- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.321
zaten insanın psikolojisi o kadar bozuluyor ki bence psikolojik yardım almakta fayda var.o da yüksek bi meblağ gerektirmiyor zaten.başarı garantisi verip olumsuz bir durum olduğunda para iadesi yapıcaklarını söyleyip sözünü tutmayanları da duyduk burda arkadaşlardan.sen egsersizleri yapmadıktan sonra sana kimse yardımcı olamaz doktor bile.çok parası olan gitsin ne diyelim.senin bebiş napıyo canm herşey yolunda mı?
haklısın canım egzersiz, egzersiz, egzersizz :))
bebişimde iyi 3,5 aylık olduk.. ama bi yere cıkamıyorum 2 ay sürekli yattım canım.. evime yeni geldim annem baktı sağolsun hala geliyo gidiyo akşama kadar beni bekliyo.. miyom cıktı 7 cm kadar bide ona canım sıkılıyo.. umarım hamilelik sırasında daha fazla büyümez.. düşük tehlikesini artırıyo malesef.. her hafta ptesi günleri bir iğne oluyorum.. iğne dedin mi köşe bucak kacan ben kuzu kuzu yiyorum bebişim iyi olsunda napalım.. umarım bunuda atlatırım.. hayatta neyim olduysa hep zorlukla oldu.. bu da böyle olcakmış demekki diyorum..
sen nasılsın bakalım?
haklısın canım egzersiz, egzersiz, egzersizz :))
bebişimde iyi 3,5 aylık olduk.. ama bi yere cıkamıyorum 2 ay sürekli yattım canım.. evime yeni geldim annem baktı sağolsun hala geliyo gidiyo akşama kadar beni bekliyo.. miyom cıktı 7 cm kadar bide ona canım sıkılıyo.. umarım hamilelik sırasında daha fazla büyümez.. düşük tehlikesini artırıyo malesef.. her hafta ptesi günleri bir iğne oluyorum.. iğne dedin mi köşe bucak kacan ben kuzu kuzu yiyorum bebişim iyi olsunda napalım.. umarım bunuda atlatırım.. hayatta neyim olduysa hep zorlukla oldu.. bu da böyle olcakmış demekki diyorum..
sen nasılsın bakalım?
sağol esra ... düşünmemey calışıyorum işte :)
canım sıkma canını çok geçmiş olsun
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrne örüonuzzzzz
canım sıkma canını çok geçmiş olsun
kız özüm ne yapan nasılsın
teşekkür ederim cnm
Allahtan benim doktorum da anlayışlıydı smear testi falan yaptırdım hemşire yapıcaktı ama doktordan rica ettim vaji sıkıntımı da söyledim tabi ama nasıl söyledim bir ben bilirim.ilk defa yüzyüze birine söylediğim için mi bilmiyorum ama çok kötü oldum söylerken.içimize işlemiş resmen.artık aşsak da unutmamız zaman alıcak heralde.benim doktorum da erkekti sanırım daha anlayışlı oluyorlar kadınlar daha kaba gibi sanki.Allah hastaneye düşürmesin insanı ya çok zor o yüzden doktor çok önemli.hele bi de hamileysen.son doktorun iyiymiş Allahtan yoksa hiç acımıyolar bazı doktorlar hemşireler falan
geçmiş olsun sevcihann...Rabbim kucağına almayı nasip etsinn inşallahh ...cinsiyeti belli oldumuuu
şimdiki doktorumda bayan ama özele gidiyorum :)) o acildeki doktoru sürekli yakalsaydım devlet hastanesinde devam etcektim ama hep farklı doktora rastlıyoduk bende özele gectim.. hayırlısı artık.. ben biraz dinleniyim canım fazla oturdum.. sonra görüşürz hoşcakal
günaydın canım kızzz nedir senin bu kaynanayla pcden çektiğin
günaydın yafyummmmsormaa yaaa acıların çocuğu emrah oldum heeee
geçmiş olsun sevcihann...Rabbim kucağına almayı nasip etsinn inşallahh ...cinsiyeti belli oldumuuu
bende iim özümüm canım kız Allah kurtarsın ne diyim
senden olsa olsa küçük ceylan olur
bende iim özümüm canım kız Allah kurtarsın ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?