Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ozaman yorum yapamazsınız anlayamamanız gayet normal

tebrik ederim kısa sürede başardın darısı bize inşallaahhhh...

Birimiz Daha Bu İlletten Kurtuldu.. Yaşasssıııınnnn !!

[/COLOR]
,

tbrklerrrrrrrrrrrrrrrr Rabbim en tez zamanda diğer arkadaşlarımızada yaşatsın bu sevinci inşallahhhh bu arada günaydın herkese

canım aynı sorun bendede var eğzersizleri yapabiliyorum sıkıntı yok iş p.....s denemesine gelince olmuyor

çekmeyenin bilmedigi ve anlamadıgı aşikar işte.. bu psikolojik bir olay kafada o kadar rahat bitirilemiyor maalesef.. altında yatan nice olaylar var insanların dile getiremedigi.. lütfen yaşamayan yorum yapmasın.. insanların neler yaşadıgını bilemezsiniz.. bizde biliyoruz o bölgenin ne kadar esnek oldugnu cocugunda nasıl dogdugunu.......

İnanın bekar oldugum halde burayı sık ziyaret ediyorum ve her başarabileni kendim başarmış gibi yada her sorunu olanı kendi sorunummus gibi okuyorum.. bazen inanmazsınız aglıyorum bile..Ama ben burdaki tüm herkese inanıp güveniyorum Rabbim yardımcınız olsun hepinizin.. Şimdi diceksnz bekarsın burda ne işin var die bende yarı vajinusmuslu sayılırım hayatmda hiç çıktıgım olmadı ve her erkekten bilinçaltmda yatan sebeblerden ötürü korktm..Tabiki bnde evlenecegim ama basarabilirmiyim bu işi muamma..Dualarım sizlerle..

umarım bizim yaşadıgımız sorunları yaşamazsın..

çok tebrik ederim canımm.. Rabbim başka sıkıntı vermesin inşallah..

ayy canım geçmiş olsunn .. bahar havası çarpıo insanı .. canım üzme kendini oda olacak iki parmağa bir geçin ondan sonra olunca şok olacaksın sende biraz daha ilerletmen gerekiyor egzersizi demekki .. yoksa p...s hepsinden daha kolay inan bana..

bu arada çok teşekkür ederim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.. inşallah sende yeneceksin bu sorunu başladınmı gerisi geliyor zaten biraz üzerine düşmek lazım sadece.. sonrada bebişinizde olr tez zamanda inşallah canımm

tebrikler kıssssssss sevindim valla

bende bugün serçe parmağımla beceremediğimi işaret parmağımı soktum çok basitti daha sonra küs şekline getirip yaptım ne acı ne bişiy gayet rahatta giriyo mumla denedim onuda başardım ilk günüm bugün ama yine kasıldım bunları yaparken çok heycanlandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…