- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.621
Sizi anlamıyorum derken, inanmıyorum anlamında değil.
Ben bu yada buna benzer rahatsızlık yaşamadığım için sizleri anlamakta zorlanıyorum.
Sizlere acilen şifa ve bu rahatsızlıktan kurtularak, normal ilişki yaşamanızı diliyorum.
Ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum sadece.
Gerçekten; en kısa zamanda kurtularak, kadınlığınızı yaşamanız dileklerimle...
canım bak ne guzel kucukte olsa kı bence cok buyuk bı adım atmıssın kulak copu nasıl gırdıyse parmakta gırer merak etme en kucuk parmakla basla bak ınan devamı gelecek gelmeseydı bu kadar kısı yenemezdık hepımız aynı yollardan gectık sekerım hadı bıraz gaza gel breeee
offffff offfffff kendiliğinden olmasını bekleyen eşim,ben değilim benim ilk gece oldu zaten ben ondan sonra kendımı kapadım sonrada başka pozisyonlara geldım ondada makata gırmıs eşimde çok tecrübesiz yoksa diğer pozisyonlarda kasmıyorumm ben kendımı
Canım oncelıkle senın su karamsarlıgı ustunden bı atman gerek yoksa bence yenemezsın boyle yaparak. kendımı kapadım dıyosun saglıklı bı sekılde acmanın yollarına bakacaksın baska caresı yok bak sana artık kızmaya baslıyorum cooooooooooooook karamsarsın valla ben daralıyorum senın ruh halınden sen ne yapıyorsun kım bılır. ılk ılıskıyı yasayan bırı olarak senın daha cesur olman gerek bak yıne dıyorum acemılıkten dolayı cok uzucu seyler yasamıssın tamam kesınlıkle bu olan benım basıma gelse bende cok uzulurdum ama gecmıse takılıp kalma bılınclı yapılmamıs tecrubesızlıgın kurbanı olmussunuz. bak daha sene bıle olmamıs evlenelı gel sen su egzersızlere devam et 1 yıl dolmadan bu ısı hallet ınan bızı dınlersen bu ısı halledersın bak sonra demıstı dersın. bak sen normal ılıskıden daha zorunu farkına varmadan yasamısın parmak egzersızınden nıye cekınıyorsun bıraz cesaretlı ve umıtlı ol bısey kaybetmezssın aksıne cok sey kazanırsın...bı de elınden gelenı yap sonra dr dusun haaa gercı cok para varsa verecek gıdersın dra sen oncelıkle egzersıze odaklan dr ısıne odaklanırsan zaten egzersızı yapamazsın. bu yazdıklarımıda yanlıs anlamanı ıstemem ben sadece bu kadar karamsar olmana kızıyorum kararını vermelısın baslamak ıcın her gun bu ıs dahada zorlasıyor
Canım oncelıkle senın su karamsarlıgı ustunden bı atman gerek yoksa bence yenemezsın boyle yaparak. kendımı kapadım dıyosun saglıklı bı sekılde acmanın yollarına bakacaksın baska caresı yok bak sana artık kızmaya baslıyorum cooooooooooooook karamsarsın valla ben daralıyorum senın ruh halınden sen ne yapıyorsun kım bılır. ılk ılıskıyı yasayan bırı olarak senın daha cesur olman gerek bak yıne dıyorum acemılıkten dolayı cok uzucu seyler yasamıssın tamam kesınlıkle bu olan benım basıma gelse bende cok uzulurdum ama gecmıse takılıp kalma bılınclı yapılmamıs tecrubesızlıgın kurbanı olmussunuz. bak daha sene bıle olmamıs evlenelı gel sen su egzersızlere devam et 1 yıl dolmadan bu ısı hallet ınan bızı dınlersen bu ısı halledersın bak sonra demıstı dersın. bak sen normal ılıskıden daha zorunu farkına varmadan yasamısın parmak egzersızınden nıye cekınıyorsun bıraz cesaretlı ve umıtlı ol bısey kaybetmezssın aksıne cok sey kazanırsın...bı de elınden gelenı yap sonra dr dusun haaa gercı cok para varsa verecek gıdersın dra sen oncelıkle egzersıze odaklan dr ısıne odaklanırsan zaten egzersızı yapamazsın. bu yazdıklarımıda yanlıs anlamanı ıstemem ben sadece bu kadar karamsar olmana kızıyorum kararını vermelısın baslamak ıcın her gun bu ıs dahada zorlasıyor
Ya çok haklısın karamsarım birde bende odaklanma var şimdide haydar dümenin reçetesindeki ilaçları aldım onları uygulayıp farklı pozisyonda denemek istiyorum doktor olayına gelince onada odaklandım eşimde öle diyor birşeye odaklanınca takılıp kalıyorsun parmak egzersini deniycem ama kulak çöpüyle daha rahat oldu parmakta bakalım nasıl olucak aslında kendime çok özgüvenim var çocuk gelişimi uzmanıyım ailelere rehberlik ediyorum ama kendime gelince çaresiz kalıyorum galiba birde çok mükemmelliyetçi bir yapım var psikolağa gittim sadece bir seans doktorda demişdi genellikle mükemmelliyetçi yapıda olan yönetici ruhu olan titiz olan insanlarda daha çok oluyormuş offff offfff inş aşıcaM bana şans dileyiN
Kızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
Allah geride kalan herkese yardım etsin bol bol dua edin ve sakın pes etmeyin arkadaşlar!İnanınki çok kolaymış.
