Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısın canım egzersiz, egzersiz, egzersizz :))
bebişimde iyi 3,5 aylık olduk.. ama bi yere cıkamıyorum 2 ay sürekli yattım canım.. evime yeni geldim annem baktı sağolsun hala geliyo gidiyo akşama kadar beni bekliyo.. miyom cıktı 7 cm kadar bide ona canım sıkılıyo.. umarım hamilelik sırasında daha fazla büyümez.. düşük tehlikesini artırıyo malesef.. her hafta ptesi günleri bir iğne oluyorum.. iğne dedin mi köşe bucak kacan ben kuzu kuzu yiyorum bebişim iyi olsunda napalım.. umarım bunuda atlatırım.. hayatta neyim olduysa hep zorlukla oldu.. bu da böyle olcakmış demekki diyorum..
sen nasılsın bakalım?[/QUOTE]

hadi ya çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm ama 3 ayı atlatmışsın ya belki miyom da çok etkilemez en riskli dönem geçti.inşallah büyümez ya bebiş şanslı gelir belki.ben de iyiyim canım geçen gün muayene oldum işte ben de.o çatala ben de çıktım sonunda.kadın olmak gerçekten zor ya bir de vajiliyse daha da zor ne zorluklar atlattık çok şükür bu günlerimize.insan zamanla herşeye alışıyo alışmak da zorundayız hayat çok zor malesef ama herşey insanlar için.vajiyi yenip hamile olucağın belki düne kadar hayaldi senin için ama şimdi gerçek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

hadi ya çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm ama 3 ayı atlatmışsın ya belki miyom da çok etkilemez en riskli dönem geçti.inşallah büyümez ya bebiş şanslı gelir belki.ben de iyiyim canım geçen gün muayene oldum işte ben de.o çatala ben de çıktım sonunda.kadın olmak gerçekten zor ya bir de vajiliyse daha da zor ne zorluklar atlattık çok şükür bu günlerimize.insan zamanla herşeye alışıyo alışmak da zorundayız hayat çok zor malesef ama herşey insanlar için.vajiyi yenip hamile olucağın belki düne kadar hayaldi senin için ama şimdi gerçek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini[/QUOTE]

çok sağol canım.. inşallah 4. ayıda bitirsem tamamen rahatlayacam :) ah ahh o çatalıda hiç sormaa.. acilde kanamam varken zaten korkundan tir tir titriyodum hemşire eline bişi aldı makas gibi.. dedim neyle bakcanız.. salak şey tenezzül edipte cvp vermedi başladım aglamaya.. doktor geldi dedim zaten yeni yendim vajinismusu nolur bişey değdirmeyin.. ama nasıl aglıyorum tamam korkma dedi hemşireyede koy onu yerine dediii ooohh anlayışlı doktordu yani... ama en ürkütücü olanı gündüz kontorle geldigimde bi kadın doktora denk geldim.. sadece keseyi gördü başladı boş gebelik falan.. hemen acil büyük ultrasona belki bebeğin ölmüştür diyo suratıma karsı pis kadın.. ben başladım yine aglamaya.. o ultrasnda vajidenmiş.. içeri girdim adam aldı eline o şeyi.. onada dedim vajiyi yeni yendim diye.. hay allah nasıl bakcaz falan dedi.. al o zamn dedi kendn yapcaksın dedi .. ben kendim yerleştrdim sonra o devam etti cok zorlandım. ama 3mm iken pıt pıt kalp atışlarını duyunca cok şükür dedim herşeye bedeldi erkek doktorlar cok anlayışlı onu bunu bilmem.. vee KADIN OLMAK COKK ZOR canım..

Son düzenleme:

hadi ya çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm ama 3 ayı atlatmışsın ya belki miyom da çok etkilemez en riskli dönem geçti.inşallah büyümez ya bebiş şanslı gelir belki.ben de iyiyim canım geçen gün muayene oldum işte ben de.o çatala ben de çıktım sonunda.kadın olmak gerçekten zor ya bir de vajiliyse daha da zor ne zorluklar atlattık çok şükür bu günlerimize.insan zamanla herşeye alışıyo alışmak da zorundayız hayat çok zor malesef ama herşey insanlar için.vajiyi yenip hamile olucağın belki düne kadar hayaldi senin için ama şimdi gerçek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini[/QUOTE]

günaydın meleklerim canılarım sevcihancım geçmiş olsun canım sıkma canını biz neler atlattık canım

çok sağol canım.. inşallah 4. ayıda bitirsem tamamen rahatlayacam :) ah ahh o çatalıda hiç sormaa.. acilde kanamam varken zaten korkundan tir tir titriyodum hemşire eline bişi aldı makas gibi.. dedim neyle bakcanız.. salak şey tenezzül edipte cvp vermedi başladım aglamaya.. doktor geldi dedim zaten yeni yendim vajinismusu nolur bişey değdirmeyin.. ama nasıl aglıyorum tamam korkma dedi hemşireyede koy onu yerine dediii ooohh anlayışlı doktordu yani... ama en ürkütücü olanı gündüz kontorle geldigimde bi kadın doktora denk geldim.. sadece keseyi gördü başladı boş gebelik falan.. hemen acil büyük ultrasona belki bebeğin ölmüştür diyo suratıma karsı pis kadın.. ben başladım yine aglamaya.. o ultrasnda vajidenmiş.. içeri girdim adam aldı eline o şeyi.. onada dedim vajiyi yeni yendim diye.. hay allah nasıl bakcaz falan dedi.. al o zamn dedi kendn yapcaksın dedi .. ben kendim yerleştrdim sonra o devam etti cok zorlandım. ama 3mm iken pıt pıt kalp atışlarını duyunca cok şükür dedim herşeye bedeldi erkek doktorlar cok anlayışlı onu bunu bilmem.. vee KADIN OLMAK COKK ZOR canım..[/QUOTE]

Allahtan benim doktorum da anlayışlıydı smear testi falan yaptırdım hemşire yapıcaktı ama doktordan rica ettim vaji sıkıntımı da söyledim tabi ama nasıl söyledim bir ben bilirim.ilk defa yüzyüze birine söylediğim için mi bilmiyorum ama çok kötü oldum söylerken.içimize işlemiş resmen.artık aşsak da unutmamız zaman alıcak heralde.benim doktorum da erkekti sanırım daha anlayışlı oluyorlar kadınlar daha kaba gibi sanki.Allah hastaneye düşürmesin insanı ya çok zor o yüzden doktor çok önemli.hele bi de hamileysen.son doktorun iyiymiş Allahtan yoksa hiç acımıyolar bazı doktorlar hemşireler falan

şimdiki doktorumda bayan ama özele gidiyorum :)) o acildeki doktoru sürekli yakalsaydım devlet hastanesinde devam etcektim ama hep farklı doktora rastlıyoduk bende özele gectim.. hayırlısı artık.. ben biraz dinleniyim canım fazla oturdum.. sonra görüşürz hoşcakal

ben de sskda muayene oldum işte özele gidince çok fark ediyor gerçekten.benim doktorum da hiç ssk doktoru gibi değildi zaten tavsiye üzerine gitmiştim ama işte her zaman ulaşamıyosun sskda olunca.dinlen sen canm çok dikkat et kendine öpüyorum yat bütün gün düşünme hiçbişeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…