- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.601
ne kadar çektin bu vajiyi cnm????* tebrik ediyorum darısı bizim başımıza olsun banada bu egzersizler çok uzak geliyordu ama kulak çöpüyle deneme yapdım oldu ama parmağa geçebilirmiyim bilmıyorum
2,5 yıldır canm.İnanki bunca zamandır hiç üstüne düşmediğim hep bi mucize beklediğim için böyle olmuş.Allah hepinize yardım etsin inşallah.İnanın başarabilirsiniz.Ben parmakla deneyip ardından muma geçtim ve 2.günde oldu.Tek gereken şey karar vermek.Ben busiteye üye olalı daha 1 ay falan oldu.Egzersize başlayalı da sadece 2 gün.Burdaki arkadaşların yazdıklarını okuyunca sadece umutsuzluğum bitmişti ve eşime 15 mayısta kutlama yapçaz inşallah demiştim.5 gün önce başardım.Çokkk mutluyum.
kızlar slm çok sevdiğiniz eşinizle beraberken rahat olun ona güvenın relax ne var bukdar sorun yapacak beyninizde bitirn bu olayı bnce daha durun o neki çoçuk doğurcaksnz hürrem nasıl doğuruyor 2 çığluk fırt çoçuk oldu rahat olun korkulcak bişi olsa bukadar millet korkardı
elde olan birşey olsa kimse böyle birşey yaşamak istemez ruhsal bir sorun bu ve tek birşey tetiklemiyor bu olayı birçok etken tetikliyor tedavi gerekdırıyor.[/QUOT
zeynepçim sen karamsarsın canım bak benim 3 yıl oldu evleneli hala yok ve o kadar çok çocuk istiyorum ki artık çocuklu insanları kıskanacak bir duruma geldim topluma girmek istemiyorum ama yenmekte kendi elimizde allah büyük önce inanalım hiç yapamayacağını düşünme bende yapamadım ama çok umutluyum başarıcaz inş.
elde olan birşey olsa kimse böyle birşey yaşamak istemez ruhsal bir sorun bu ve tek birşey tetiklemiyor bu olayı birçok etken tetikliyor tedavi gerekdırıyor.[/QUOT
zeynepçim sen karamsarsın canım bak benim 3 yıl oldu evleneli hala yok ve o kadar çok çocuk istiyorum ki artık çocuklu insanları kıskanacak bir duruma geldim topluma girmek istemiyorum ama yenmekte kendi elimizde allah büyük önce inanalım hiç yapamayacağını düşünme bende yapamadım ama çok umutluyum başarıcaz inş.
Nurcum çok doğru söylüyorsun.Kesinlikle ilk adım karamsar olmamak.Bak Zeynepçim ben de 3 yıla yakındır evliyim.Ve zerre kadar umudum yokken,asla yapamayacakmışım gibi düşünürken ve internetten doktor ararken bu siteyi buldum ve şuan mutluluktan uçuyorum.Önce yapacağına inan.Emin ol tedavi gerektiren bişey değilmiş.
2,5 yıldır canm.İnanki bunca zamandır hiç üstüne düşmediğim hep bi mucize beklediğim için böyle olmuş.Allah hepinize yardım etsin inşallah.İnanın başarabilirsiniz.Ben parmakla deneyip ardından muma geçtim ve 2.günde oldu.Tek gereken şey karar vermek.Ben busiteye üye olalı daha 1 ay falan oldu.Egzersize başlayalı da sadece 2 gün.Burdaki arkadaşların yazdıklarını okuyunca sadece umutsuzluğum bitmişti ve eşime 15 mayısta kutlama yapçaz inşallah demiştim.5 gün önce başardım.Çokkk mutluyum.
canım biraz anlatırmısın nasıl yaptın hangi pozisyonda.... ben de mumdan sonra eşimle deneme yapmıştım ama olmamıştı
Cnm benim üstte olduğm pozisyonda oldu.Ben ilk önce mumla baya bi çalıştım.Mumu p..... boyutuna getirdim önce.Sonra eşim üstteyken denedik tam olmadı.Öylesine ben üstteyken birden oldu.Tek olay benim rahat olmamdı.Çünkü ben tam bi sertleşme yokken üstteydim.O yüzden rahattım.Sonra bi baktım iş değişmiş.Hala rahat olduğum için hiç acı olmadı ve bi baktım olmuş.Sonra eşim üstte de denedik,yine oldu.
Baya ayrıntılı anlattım ama hepiniz kurtulun istiyorum.İnanın bunu canı gönülden istiyorum.
Kızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
Allah geride kalan herkese yardım etsin bol bol dua edin ve sakın pes etmeyin arkadaşlar!İnanınki çok kolaymış.
