Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne kadar çektin bu vajiyi cnm????* tebrik ediyorum darısı bizim başımıza olsun banada bu egzersizler çok uzak geliyordu ama kulak çöpüyle deneme yapdım oldu ama parmağa geçebilirmiyim bilmıyorum

2,5 yıldır canm.İnanki bunca zamandır hiç üstüne düşmediğim hep bi mucize beklediğim için böyle olmuş.Allah hepinize yardım etsin inşallah.İnanın başarabilirsiniz.Ben parmakla deneyip ardından muma geçtim ve 2.günde oldu.Tek gereken şey karar vermek.Ben busiteye üye olalı daha 1 ay falan oldu.Egzersize başlayalı da sadece 2 gün.Burdaki arkadaşların yazdıklarını okuyunca sadece umutsuzluğum bitmişti ve eşime 15 mayısta kutlama yapçaz inşallah demiştim.5 gün önce başardım.Çokkk mutluyum.

Son düzenleme:
kızlar slm çok sevdiğiniz eşinizle beraberken rahat olun ona güvenın relax ne var bukdar sorun yapacak beyninizde bitirn bu olayı bnce daha durun o neki çoçuk doğurcaksnz hürrem nasıl doğuruyor 2 çığluk fırt çoçuk oldu rahat olun korkulcak bişi olsa bukadar millet korkardı

Aslında ben daha çok cinsel cinsel terapiste gitmeyi düşünuyorum bir sağlık kiliniğine parmak denemesi çok uzak geliyo ama genede deniycem inş aşarım 8 aydır evliyim tek sorunum hayattan usandım diyebilirim.

elde olan birşey olsa kimse böyle birşey yaşamak istemez ruhsal bir sorun bu ve tek birşey tetiklemiyor bu olayı birçok etken tetikliyor tedavi gerekdırıyor.

canım biraz anlatırmısın nasıl yaptın hangi pozisyonda.... ben de mumdan sonra eşimle deneme yapmıştım ama olmamıştı

canım biraz anlatırmısın nasıl yaptın hangi pozisyonda.... ben de mumdan sonra eşimle deneme yapmıştım ama olmamıştı

Cnm benim üstte olduğm pozisyonda oldu.Ben ilk önce mumla baya bi çalıştım.Mumu p..... boyutuna getirdim önce.Sonra eşim üstteyken denedik tam olmadı.Öylesine ben üstteyken birden oldu.Tek olay benim rahat olmamdı.Çünkü ben tam bi sertleşme yokken üstteydim.O yüzden rahattım.Sonra bi baktım iş değişmiş.Hala rahat olduğum için hiç acı olmadı ve bi baktım olmuş.Sonra eşim üstte de denedik,yine oldu.
Baya ayrıntılı anlattım ama hepiniz kurtulun istiyorum.İnanın bunu canı gönülden istiyorum.

Son düzenleme:

peki canım senin 2.5 yıl olmuştu.. sen 2.5 yıl da hiç dr.a falan gitmedinmi.... hiç deneme yapmamışmıydınız ?

çok tebrik ederim canım Allah mutluluğunu daim etsin

bende üste çıktım öle denedik ama vajina yerine makata girdi yanlışlıkla bende farkında olmadım o da karanlıktı daha sonra böyle iki ay ters ilişki yaşadık ikimizde birşey den anlamadık farkına vardığımız an hemen kestik ama psikolajim ciddi bozuldu ayrıca acıda duymadım sadece hassaslık oluyordu başta ters ilişkıyı bıle yaşadım normal ilişkiye yaşayamadım yaa çıldırcammmmmmmmmmm

Nasıl farkına varamazsın ?
Gerçekten anlayamıyorum ya.

anlamadım bende nasıl oldu bilmiyorum ama korkuyodum tedirginlik vardı zaten üste çıkınca makata giriomuş işin kötüsü hadi ben anlamadım o da anlamadı gündüz yapıoduk bir kerede sonra eşim fark etti çok saçma gelıyor bılıorum ama psikolajim bozuldu benimde sonradan kendimi çok kötü hissettim

tebrıkler tatlım ya cok sevındım gozun aydın masallah sana cok kısa bı zamanda yendın senın aslında tek eksıgın bıraz destek almak gaza gelmekmıs o da burda fazlasıyla varrrrrrrrrr yasasınnnnnnnnnnnnnn

peki canım senin 2.5 yıl olmuştu.. sen 2.5 yıl da hiç dr.a falan gitmedinmi.... hiç deneme yapmamışmıydınız ?

Hayır cnm hiç doktora gitmedim.Dedim ya resmen bi mucize bekledim.Artık bebek istiyoruz diye en son 1 ay önce gittim ve hala bakiresin dedi.Tabiki deneme yapıyorduk ama yaşayan herkes bilir belli bi süre sonra insan vazgeçiyor ya o durum.Bide benim aslında p..... giriyordu ama belli bi yerden sonra kastığım için tam girmiyodu ve acıdığını sanıyordum.Bu zamana kadar tam olmadığını biliyordum ama doktora gidince iyice yüzleştim gerçekle ve ciddi bi çözüm arayışına girdim işte burayı buldum ve olduuuu.

Canım aslında bencede sen daha zorunu yapmışsın hep öyle duyarız ya.Emin ol bunu çok daha kolay yapabilirsin.Sakın ümitsizliğe kapılma.

benim ilk gecemde sorun yokdu ilk ilişki oldu ama çok acılı oldu çığlık çığlığa diyebilirim ama ilk geceden sonra vücut kendini kapadı korkularım oluştu daha sonra farklı pozisyonlarda deneyelim dedim kendimi kasamam diye o şekilde köpek pozisyonu yan dan falan da ondada eşim makata girmiş galiba karanlıkta daha sonrada üste deneyelım deyınce o zamanda bende fark edmedim oda iyice psikolajım bozuldu onu çok suçlamadım hadi ben anlamadım tecrübesizim sen nasıl anlamazsın diye yoksa benim çok ciddi değildi diğer pozisyonlara gelıyordum ama onun yüzündende aşamadım bu sorunu

canım bak ne guzel kucukte olsa kı bence cok buyuk bı adım atmıssın kulak copu nasıl gırdıyse parmakta gırer merak etme en kucuk parmakla basla bak ınan devamı gelecek gelmeseydı bu kadar kısı yenemezdık hepımız aynı yollardan gectık sekerım hadı bıraz gaza gel breeee

Sizi anlamıyorum derken, inanmıyorum anlamında değil.
Ben bu yada buna benzer rahatsızlık yaşamadığım için sizleri anlamakta zorlanıyorum.
Sizlere acilen şifa ve bu rahatsızlıktan kurtularak, normal ilişki yaşamanızı diliyorum.
Ne kadar zor bir durum olduğunu tahmin edebiliyorum sadece.
Gerçekten; en kısa zamanda kurtularak, kadınlığınızı yaşamanız dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…