Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Napayım canım valla ben reglimin bitmesini ve bi an önce egzersizlere başlamayı bekliyorum.Allahım diyorum nolur 3 sene olmadan bana da burda halay çekmeyi nasip et

canım düzenli egsersizle çok kısa sürede aşabilirsin bu sorunu.sabırsızlanman bile iyiye işaret.inşallah senin de güzel haberlerini alırız çok yakında

canım düzenli egsersizle çok kısa sürede aşabilirsin bu sorunu.sabırsızlanman bile iyiye işaret.inşallah senin de güzel haberlerini alırız çok yakında

İnşallah canım.Gerçekten bu duyguyu yaşamak çok zor.Yazılanları okuyorumda herkesin psikolojisi aynı.Üzüntü,sıkıntı,bıkkınlık,eksiklik...Çok zor çok.Şuan kendime çok kızıyorum ayrıca.2 senedir hiç bu kadar yoğunlaşmamıştım çünkü bu konuya.Hep bir erteleme.Bebek isteğim olmasa belki hala da erteleyip duracaktım.Biraz da kısıtlı imkanların olduğu bir yerde yaşamanın payı var tabi.Ama ben burayı bulana kadar hiç kendi kendime yeneceğimi düşünmüyordum açıkçası.Artık pes etmiştim.Umarım başarabilirim.

burdaysan başarıcaksın tabiki tatlım.hiç kendine kızma canım çoğumuz boşu boşuna aylarımızı yıllarımızı heba eden kişileriz zaten.ben 1,5 sene hiç araştırmadım bile sanki bi mucize olucaktı.bebek sorularından bıktığım anda kafama dank etti malesef.bizi bizden iyi kimse anlayamaz çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşadık.burayı bulmakla o kadar şanslıyız ki aslında çok şükür Allah bi yol gösterdi bi de burayı bulamayanları düşünürsek gerçekten çok şanslıyız.ben biraz tembel bi öğrenciydim 2,5 ayımı aldı başarmak ama 3-5 günde başaran arkadaşlar bile var sen yeter ki iste ve azmet canım

maasallah özlemcim tebrik ederim rabbim baska dert vermesin. alistinmi nasil gidiyor

amiiiiiiiinnn.alıştım artık canım şimdilik iyi gidiyo bu günlerimize şükür.bi ara ömrümün sonuna kadar vajili kalıcam heralde diyodum neyse ki atlattık darısı diğer arkadaşların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…