünkü bu konuya.Hep bir erteleme.Bebek isteğim olmasa belki hala da erteleyip duracaktım.Biraz da kısıtlı imkanların olduğu bir yerde yaşamanın payı var tabi.Ama ben burayı bulana kadar hiç kendi kendime yeneceğimi düşünmüyordum açıkçası.Artık pes etmiştim.Umarım başarabilirim.
asminim nasilsin hayatm nasil gidiyor
maasallahözlemcim tebrik ederim rabbim baska dert vermesin. alistinmi nasil gidiyor
gizemcim hiç acı yok canım valla billa
yaslandım nasılsın canımya merak ettim sen kaç yaşındasın yaşlandım yazmışsın ama,o kadar yaşlı değilsindir heralde ?? gerçi bayanların yaşı sorulmaz ama merak ettim
33. yasindayim herseyin yolunda gitmesine cok sevindim.insallah bundan sonra hersey gönlünce olur
33. yasindayim herseyin yolunda gitmesine cok sevindim.insallah bundan sonra hersey gönlünce olur
kiz happy35 bana niye cevap yazmiyon:2: kizicam
sağol canım amin cimlemizin inşallah
Pardon canm yaaa ne demiştin ben kaçırmışım sanırım.Benim bilgisayar biraz sorunlu sayfa kendini yenilemiyor da kusurabakma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?