Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ilk gününde çok ama çok yol katetmişsin aferin sana en kısa zamanda yeniceksin

mhb arkadaşlar yorumlarınızı uzun zamandır okuyorum bu hafta okuduklarımı yapmaya başladım ama parmak egzersizini yapamadım bende ince bişeyle demedim oldu daha sonra daha kalın bi şeyle onuda yapabildim size bir şey sorucam hiç kan falan gelmedi normalmi bu ? inş. sizlerin yardımıyla daha fazlasınıda yapabilirim.

Canım tebrik ederim,ilk gün için çok güzel ilerlemişsin...İlkinde kasılma olması çok normal,biz zaten bu egzersizlerle kaslarımızı kontrol etmeyi öğreniyoruz...Bir müddet sonra hiç kasılmadan kolaylıkla yapacaksın,bu egzersizleri...önemli olan karar verip başlayabilmek gerisi gelecektir...

inşallah 3 parmak mum falan derken vajinanın içinin zannetiğim kadar dar olmadığını anladım ve çok geniç olduğunu farketiim daha önce doktorum kızlığımın zedelendiğini ama bozulmadığını sölemişti
e peki bu nasıl oldu bilen varmı ben çıkamadım işin içinden!!!!!!!!!!!!!

Bu çok normal...Bendende gelmedi ne egzersizlerde,nede ilişkide gelmedi..Sanırım egzersizlerle esnettim,zaten p... denemesindede egzersizlerden dolayı alıştığımız ve kasılmamızın olmadığı için gelmemesi çok normal bence...

Daha önce deneme yaptıysanız kendini kastığın için zorlanmışsındır,ondan zedelenmiştir canım...ama normalde kendini kasmadığında ve uyarılma olduğunda vaji hem enine hem boyuna genişleyebilen bir organ,yani p... boyutuna uygun hale geliyor zaten...biz şimdi bu egzersizleri yaptığımız için kasılmayı kontrol edebiliyoruz ve zarda esniyor...Benden hiç kırmızı falan gelmedi,zar marda görmedim ama gayet rahat birlikte olabiliyoruz...

sükür sende kurtuldun rabbim tez zamanda kalanlari.da vajiden kurtarsin.

YENI GELINIMIZ HAPPY insallah bundan sonra hersey gönlünce olsun.

insallah daim olur rabbim 1.daha yasatmasin.

Başaran arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Darısı başaramayanların ( yani benim ) başına inşallah 6,5 aylık evliyim ve tükenme noktasına geldim rabbim benim gibi sıkıntı da olan herkesi tez zamanda bu dertten kurtarsın inşallah normal bir aile gibi yaşamak istiyorum artık hergün göz yaşı dökmekten çok bunaldım rabbim herkese dayanma sabrı ve güç versin ( amin )

meraba canim sen aglama ben 10.yilliktim,2.ay olucak basarali.bzde ne vadeler atlattik,ne kasirgalar gördük, bende coook göz yasi döktüm.ama bizim tek sorunumuz vaji deyildi, anlasamiyorduk o.benim istedigim gibi olmuyordu, bende,onun istedigi gibi olmuyordum. sen hangi durumdasin, parmak egzersisi yapiyormusun hic p... denemesi yaptinizmi. en öemli sey kendine güvenmek esine güvenmek. ve inan kendine güven ben bunu yapabilirim.de basaricam de egzersis yapiyorumda bunumu yapamicam de. inanki p... daha kolay. yardimci olmak isterim istedigin zaman diger arkadaslar ve ben istedigin zaman istedigin seyi sorabilirsin.

canımmm daha 6.5 aylık evlisin ben bu sıkıntıyıı 1.5 sene çektim neler yaşadığımı bi Allah bi ben bilirim .....bir insan her gecemii ağlama krizilerinee girer ..her gece ağlama krizlerine girerdim....ne yaptımsa olmadıı son careee artık egsersiz yapacam başka çarem yok dedimmm...yanii bu işi başarmanın tek yolu egsersiz öle düşündüğünüz gibi zor değill aşama aşama gidiorsunnn bak yeni gelen arkadaşlaraa nasılda 1 haftada başarıyolarr....sende kendini artık toparlaa bu işe ver kendini eminim başaracaksın sendeeee

canım sen çok iyi anlıyorum bende 1.5senedir çekiyorum bunu yaşamayan anlamaz ben bikaç hafta öncesine kadar bunun kesin bi tedavisi olduğnu bile bilmiyordum şimdi burda arkadaşları takip ediyorum eğzersizleri yapıyorum yapacağma inanıyorum er yada gec sende egsersizlerini yap eminim başarcaksın umudunu sakın kaybetme

[/COLOR][/B][/COLOR]

kıslarrr bu vajınusmus belasını yaşayıpta evliliği dört dörtlük olan yokkii yaşanan sıkıntılar yşanan hakaretler yaşanan olaylar herşeyimiz aynıı ama bunu bi 5 ay yaşamak var bide 1.5 sene 2.5 sene yaşamak var ..çok zor bi durum mahrem bi durum kime anlatacan aman duyulmasın aman edilmesin eeee birine sölemessek nasıl çözüm bulacazzz çokkkk çokk zor bi durum....ben kendimden örnek verim yapmadım sey kalmadı egsersiz biliodum ama yok onu yapamam edemem iğrenç diıodum ama baktımkii artık başka çare kalmamışş parmak egsersizi yaptım ne olduuu en başından parmak egsersizini yapsaydım ne evliliğimiz yıpranacaktı nede bizz artıkkk doktorlarııı herşeyi beynnizden çıkartıp tamamen egsersizlere odaklanmanız lasım yaaa yeni gelen bi çok arkadaş 1 haftada yendiiii..sizde yeneceksiniz inşallahhh...

özüm ben rimelin üçtebirini alabildim tyeterlimi daha fazla itemedim hep bozulacak diye korkuyorum hep eşimle ilk yapmak istiyorum of offffffff tembel teneke oldum çıktım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…