- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.501
merhabalar,
sonunda yaptım ben onu:) yavaş yavaş oldu. her ne kadar yaparken önce bi parmak egzersizi gerekse de ve zorla girse de girdikten sonra bazı bazı ağrılar ve yanma olsa da, oldu şimdilik önemli olan da bu değil mi?
Şimdi ise bebek istiyoruz. korunmadık hiç bir aydır hergün denedik ama olmadı. sorun mu var acaba? bi doktora gitmeli miyim?
Merhaba canım...Hoşgeldin aramıza,bende bu rahatsızlığı 16 ay yaşadım ve bitti çok şükür...Şuandada yaklaşk 5 aylık hamileyim..Birçok arkadaşımız egzersizlerle bu sorunu aştı...3,5,8 yıllık evli arkadaşlarımız vardı ve 17 yıllık evli,3 çocuk annesi olan bir arkadaşımız vardı,onlarda burada başardılar...Sende başarabilirsin.Bunun için egzersizler var,bu egzersizleri hergün düzenli olarak yaparsan bu işi kısa zamanda başarırsın...
merhabalar,
sonunda yaptım ben onu:) yavaş yavaş oldu. her ne kadar yaparken önce bi parmak egzersizi gerekse de ve zorla girse de girdikten sonra bazı bazı ağrılar ve yanma olsa da, oldu şimdilik önemli olan da bu değil mi?
Şimdi ise bebek istiyoruz. korunmadık hiç bir aydır hergün denedik ama olmadı. sorun mu var acaba? bi doktora gitmeli miyim?
kızzzzlaaar ;
bir haftadır internetimiz kesilmişti tadilat yüzünden giremedim yenen varmı yeni gelişmeler..
Ben 5 haftalık hamileymişimm yaa hala şoklardayım bir türlü inanamıyorum sanki yalancıktanmış gibi geliyor düşük olacak gene diye çok korkuyorumkasıklarım çok ağrıyor inşallah sağlıklı olur tutunur bu sefer ..
hiç beklemiyordum bu ay öylesine test almıştım pozitif çıkınca şoka girdim tabi sevindimde çok şükür Rabbime..
hepinize çok dua ediyorum tüm vajili arkadaşlar en kısa zamanda yenerler inşallah ve tüm bebek isteyenlerinde tez zamanda sağlıkla bebekleri olur inşallah. Rabbim isteyen herkese versin..
slmmm kıslarr nasılsınızzzzzzzzyapamadımbenonuu bayağıdır yoksun ama süprizle geldin tbrk ederimmmmmm
biraz hasta öksürüklü ve ağlak ağlakımmm ben bugün
sen nasılsın canım
geçmiş olsun canımm.....kıs senin buaralar duygusallığın üzerinde bide eve kapandın devamlıı yattın sıkıldın herhaldeee nerde oturuonn toplanalm burdaki kıslarla gelelim sana:)))......bende cam sidim uzanim biraz dedimmmm
Off yaa kızlar bugün egzersiz yapamayacağım misafirim geliyor.Daha da dün başlamıştım.Umarım gerilemem.
Off yaa kızlar bugün egzersiz yapamayacağım misafirim geliyor.Daha da dün başlamıştım.Umarım gerilemem.
slmmm kıslarr nasılsınızzzzzzzzyapamadımbenonuu bayağıdır yoksun ama süprizle geldin tbrk ederimmmmmm
sağol canım.. ben zaten duygusaldım hamilelik beni iyice duygusallaştırdı 2 aydırda yatmak dısarı cıkamamak zor tabi.. enerjimi atamıyorum.. dün yavas yavas anneme gittim sabahtan 5 dk evlerimiz.. benim evde 5. katta merdivenleri zor cıktım aksam.. sabah kalktım bacaklarımı oynatamıyorum.. hamlamışım yürümeye yürümeye nasıl olcak bilmem bundan sonrası.. bide eşimle atıştık biraz.. o şimdi işleri yapıyo ben pc basında aglıyorum..
bu arada ben ankaradayım canım :)
nasilsin hayatim bebis ne yapiyor, uslumu seni yoruyormu ,sen onu üzmüyorsun insallah yani sagligina hareketlerine dikkat ediyosun deyilmi
canım sen nasılsın bebniş nasıl ya bişey soracam ben sen şu anda normal ilişkiye girebiliyuormusun
ay canımm stresli bi dönemdesin anlayabiliorum üst komsumda benle aynıı hamilee onunda düşük tehlikesi mide bulantıları vardıı psikolojisi çok bozuldu 2 çocğu daha var sinirden onlara bağrıom diodu... geçicek inşallah sabret biraz daha[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?