Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ilişkiye girmeden hamile kalmayı nasıl başardın biz ilişkye gre gre yapamaıyos yaa.Allaha dua et deki Allahım eşimn yanında mahcup bırakma cöz şu dügümleri yardım et ewliligimin dewmı için nolur de. bende ilk ewlendigimizde vajinusmustum ama dualar edip eşime yaklaştım aglaya ağlaya.1 kez ilişkiye girdik 2 ay grmedik sonra yavaş yavaş başla canım birden oldu bitti yapma.ozaman hiç olmuyo

öncelikle tedavi falan olmadım eşimin içme boşalmasıyla olmuş olan hamile kalmak vajinusmusa engel deil arkadaşlar kalabiliyosunuz işte evliliğimiz 7 ayında kaldım hemde denemeler yaptığımıs üreçte bende kendimede kzıyorum aslında eşimede çok esnek davrandık ikimizde geçti geçicek derken olduğumuz yerde kaldık ne ileri gidebildik daha çok geriledik 3 haftadır birbirimize dokunmadığımız oluyo okadarki soğumusuz demekkki ama bişiyler yapmak gerek arkadaşlar ben onu sewiyorum ayrıce beni çok seviyo bir dediğimi iki etmiyo çokta ilgili bir baba onuda kendimide mutlu etmek istiyorumm artıkkk

canımsın ben anlayamadım şimdi siz daha önce ilşkiye girdiniz mi eşinle yardım istiyosan ben başına gelmiş we bu lanet şeyi yenmiş biri olarak bilgileri senle paylaşıcam

hayır hiç girmedik doktora daha ewliliğimizin 3 ayıında gittiğimde bana kızlık zarın yırtılmamış biras zedelenme var dedi ama hiç bi faydası
olmadı yardımlarını bekiyorum

hayır hiç girmedik doktora daha ewliliğimizin 3 ayıında gittiğimde bana kızlık zarın yırtılmamış biras zedelenme var dedi ama hiç bi faydası
olmadı yardımlarını bekiyorum
anladım galiba eşin senin vajinanın üzerine boşaldı we o sıra sen hamile kaldın.yeni ewlenmiştik ilk gün denedik yapamadım.eşim epeyi ugraştı ama ben vajınusmus oldugumu biliyodum ama sölemedim.sadece ağlıyodum eşim yoruldu ugraşmaktan.kan geldi 1 2 damla ama 2 3 saat ugraşmaya sadece kızlık zarımı kanattı.krem süruyodu bu arada hiçç kullandınmı herhangi bi kayganlıştrıcı krem normal el yüz kremide olur.o kremler olmasa ben hayatta yapamazdım.birde canım az az yapın bu gün bira yarın biraz.derin derin nefes al başka şeyler düşün.dogumu normal dogum mu yaptın

artık sıkılmaya başladı olucaksa tam olsun öle gel yanıma diyor oda haklı bukadar zamandır sabrına hayranım zaten ne kayganlaştırıcılar ne kas gevşeticiler balayında bi küçük rakı bitirip komaya girmediğimii kalmadıı ölüyodumbakıyorumda nekadarda bunu büyük sorun hale getiren varmış çabalayan ben onların yarısın çeyreği kadar bile çaba sarfetmedim kendime kzıyorumm okudukça yorumları

caım bende sendeki soguk kanlılıga hayran kaldım. tabiki çaba sarfetceksin bu durum öle herşeye benzemez kocişleri elimizde tutmnın yoluna bakmalıyız.nekadarda bunu büyük sorun hale getiren varmış diyosun bu bence büyük bi sorun ama keşke normal dogum yapmış olsaydın.

Merhaba canım...Hoşgeldin aramıza,bende bu rahatsızlığı 16 ay yaşadım ve bitti çok şükür...Şuandada yaklaşk 5 aylık hamileyim..Birçok arkadaşımız egzersizlerle bu sorunu aştı...3,5,8 yıllık evli arkadaşlarımız vardı ve 17 yıllık evli,3 çocuk annesi olan bir arkadaşımız vardı,onlarda burada başardılar...Sende başarabilirsin.Bunun için egzersizler var,bu egzersizleri hergün düzenli olarak yaparsan bu işi kısa zamanda başarırsın...

Son düzenleme:
kızlar dün buraya yazdıktan sonra tekrar mum egzersizi yaptım mum çok rahat giriyo hiç acı olmuyor yalnız mumu bi çıkardım bir damla mumun kenarında bir damda da mumn ucunda pembe bir sıvı vardı jelle karışmış kan damlası idi sanırım...

galiba biraz zedelendimi ne oldu bilmiyorum ama mumu iyi cew derinlere kadar götürdüm orada oldu gibi me geliyo.... neyse ki bu aşamaya kadar geldim inanamıyorum hala kendime... kan man hiç önemli deil benim için....

