- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.701
Ben hiç gitmedim doktora
egsersiz yapan hatunlar ne durumdasınız ???
arkadaslar tamam burda cok onemlı seyler paylaşıorsunuz ama bence bu kişilerin çoğu sadce ilk gece korkusu yasayanlar.. yanı bı kere doktora gıdıp sadec korku mu yoksa gercekten vajınısmus mu anlamak lazım bence..Arkadaslar lütfen benı dıkkate alın kendınızı heba etmeyın en azından doktor teshıs koysun doktora gıtmeden olmaz kı ...Allah yardımcınız olsun ama lutfen dıkkate alın beniii
egsersiz yapan hatunlar ne durumdasınız ???
başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin.valla ben baya iyi durumdayım maşallah ama tam ağrısız bi ilişki olmadan taze gelinliğimi ilan etmek istemiyorm burdan o yüzden saklıyorum kendimien son baya ca kalın bi mum denedim dün gece girmez diyodum bu hayatta,valla biraz kasınca o da girdi.şimdi tavsiyen nedir bana şekerim hep eşimle mi deneyeyim muma da bi yandan devam edip p.s denemesi yapalım mı?bir de ne kadar zaman sonra ağrısız yada zorlanmadan olucak bunun bi süresi yada deneme sıklığı varmıdır
4 çokmuş cnm yaa ankarada hera kadın sağlığı merkezi var 2 civarı alıo peşinde istemıyor tedavin bittikten sonra
günaydın kızlaaarrr nasılsınızzzz
iyiyiz canım sen
beni biliyon kuşum.2 eş parmağı ve tam beyaz mum.beni aparat listesine geçir artıkın kıs geçenlerde gördüm hala başlayanlar listesindeyim yaww. bu arada başınız sağolsun ben duymamıştım yani oklumamıştım
başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin.valla ben baya iyi durumdayım maşallah ama tam ağrısız bi ilişki olmadan taze gelinliğimi ilan etmek istemiyorm burdan o yüzden saklıyorum kendimien son baya ca kalın bi mum denedim dün gece girmez diyodum bu hayatta,valla biraz kasınca o da girdi.şimdi tavsiyen nedir bana şekerim hep eşimle mi deneyeyim muma da bi yandan devam edip p.s denemesi yapalım mı?bir de ne kadar zaman sonra ağrısız yada zorlanmadan olucak bunun bi süresi yada deneme sıklığı varmıdır
iyiyim bende biraz mide bulantılı ama idare eder
yawrum seninki ne kadarlık oldu şimdi? bide ne zaman doğcak onu bildirin yawww bizde takip edelim
meraba canimsen aglama ben 10.yilliktim,2.ay olucak basarali.bzde ne vadeler atlattik,ne kasirgalar gördük, bende coook göz yasi döktüm.ama bizim tek sorunumuz vaji deyildi, anlasamiyorduk o.benim istedigim gibi olmuyordu, bende,onun istedigi gibi olmuyordum. sen hangi durumdasin, parmak egzersisi yapiyormusun hic p... denemesi yaptinizmi. en öemli sey kendine güvenmek esine güvenmek. ve inan kendine güven ben bunu yapabilirim.de basaricam de egzersis yapiyorumda bunumu yapamicam de. inanki p... daha kolay. yardimci olmak isterim istedigin zaman diger arkadaslar ve ben istedigin zaman istedigin seyi sorabilirsin.
