Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim canim rabbim baska dert vermesin.insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.

canim cok tebrik ederim. rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. ben seni daha önce tebrik ettimmi hatirlamiyorum, ne olucaksa bu halim cok unutkanim coook.

çok teşekkür ederim. sayenizde oldu gerçekten. sizleri okudukça cesaretim arttık. ben sizlere teşekkür ederim. birgün bende yaptım der miyim acaba diye düşünürdüm vallaha da yaptım.
nasıl yaptığımı merak edenler için anlatıyorum.
önce bir doktora göründüm fiziksel bir sorun var mı yok mu öğrenmek için. doktor da baktı parmak muayenesi yaptı ben tabii çok rahattım. doktor dedi sen çok rahatsın ve parmağım giriyor sen vajinusmus değilsin. kızlık zarında esnek dedi. anestol krem tavsiye etti. eşime 10 dakika boyunca masaj yaparak süreceksin dedi. ilk yaptı olmadı. sonrakinde içime sıktı. parmağı ile yaydı. ondan sonra girdi baya. sonraki bir denememizde yine bu işlemi yaptık sonraki denemelerimizde ise sadece ultrason jeli kullandık. ultrason jeli vazgeçilmezimiz zaten.her yapışımızda kullandık belki zamanla ondan da kurtuluruz. tabii eşim yada ben penis girmeden parmak egzersizi yapıyoruz. ama pasiflora yada kas gevşetici haplar çok faydalı olmuyor kanaatimce. birde kasıp kalçayı kaldırmayacaksınız öle olunca yanlış yere baskı olup ağrı yaşanıyo.

bir kişi daha bu büyük yük ve stresten kurtuldu.. tebrikler canım...

jassssminnnnn tbrk ederimmmmm... Rabbim kucağına almayı nasip eylesinnnn...inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

biraz hasta öksürüklü ve ağlak ağlakımmm ben bugün
sen nasılsın canım

geçmiş olsun canımm.....kıs senin buaralar duygusallığın üzerinde bide eve kapandın devamlıı yattın sıkıldın herhaldeee nerde oturuonn toplanalm burdaki kıslarla gelelim sana:)))......bende cam sidim uzanim biraz dedimmmm

sağol canım.. ben zaten duygusaldım hamilelik beni iyice duygusallaştırdı 2 aydırda yatmak dısarı cıkamamak zor tabi.. enerjimi atamıyorum.. dün yavas yavas anneme gittim sabahtan 5 dk evlerimiz.. benim evde 5. katta merdivenleri zor cıktım aksam.. sabah kalktım bacaklarımı oynatamıyorum.. hamlamışım yürümeye yürümeye nasıl olcak bilmem bundan sonrası.. bide eşimle atıştık biraz.. o şimdi işleri yapıyo ben pc basında aglıyorum..

bu arada ben ankaradayım canım :)

Off yaa kızlar bugün egzersiz yapamayacağım misafirim geliyor.Daha da dün başlamıştım.Umarım gerilemem.

canım misafir akşama ise kalk şimdi bir yarım saat uğraş istersen bak yapabiliyorsan eğer erteleme sonra benim gibi olursun egz diyince acayip geriliyorum soğudum iyice ben ben direk pe.. yapıcam taktım kafaya

ay canımm stresli bi dönemdesin anlayabiliorum üst komsumda benle aynıı hamilee onunda düşük tehlikesi mide bulantıları vardıı psikolojisi çok bozuldu 2 çocğu daha var sinirden onlara bağrıom diodu... geçicek inşallah sabret biraz daha[/B]

nasilsin hayatim bebis ne yapiyor, uslumu seni yoruyormu ,sen onu üzmüyorsun insallah yani sagligina hareketlerine dikkat ediyosun deyilmi

hamd olsun bebekte bende iyiyim çok şükür sen nasılsınnnn..elimden geldiğince dikkat ediorum inşallah..
canım sen nasılsın bebniş nasıl ya bişey soracam ben sen şu anda normal ilişkiye girebiliyuormusun

iyiyim hamd olsun canım sen nasılsınn...hamile kalınca hiç ilişkiye girmedik eşim istemedi bebeğe bişi olur diee.. bende ozaman 3 ay 3.5 ay bekleyelim bi dedimm....geçenlerde dedim bi ara bi deniyelim bakim yapabilecekmiyimmm dedimm bakalım inşallah bi problem olmazz

inşallah canım cok zor gercekten büyük sabır lazım... senin ne kadar oldu bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…