- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.541
evet canım ayenen öle ama diğer yolla oranla daha zor yani bi mucize ben aylardır böle bi mucize bekliyorum ama olmuyor şans
ay maşallah sana ya bulantı falan yaşamamışsın.. kıss ben öldüm 2 ay boyunca öğğkk öğğkk diye diye :))) en son dün sabah içim dısıma cıkana kadar boş mideyle kustum resmen..
bu arada bebişim için iğnemide oldum az önce..acıyoooo
evet cnm mümkün olabılıyrmuş o şekilde de
ayy çok güldüm kendim geldi aklımaabak ben komikliklerimi anlatim size eşimle baktık bu iş olmuooo milletinde çenesi durmuooo bari çocuk olsa dedikkkk...şırınga aldı eşim spermini ona boşalttı sonrada benim vajinaya boşalttık ayaklarıda havaya diktikk yok olmuooo neysee yumurtlanma günlerinde yapalım dedikk kaç ay böle yaptık olmadııı ay Allahım çaresizlik insana neler yaptırıoo....yok ben ondanda ümidi kesdim demekki çocuğumda olmuoo dedimmm ayy ne zor günlerdii sizde atlatırsın en yakın zamanda inşallah bu zor günleriii....yani arkadaşlar Rabbimm ol derse oluyor ancak senin benim istememle değilll..neler neler yaptık bizz ama hep çarezilikten ne yapacaz başka çareleri buluoz olmuooo...hamd olsun geçti gittiii
geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda kesilir bulantılarınne iğnesi vuruldun...bende bugün gittim bebişimin kalp atışalrını dinlediler minnacık bişi fasulye gibi aynı
nerenden vuruldun kıs aç üflimmmmmde geçsinben hiç kusmadımmm annemde ablamda öleymiş onlara çektimm...ay oyusdenmidir nedirr hamileliğime bi türlü inanamadım normal hayattaki gibi devam ettim hepp...
aaayyyy özüm o sırınga olayını bızde yapmıstık egzersızler sırasında cok komıktı ya p...yapamadıgını sırınga nasıl yapacaksa
sağol canım.. düşük tehlikesine karsı haftada bir oluyorum haftaya son inşallah.. senin ne kadarlık bebişin.. pıt pıt duymak cok heyecan verici dimiii
malum yerdenşanslısın valla cok yıpratıyo insanı ben yeni yeni kendime geliyorum.. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.. sağ salim kucağımıza alalımmm
arkadaslar Allah yardımcınız olsun gerçekten ben de bu durumdan habersizdim ta kii en yakın arkadasım yasayıncaya dek ..zor bir durum gercekten, ama yazılanlarda 17 yıllık evli 3 cocuk sahıbı bı vajınusmus hastasından bahsedilmiş bu mümkün mü? vajınusmusken nasıl hamile kalınıyor üstüne boşalma ile mi
ayy çok güldüm kendim geldi aklımaabak ben komikliklerimi anlatim size eşimle baktık bu iş olmuooo milletinde çenesi durmuooo bari çocuk olsa dedikkkk...şırınga aldı eşim spermini ona boşalttı sonrada benim vajinaya boşalttık ayaklarıda havaya diktikk yok olmuooo neysee yumurtlanma günlerinde yapalım dedikk kaç ay böle yaptık olmadııı ay Allahım çaresizlik insana neler yaptırıoo....yok ben ondanda ümidi kesdim demekki çocuğumda olmuoo dedimmm ayy ne zor günlerdii sizde atlatırsın en yakın zamanda inşallah bu zor günleriii....yani arkadaşlar Rabbimm ol derse oluyor ancak senin benim istememle değilll..neler neler yaptık bizz ama hep çarezilikten ne yapacaz başka çareleri buluoz olmuooo...hamd olsun geçti gittiii
8 haftalık oldu canım pıt pıt duymadım daha devlette baktırdım.2 aylıkken kalp sesi duyulur mu yoksa sadece görülür mü ultrasonda ? tüm tahlillerimi yaptırdım işte 10 gün sonra çıkıcak ona göre vitaminlerimi vericek çok şükür iyi bir dr denk geldim
bazı ultrasonlarda duyulmuyo canım ya.. benim 6 haftalıkken duydum sesini, sonra 9 haftalıkken duydum.. devlet hastanesindeydi.. şimdi özele gidiyorum.. cihazdan ses cıkmıyomus sadece görüyoruz :)) atsında o minik kalpleri duymasakta olur attıklarını bilelim yeter.. ama o ses cok heyecanlandırmıstı beni
hayırlı geceler arkadaşlar , ben birşey sormak istiyorum bahsettiğiniz mumlar herhangi bir aparata verilmiş isim değil diymi, normal mumlar ise bunların vajinaya zararı yok mu bunları nasıl ne şekilde kullanmamız gerekiyor???
hayırlı geceler arkadaşlar , ben birşey sormak istiyorum bahsettiğiniz mumlar herhangi bir aparata verilmiş isim değil diymi, normal mumlar ise bunların vajinaya zararı yok mu bunları nasıl ne şekilde kullanmamız gerekiyor???
anladım canım peki diğer aparatlar nelerdir nerden temin ediyorsunuz veya sadece mum yeterli mi birde yön durumu var bana bunuda anlatabilirmisinizcanım bu mumlar bildiğimiz uzun beyaz mumlardan... bakkal mumu diyorlar... ona ameliyat edivne geçirip o şekilde egzersiz yapıyoruz
anladım canım peki diğer aparatlar nelerdir nerden temin ediyorsunuz veya sadece mum yeterli mi birde yön durumu var bana bunuda anlatabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?