- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.581
yaaa 3 ay oldu nerdeyse şaka gibi yaaa:)yok bende hiç bulantı felan olmadıı hiç bişi anlamadımmmm kusmam felan hiç olmadııı...ayy bizim için hamilelikk hayeldiii yaa hamd olsunn bugünleride gördük ...Rabbim her nerde isteyen varsa hepsine nasip eylesin inşallahh...
jasmınnn cok tebrık ederım darısı bana ve tüm ısteyenlerı basına Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
Arkadaşlar burda herkes parmak egzersizi parmak egzersizi diye ısrarcıydı ama bana hep uzak geliyordu bende kulak çöpünü streçle sarıp denedim baştan çok garip geldi sonra sanki bir halkadan geçti gibi geldi hemen hemen hepsini alabildim ama parmak olayını yapabilirmiyim bilemiyorum çok bunaldım eşimlede son zamanlar çok kavga edıyoruz bunun altında hep vaji yatıyorolmazsa ankarada cinsel terapi kliniklerine gidicem.
canım ne güzel bak başlamışsın. illa parmak yapacaksın diye şart değil bak mumlarla devam edenler oldu parmak sadece şu yönden iyi içeriyi keşfedebiliyorsun korkun azalıyor aslında. ama tercih meselesi senin rahat olman önemli.. iki kulak çubuğu ile devam edebilirsin sonra pasta mumları beyaz mumlarla devam edebilirsin o şekilde yenenlerde var sende yenersin en önemlisi başlamaktı sen başlamışsın geriside gelir morelini yüksek tut canım..
ayy çok güldüm kendim geldi aklımaabak ben komikliklerimi anlatim size eşimle baktık bu iş olmuooo milletinde çenesi durmuooo bari çocuk olsa dedikkkk...şırınga aldı eşim spermini ona boşalttı sonrada benim vajinaya boşalttık ayaklarıda havaya diktikk yok olmuooo neysee yumurtlanma günlerinde yapalım dedikk kaç ay böle yaptık olmadııı ay Allahım çaresizlik insana neler yaptırıoo....yok ben ondanda ümidi kesdim demekki çocuğumda olmuoo dedimmm ayy ne zor günlerdii sizde atlatırsın en yakın zamanda inşallah bu zor günleriii....yani arkadaşlar Rabbimm ol derse oluyor ancak senin benim istememle değilll..neler neler yaptık bizz ama hep çarezilikten ne yapacaz başka çareleri buluoz olmuooo...hamd olsun geçti gittiii
doktor yardımı almayı düşünen arkadaşlar varmı????*
maaşaallaah canımya varya mahvetti beni bu bulantı hiç bişey yiyemiom ayakta duramıom napcamı şaşırdım . maşallah ne güzel sende olmamış kız. valla bizim içinde hayaldi ben şoka girdim resmen hala inanamıom..
amiiin canımmm çok tşk ederim..
Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah.. hayırlısıyla sağlıkla bebekleriniz olsun inşallah..
ben p...s boyutunda mumu alıyorum rahatca yani en azından eskisine göre daha hızlı alıyorum ama p...s olmuyor girmiyor neden kiiii anlamadım yaa mum çok basit acıda yok gitgelde yapıyorum ben artık mummla bütünleştim mi yaa p..s neden olmuyor kiii
Kızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
Allah geride kalan herkese yardım etsin bol bol dua edin ve sakın pes etmeyin arkadaşlar!İnanınki çok kolaymış.
Halayıma davet ediyorum hepinizi!
Kızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
Allah geride kalan herkese yardım etsin bol bol dua edin ve sakın pes etmeyin arkadaşlar!İnanınki çok kolaymış.
çok sevindim darısı bizim başımızaKızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
ben düşünüyorum ama param yok ankarada bir klinik var orayı düşünüyorum 4000 tl istiyor sen nereyi düşünüyorsun
çok sevindim darısı bizim başımızaen yakın zamanda bende başarcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?