Halayıma davet ediyorum hepinizi!
bende üste çıktım öle denedik ama vajina yerine makata girdi yanlışlıkla bende farkında olmadım o da karanlıktı daha sonra böyle iki ay ters ilişki yaşadık ikimizde birşey den anlamadık farkına vardığımız an hemen kestik ama psikolajim ciddi bozuldu ayrıca acıda duymadım sadece hassaslık oluyordu başta ters ilişkıyı bıle yaşadım normal ilişkiye yaşayamadım yaa çıldırcammmmmmmmmmm
Nasıl farkına varamazsın ?
Gerçekten anlayamıyorum ya.
Cnm benim üstte olduğm pozisyonda oldu.Ben ilk önce mumla baya bi çalıştım.Mumu p..... boyutuna getirdim önce.Sonra eşim üstteyken denedik tam olmadı.Öylesine ben üstteyken birden oldu.Tek olay benim rahat olmamdı.Çünkü ben tam bi sertleşme yokken üstteydim.O yüzden rahattım.Sonra bi baktım iş değişmiş.Hala rahat olduğum için hiç acı olmadı ve bi baktım olmuş.Sonra eşim üstte de denedik,yine oldu.
Baya ayrıntılı anlattım ama hepiniz kurtulun istiyorum.İnanın bunu canı gönülden istiyorum.
peki canım senin 2.5 yıl olmuştu.. sen 2.5 yıl da hiç dr.a falan gitmedinmi.... hiç deneme yapmamışmıydınız ?
bende üste çıktım öle denedik ama vajina yerine makata girdi yanlışlıkla bende farkında olmadım o da karanlıktı daha sonra böyle iki ay ters ilişki yaşadık ikimizde birşey den anlamadık farkına vardığımız an hemen kestik ama psikolajim ciddi bozuldu ayrıca acıda duymadım sadece hassaslık oluyordu başta ters ilişkıyı bıle yaşadım normal ilişkiye yaşayamadım yaa çıldırcammmmmmmmmmm
Nasıl farkına varamazsın ?
Gerçekten anlayamıyorum ya.
anlamadım bende nasıl oldu bilmiyorum ama korkuyodum tedirginlik vardı zaten üste çıkınca makata giriomuş işin kötüsü hadi ben anlamadım o da anlamadı gündüz yapıoduk bir kerede sonra eşim fark etti çok saçma gelıyor bılıorum ama psikolajim bozuldu benimde sonradan kendimi çok kötü hissettim
canım sende aramıza hosgeldın burayı bulan arkadaslar Allahın ıznıyle yeneceksınız yeterkı azmedın basaracaksınız bu sayfa kımlere ev sahıplıgı yaptı hıc umutsuzluga dusmeyın yeter kı hırs yapın bı gun daha gecmesın bak zaman cok hızlı gecıyor kendılıgınden olmasını beklersek 3 de 5 de 10da olur seneler. bak ben 3,5 senelık evlıyken yendım benım ve emınım herkesın tek hatası erteleme ve kendılıgınden olmasını beklemek....KENDILIGINDEN OLMUYOOOOOOOOOOOORR EGZERSIZ SART....elde olan birşey olsa kimse böyle birşey yaşamak istemez ruhsal bir sorun bu ve tek birşey tetiklemiyor bu olayı birçok etken tetikliyor tedavi gerekdırıyor.[/QUOT
benim ilk gecemde sorun yokdu ilk ilişki oldu ama çok acılı oldu çığlık çığlığa diyebilirim ama ilk geceden sonra vücut kendini kapadı korkularım oluştu daha sonra farklı pozisyonlarda deneyelim dedim kendimi kasamam diye o şekilde köpek pozisyonu yan dan falan da ondada eşim makata girmiş galiba karanlıkta daha sonrada üste deneyelım deyınce o zamanda bende fark edmedim oda iyice psikolajım bozuldu onu çok suçlamadım hadi ben anlamadım tecrübesizim sen nasıl anlamazsın diye yoksa benim çok ciddi değildi diğer pozisyonlara gelıyordum ama onun yüzündende aşamadım bu sorunu
canım bak ne guzel kucukte olsa kı bence cok buyuk bı adım atmıssın kulak copu nasıl gırdıyse parmakta gırer merak etme en kucuk parmakla basla bak ınan devamı gelecek gelmeseydı bu kadar kısı yenemezdık hepımız aynı yollardan gectık sekerım hadı bıraz gaza gel breeee
offffff offfffff kendiliğinden olmasını bekleyen eşim,ben değilim benim ilk gece oldu zaten ben ondan sonra kendımı kapadım sonrada başka pozisyonlara geldım ondada makata gırmıs eşimde çok tecrübesiz yoksa diğer pozisyonlarda kasmıyorumm ben kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?