- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.521
inşallah canım cok zor gercekten büyük sabır lazım... senin ne kadar oldu bebişin
bende 3 aylık oldum sayılırrrr
canım tek parmakta rahatça git gel yapabildiğin zaman iki parmağını küs yap o şekilde dene...merhaba arkadaşlar,
ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum maalesefpsikiyatriste gittim parmak egzersizleriyle başladık tedaviye.ilk hafta tek parmak egzersizi verdi,onu yapabildim ancak sıra iki parmak egzersizine geçince beceremedim.iki haftadır uğraşıyorum ancak bir türlü olmuyor.sanırım zorladığım için zaman zaman kanama da oldu.bana yardımcı olur musunuz?bu iki parmak olayını nasıl aşacağım ?
bide burdan tebrik edeyim canımmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahkızzzzlaaar ;
bir haftadır internetimiz kesilmişti tadilat yüzünden giremedim yenen varmı yeni gelişmeler..
Ben 5 haftalık hamileymişimm yaa hala şoklardayım bir türlü inanamıyorum sanki yalancıktanmış gibi geliyor düşük olacak gene diye çok korkuyorumkasıklarım çok ağrıyor inşallah sağlıklı olur tutunur bu sefer ..
hiç beklemiyordum bu ay öylesine test almıştım pozitif çıkınca şoka girdim tabi sevindimde çok şükür Rabbime..
hepinize çok dua ediyorum tüm vajili arkadaşlar en kısa zamanda yenerler inşallah ve tüm bebek isteyenlerinde tez zamanda sağlıkla bebekleri olur inşallah. Rabbim isteyen herkese versin..
canım çokta ileri kadar sokma mumun neredeyse tamamını aldım diyosun bence harika durumdasın evet zar ilk girişte sayılır zaten canım... yön yanlış olsa o kadar alamazsın ki zaten içeriye canım kasma kendini içerdeyken nefes alıp ver gevşediğinde o baskı azalıyor.... canım sen sürekli doktora gidip zar duruyor mu diye kontrol ettirme zar esnemiştir çoğumuzdan kan bile gelmediKızlarrrr yardımmmmm!Ben egzersizlere yeni başlayanlardan sayılırım.Reglim bitti bugün hemen start verdim.2 parmağı rahat alıyordum.Bugün bikaç denemeden sonra muma geçtim.Dediğiniz gibi baya kalınlaştırdım.Mumun nerdeyse tamamını aldım sayılır.Ama çok az bişey kala acı değilde galiba baskı oluyor ve popoma doğru bir sızı,kramp gibi bişey hissediyorum.Sizin dediğiniz gibi popo yönüne tutuyorum ve acı yok dediğim şeyler oldu.Acaba bu yön yanlışmı?Çünkü eşimle denemede acı oluyordu.Yoksa o mu yanlış.Ve ben anlamıyorum koca mum oluyor hala kızım.Bu zar denen şey en fazla 4-5 cm içerde değil mi?Nasıl oluyor bu yaaa((
İlk gün için nasıl sizce.Ama orda kalıyo işte.Nolur aydınlatın beniAma canım ben doktora gitmiştim geçenlerde,daha zar duruyor dedi.Bide dediklerimi okumuşsun öyle hissediyorum.Yani o aşamaya kadar gayet rahat giriyo ama orda kalıyo ve popoma kramp gircek gibi oluyo.Ben doktora gitmeden de p.... böyle deneme yapıyoduk yine de zar duruyo offf yaaa ben anlamadım bu işi.
canım ebn 10 günde yendim burda 3 gunde yenen de oldu 1 haftada da misafirim var diye bahane bulma hadi başla bir an önce egzersize 1 haftada yenersin azimli olöyle cnm ama 1 hafta benım ıcın az bı sure gıbı gelıyor yapsam yapsam egzersızlerımı ılerletebılırım ancak of yine sıkıntı bastıııı
canım bende 6. yılımda yendim burada neler yapabiliyorsun bahsedersen yardımcı olalımbende 5 yıılık ewliyim arkadaşlar daha bakire olduğum yetmiyomuş gibi bide 2yaşında bi oğlum var
bu psikolojik bişey hastalık olarak nitelendirmiyorum bunu ben ilk başlarda ne kadar önemsesemde çocuk olduktan sonra erteledim ha bugün ha yarın derken 5 yıl geçti kardeş kardeş uyuyorus sorunlar baş göstermeye başladı nezaman konu açılsa eminimki sonuç oraya dolaylı yollardan eşim tafarından bağlanıyor bana yardımxı olun arkadaşlarımm:
yas-mın hayırlı olsun bebişin:) Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına alasın inşallah
canim benim kuzum cok sevindim tebrik ederiminsallah rabbim bebisimizi ve seni korur saglikla kucagina almayi nasip eder. kendinize cok iyi bakin canim, dikkat et hareketlerine. insallah hersey gönlünce olur.
