Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

maaşaallaah canım ya varya mahvetti beni bu bulantı hiç bişey yiyemiom ayakta duramıom napcamı şaşırdım . maşallah ne güzel sende olmamış kız. valla bizim içinde hayaldi ben şoka girdim resmen hala inanamıom..

jasmınnn cok tebrık ederım darısı bana ve tüm ısteyenlerı basına Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...

amiiin canımmm çok tşk ederim..

Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah.. hayırlısıyla sağlıkla bebekleriniz olsun inşallah..

canım ne güzel bak başlamışsın. illa parmak yapacaksın diye şart değil bak mumlarla devam edenler oldu parmak sadece şu yönden iyi içeriyi keşfedebiliyorsun korkun azalıyor aslında. ama tercih meselesi senin rahat olman önemli.. iki kulak çubuğu ile devam edebilirsin sonra pasta mumları beyaz mumlarla devam edebilirsin o şekilde yenenlerde var sende yenersin en önemlisi başlamaktı sen başlamışsın geriside gelir morelini yüksek tut canım..

Çok bunaldım artık bu hastalıktan kurtulmak istiyorum sende bebek bekliyorsun galiba allah analı babalı büyütsün cnm hepimize önce bu sorunu aşmayı sonrada çocuk nasip etsin allahım inş.

ay özümüm bende senin yaptiginin aynisini yaptim ne günler caresizlik, ve yanlis eksik yaptigimiz o.kadar sey olmuski. hey gidi günler hey heeey

ben p...s boyutunda mumu alıyorum rahatca yani en azından eskisine göre daha hızlı alıyorum ama p...s olmuyor girmiyor neden kiiii anlamadım yaa mum çok basit acıda yok gitgelde yapıyorum ben artık mummla bütünleştim mi yaa p..s neden olmuyor kiii

canım çok sevindim kucağınada aldığınızı burda görürüz inşallah kız adımızı yazcan diye beklerken bebişin adını yazcaz buralara bak
:26:
ben aynıyım buayda bitiyo ben denemeleride azalttım kocişin parmagını mumu aldık bi onu alamadık benimkide bi buna geçit yok herşeye var diiyor iki parmak kaldı bide mumu sarıp kalınlaştırmayı beceremedim kalan herşeyi aldı :26:
yakında kolu gircek p... girmicek niyedir bilmem geçen hafta bebişmi olcak ağrım çok diyodum şuhavalarda yine grip oldum

tebrik ederim ya sen en azından onu yapabiliyorsun dün ben rimele streç sardım ultrason jeli biolca sürdüm 2-3 cm sokabildim daha da itemiyorum ya p... bu kadar tedirgin olmuyorum ben

Kızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
Allah geride kalan herkese yardım etsin bol bol dua edin ve sakın pes etmeyin arkadaşlar!İnanınki çok kolaymış.
Halayıma davet ediyorum hepinizi!

tebrikler canım çok sevindim Rabbim başka sıkıntı vermesin...darısı diğre arkadaşların başına tez vakitte inşallahhhhhhhh

Canım yaa,çok tebrik ederim...Mutluluğunuz daim olsun,Rabbim başka sıkıntı gösternesin...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına olsun,inşallaaaah...

çok sevindim darısı bizim başımızaen yakın zamanda bende başarcam

tebrikleeerrr çookk sevindiiimmm darısı diğer arkadasların başına inşallah

canım gözün aydın darısı hepimizin başınına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…