Halayıma davet ediyorum hepinizi!
Kızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
Allah geride kalan herkese yardım etsin bol bol dua edin ve sakın pes etmeyin arkadaşlar!İnanınki çok kolaymış.
Ya çok haklısın karamsarım birde bende odaklanma var şimdide haydar dümenin reçetesindeki ilaçları aldım onları uygulayıp farklı pozisyonda denemek istiyorum doktor olayına gelince onada odaklandım eşimde öle diyor birşeye odaklanınca takılıp kalıyorsun parmak egzersini deniycem ama kulak çöpüyle daha rahat oldu parmakta bakalım nasıl olucak aslında kendime çok özgüvenim var çocuk gelişimi uzmanıyım ailelere rehberlik ediyorum ama kendime gelince çaresiz kalıyorum galiba birde çok mükemmelliyetçi bir yapım var psikolağa gittim sadece bir seans doktorda demişdi genellikle mükemmelliyetçi yapıda olan yönetici ruhu olan titiz olan insanlarda daha çok oluyormuş offff offfff inş aşıcaM bana şans dileyiN
asarsın tatlım nıye asmıcaksın burda bak nerdeyse 120 kısı boyle yendı bak sen bu kardesını dınle sonra cok dua edersın bıze...bırak bıraz rahat ol bırazda cok bılmektende kaynaklanıyor genelde dıkkat ettım cogunluk unv mezununun basına gelıyor bende ıngılızce ogretmenıyım esım bazen dıyor kadın fazla sey bılmıcek her haltı (g noktasını falan) bılıyon sonra kafan karısıyor dıyebak dıyorsun odaklanma var egzersıze odaklansana kuzum o zaman kesın hallerdersın bı de mukemmellıyetcıymıssın oooooo senın elınden kurtulmaz bu ıs tuttugunu koparırsın sen bacım yeter kı egzzersıze odaklan bak senden bu konuda patlama beklıyorum ben kacıyorum bak ılerleme haberlerını beklıyorum
meraba arkadaslar dun gece öylesıne bı p....s denemesı yapalım dedık artık kendımı kasmıyorum cokta korkmadım acıkcası ama ne yaptıysak gırmedı yaaaa anlamadım gıttı sankı ordakı delık yok olmus kapanmıs sinir oldum moralım bozulduuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar slm çok sevdiğiniz eşinizle beraberken rahat olun ona güvenın relax ne var bukdar sorun yapacak beyninizde bitirn bu olayı bnce daha durun o neki çoçuk doğurcaksnz hürrem nasıl doğuruyor 2 çığluk fırt çoçuk oldu rahat olun korkulcak bişi olsa bukadar millet korkardı
İnanın bekar oldugum halde burayı sık ziyaret ediyorum ve her başarabileni kendim başarmış gibi yada her sorunu olanı kendi sorunummus gibi okuyorum.. bazen inanmazsınız aglıyorum bile..Ama ben burdaki tüm herkese inanıp güveniyorum Rabbim yardımcınız olsun hepinizin.. Şimdi diceksnz bekarsın burda ne işin var die bende yarı vajinusmuslu sayılırım hayatmda hiç çıktıgım olmadı ve her erkekten bilinçaltmda yatan sebeblerden ötürü korktm..Tabiki bnde evlenecegim ama basarabilirmiyim bu işi muamma..Dualarım sizlerle..
çok tebrik ederim canımm.. Rabbim başka sıkıntı vermesin inşallah..
canım çok sevindim kucağınada aldığınızı burda görürüz inşallah kız adımızı yazcan diye beklerken bebişin adını yazcaz buralara bak
:26:
ben aynıyım buayda bitiyo ben denemeleride azalttım kocişin parmagını mumu aldık bi onu alamadık benimkide bi buna geçit yok herşeye var diiyor iki parmak kaldı bide mumu sarıp kalınlaştırmayı beceremedim kalan herşeyi aldı :26:
yakında kolu gircek p... girmicekniyedir bilmem geçen hafta bebişmi olcak ağrım çok diyodum şuhavalarda yine grip oldum
tebrikler kıssssssss sevindim vallaKızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
tebrikler kıssssssss sevindim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?