jassssminnnnn tbrk ederimmmmm...Rabbim kucağına almayı nasip eylesinnnn...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım tek parmakta rahatça git gel yapabildiğin zaman iki parmağını küs yap o şekilde dene...
bide burdan tebrik edeyim canımmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
canım çokta ileri kadar sokma mumun neredeyse tamamını aldım diyosun bence harika durumdasın evet zar ilk girişte sayılır zaten canım... yön yanlış olsa o kadar alamazsın ki zaten içeriye canım kasma kendini içerdeyken nefes alıp ver gevşediğinde o baskı azalıyor.... canım sen sürekli doktora gidip zar duruyor mu diye kontrol ettirme zar esnemiştir çoğumuzdan kan bile gelmedi
canım ebn 10 günde yendim burda 3 gunde yenen de oldu 1 haftada da misafirim var diye bahane bulma hadi başla bir an önce egzersize 1 haftada yenersin azimli ol
canım bende 6. yılımda yendim burada neler yapabiliyorsun bahsedersen yardımcı olalım
Yaşlandım teşekkür ederim canım,çok sağol..Darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına,inşallaaaaah...
Yapamadımbenonu seni ve başaran diğer tüm arkadaşlarımıda çok tebrik ederim..Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı göstermesin inşallah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına..
Jas_miiiiiiin ve Duman85 kızlar taze annelerimiz çok tebrik ederim,canlarım yaaa..Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin,inşallah...Çok çok sevindim,vaji topiği nufüs patlaması yapacak gerçekten..
jasmin kısss bakalım sen ne zaman şoktan çıkıcan ben hala çıkamadım 3 ay olduğu haldeeeRabbim isteyen herkese versin inşallahhhhhhhhhhhhhh....birbirimize ettiğimiz dualarlaaa sıkıntılarımızın üstesinden gelioruzzz hamd olsunnnn
amiin inşallah canımm .. ayy evet yaaa şoktan çıkamıom sanki yok gibi inanamıyorum.. ama mide bulantısı başladı bende çok kötü mahvetti beni sende de olmuşmuydu.. vay be 3 ay oldu he maşallah canımm.. dediğin gibi inşallah birbirimize dualarımızla destekçiyiz Allahın izni ile...
yaaa 3 ay oldu nerdeyse şaka gibi yaaa:)yok bende hiç bulantı felan olmadıı hiç bişi anlamadımmmm kusmam felan hiç olmadııı...ayy bizim için hamilelikk hayeldiii yaa hamd olsunn bugünleride gördük ...Rabbim her nerde isteyen varsa hepsine nasip eylesin inşallahh...
aminnnnnnnnnnn ben istiyrmmmm hemde çokkkkkk
aminnnnnnnnnnn ben istiyrmmmm hemde çokkkkkk
Rabbim en teezz zamanda nasip etsin sanada inşallah.......
vajınısmus psikolojisi bambaşka bişi yaa Rabbim kimsenin başına vermesinn...hiç bir zaman bu sıkıntıyı atlatamıcanııı hamile kalamıcanı çocuk sahibi olamıcanı düşünüor insan....eşler bile bi yere kadar anlayışlı oluooo..ben eşime bişi dediğimde o eşine karı olabilior sen olabiliormusun bana ,yok o eşine evlat verebilio sen verebiliormusunn bana derdi..bi gün bunu derse ertesi günü tam tersini derdii benim için sen öenmlisin o olmasada olur felan filannn erkeklerinde bizimde psikolojimiz alt üst oluoo...Rabbim kimseeyee bu vajınusmus belasını yaşatmasın inşallah...
arkadaslar Allah yardımcınız olsun gerçekten ben de bu durumdan habersizdim ta kii en yakın arkadasım yasayıncaya dek ..zor bir durum gercekten, ama yazılanlarda 17 yıllık evli 3 cocuk sahıbı bı vajınusmus hastasından bahsedilmiş bu mümkün mü? vajınusmusken nasıl hamile kalınıyor üstüne boşalma ile mi
yaaa 3 ay oldu nerdeyse şaka gibi yaaa:)yok bende hiç bulantı felan olmadıı hiç bişi anlamadımmmm kusmam felan hiç olmadııı...ayy bizim için hamilelikk hayeldiii yaa hamd olsunn bugünleride gördük ...Rabbim her nerde isteyen varsa hepsine nasip eylesin inşallahh...
arkadaslar Allah yardımcınız olsun gerçekten ben de bu durumdan habersizdim ta kii en yakın arkadasım yasayıncaya dek ..zor bir durum gercekten, ama yazılanlarda 17 yıllık evli 3 cocuk sahıbı bı vajınusmus hastasından bahsedilmiş bu mümkün mü? vajınusmusken nasıl hamile kalınıyor üstüne boşalma ile mi
ay maşallah sana ya bulantı falan yaşamamışsın.. kıss ben öldüm 2 ay boyunca öğğkk öğğkk diye diye :))) en son dün sabah içim dısıma cıkana kadar boş mideyle kustum resmen..
bu arada bebişim için iğnemide oldum az önce..acıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?