merhaba arkadaşlar.ben yeni üyeyim size derdimi anlatmak için üye oldum.2 yıllık evliyim ve vajinismusluyum.allahtan üzerine boşalma ile hamile kaldım.şuan 1 yaşında oğlum var.tek tesillim o.ama bu sorundan kurtulmak istiyorum artk.2 senedir netten araştırıyorum.birde psikyatriye gittim parmak egzersizi verdi ama yapmak istemiyorum.aslında ben direk 2 parmak bir boğumdan başladım.ama çok canım yanıyo.bu yüzden dr murat ulusoyla görüştüm bana sponsor buldu ben sadece 2500tl ödicem.ne yapıcama karar veremiyorum lütfen bana yardım edin
oyyy maşallah balım ne güzel işte kendinle gurur duy vajiye bir şey sokabilmeyi denemek bile büyük başarı unutma şekerim
yawrum sen zaten olaya çok hızlı daldın tez vakitte biter inşallah
canım düzenli ve sık egzersiz yap hem beynin kabulleniyor hem vajin kabulleniyor bak şöyle diyim p...s en kolayı o ilk parmağı yada nesneyi oraya sokabilmek en zor kısmı onu aştımı oooo p...s çok kolay gelecek ama açıyı falan ayarlamayı bilmiyoz acemi kadınlar oluyoz ilk başta ama sona alışıyoz
canım bende evliliğimin 6. yılındayım ulusoya gidecekken randevumu iptal ettim ve burda başardım 25 martta bana da 4500 e indirmişti. 2500 iyi bi rakam ama düşün benim tamamı cebimde kaldı ve burda arkadaşların sayesinde yaptım dr ulusoya da gitsen yapacağın egzersizler aynı sitesinde aydınlatılmış onam belgesi var orda hepsi yazıyo zaten okumanı tavsiye ederim karar vermende yardımcı olur sanamerhaba arkadaşlar.ben yeni üyeyim size derdimi anlatmak için üye oldum.2 yıllık evliyim ve vajinismusluyum.allahtan üzerine boşalma ile hamile kaldım.şuan 1 yaşında oğlum var.tek tesillim o.ama bu sorundan kurtulmak istiyorum artk.2 senedir netten araştırıyorum.birde psikyatriye gittim parmak egzersizi verdi ama yapmak istemiyorum.aslında ben direk 2 parmak bir boğumdan başladım.ama çok canım yanıyo.bu yüzden dr murat ulusoyla görüştüm bana sponsor buldu ben sadece 2500tl ödicem.ne yapıcama karar veremiyorum lütfen bana yardım edin
merhaba arkadaşlar.
bu msjı başka sayfaya da yazmıştım ama sanırım burası daha doğru olacak.
ben yeni üyeyim ve ben de vaji sorunu yaşıyorum.
6 aylık evliyim.tek parmk egz.yapabiliyorum.yani eşim yapıyor(krem kullanarak)
1 ay öncesine kadar parmağı yaklaştıramıyordum bile.çok şükür bu büyük bi ilerleme bnm için
eşim vaj.nın rahat oldğunu söylüyor.ama denemelerde bir türlü olmuyor.
bir sebebi de bacaklarımı açamıyorum,gevşeyemiyorum,o an gelince dur diyorum,odaklanamıyorum.
her şeye rağmen moralim yüksek ve içimden bi his yakında olacak diyor,inanıyorum bundan kurtulacağıma
parmak egzersizlerine devam ediyoruz inş.yakında ben de kurtulurum bundan.
bu konuda bana yardım edebilecek olan var mı acaba.tavsiye bekliyorum.sanırım biraz daha motive olmaya ve rahatlamaya ihtiyacm var.sizler nasıl yendiniz??
merhaba arkadaşlar.ben yeni üyeyim size derdimi anlatmak için üye oldum.2 yıllık evliyim ve vajinismusluyum.allahtan üzerine boşalma ile hamile kaldım.şuan 1 yaşında oğlum var.tek tesillim o.ama bu sorundan kurtulmak istiyorum artk.2 senedir netten araştırıyorum.birde psikyatriye gittim parmak egzersizi verdi ama yapmak istemiyorum.aslında ben direk 2 parmak bir boğumdan başladım.ama çok canım yanıyo.bu yüzden dr murat ulusoyla görüştüm bana sponsor buldu ben sadece 2500tl ödicem.ne yapıcama karar veremiyorum lütfen bana yardım edin
merhaba arkadaşlar.
bu msjı başka sayfaya da yazmıştım ama sanırım burası daha doğru olacak.
ben yeni üyeyim ve ben de vaji sorunu yaşıyorum.
6 aylık evliyim.tek parmk egz.yapabiliyorum.yani eşim yapıyor(krem kullanarak)
1 ay öncesine kadar parmağı yaklaştıramıyordum bile.çok şükür bu büyük bi ilerleme bnm için
eşim vaj.nın rahat oldğunu söylüyor.ama denemelerde bir türlü olmuyor.
bir sebebi de bacaklarımı açamıyorum,gevşeyemiyorum,o an gelince dur diyorum,odaklanamıyorum.
her şeye rağmen moralim yüksek ve içimden bi his yakında olacak diyor,inanıyorum bundan kurtulacağıma
parmak egzersizlerine devam ediyoruz inş.yakında ben de kurtulurum bundan.
bu konuda bana yardım edebilecek olan var mı acaba.tavsiye bekliyorum.sanırım biraz daha motive olmaya ve rahatlamaya ihtiyacm var.sizler nasıl yendiniz??
mervecim tabi doktorada gşidiyor herkes burdaki insanlar cahil değiller sen sıkma canını herkes işini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?