şu an benim için önemli olan penis boyutunda birşey alabilmek hedefim o :)

bu arada dr. a da gidiyorum dr. işaret parmağının üçüncü boğumunu yap gel demişti ben mumu aldım adamı hiç dinlemiyom walla...

ya adam anlamıyo ki parmak zor oluyo diyom anlamıyo bi de erkek dr. doğal olarak benim büyük dudaklarım çok kalın diyemiyorum kilolu olduğumdan dolayı büyük dudaklar tombiş ve parmak denediğimde nerdeyse avcumu kaplıyo büyük dudaklar :) o yüzden de ileri gitmesi zorlaşıyo diğer parmaklar engelliyo yani ileri gitmemi ama mum çok rahat oldu..... sanırım dilatör alıp onunla yapmaya çalışıcam

hepinizi çok seviyorum biraz azim ve sabırla herşeyin hallolacağına artık gönülden inanıyorum.... Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın.... derdini vceren rabbim dermanınıda veriyomuş buna inandım

meraba canım.parmağını küs şekline getirip mi denedin nasıl denedin ki biyerde bi yanlış var sanırım.orta parmağını işaret parmağının üstüne getittir sonra eldiven streç ya da pre..tif artık neyle rahat oluyosan onunla sar ve bol jelle.sonra ıkın ve deliğin açıldığını görünce sok parmağını.sonrasında da nefes verdikçe ittir kayıp gidicek zaten

ayy canım benim ya çok sevindim jasminimm darısı başımıza inşallah.içini ferah tut canım ilkindeki gibi bi sıkıntı yaşıycağını düşünme güzel şeyler düşün.biz de diyoruz nerde bu kıs meğerrr Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah canım

ilk gün için çok ama çok iyi canım.baskı olması zaten yönünün doğru olduğunu gösterir.doğru yoldasın yanicanm doktorun söyledikleri belki doğrudur tabi ama çok da takılma bunlara.ben başaralı 3,5 ay oldu hala kırmızı falan hiçbişey yok artık geliceğini de sanmıyorum.egsersizlerde esnettim sanırım.sen son sürat devam et egsersizlere zaten böyle gidersen güzel haberler yakındır

canımm çoook tebrik ederim gözünüz aydın darısı başımıza inşallah.Allah sağlıklısını hayırlısını versin inşallah dikkat et kendine canım

hoşgeldin canım aramıza.anladığım kadarıyla daha önce bi girişimin olmamış egsersiz gibi.biz egsersiz yardımıyla çözdük bu sorunu.takıldığın sormak istediğin herşeyi sorabilirsin.

vay vay vaay aferin kıs sana bak yapamam edemem diyodun bi demumla daha hızl ilerliyceğini düşünüyosan mumla devam et egsersizlerine.sen zaten parmak egsersizi de yapmıştın bi süre.az kaldı az yakında senin de güzel haberlerini alıcaz gibi

inşallah bebeğim çok yakında değil belki ama biraz egzersizlerim hızlansın o listeye bende girmek istiyom :)

amiiin canım inşaallah çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin hepinize bol bol dua ediyorum.. evet içimi ferah tutmaya çalışcam artık inşallah canım öncekinin etkisi heralde çok fazla kıpırdayamaıom evde

merhabalar,
sonunda yaptım ben onu:) yavaş yavaş oldu. her ne kadar yaparken önce bi parmak egzersizi gerekse de ve zorla girse de girdikten sonra bazı bazı ağrılar ve yanma olsa da, oldu şimdilik önemli olan da bu değil mi?
Şimdi ise bebek istiyoruz. korunmadık hiç bir aydır hergün denedik ama olmadı. sorun mu var acaba? bi doktora gitmeli miyim?

hadi gözün aydın canım çoook sevindim yapmışsın sonunda onurabbim başka dert vermesin inşallah bundan sonra.yavaş yavaş rayına oturucaktır merak etme sen zor olanı yapmışsın zaten gerisi gelicektir.bebiş de şans işi çok fazla kafaya takma takınca olmuyo canım.istiyosan git bi muayene ol zaten gebelik düşünüyosanız öncesinde bi genel muayene olmakta fayda var.bi sorun olucağını sanmıyorum ilk aydan bebişi tutturmak nadiren oluyo herkes de olmayabilir sıkma sen canını

banada eşim şarap içirmişti güya ben sarhoş olacak kendiside işi bitirecekti. kendi uyudu kaldı. halen hatırlıyoruz o günleride gülüyoruz.

inşAllah en yakın zamanda kurtulursun bu sorundan..

tebrikler canım!!!!!!!!!!!!!! nasıl oldu egzersiz yapmadan anlatabilirmisin ne kullandın jelmi kas gevşetici falanmı lütfen cevap cevap cevap

canim benim kuzum cok sevindim tebrik ederim insallah rabbim bebisimizi ve seni korur saglikla kucagina almayi nasip eder. kendinize cok iyi bakin canim, dikkat et hareketlerine. insallah hersey gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…