Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben hiç gitmedim doktora

arkadaslar tamam burda cok onemlı seyler paylaşıorsunuz ama bence bu kişilerin çoğu sadce ilk gece korkusu yasayanlar.. yanı bı kere doktora gıdıp sadec korku mu yoksa gercekten vajınısmus mu anlamak lazım bence..Arkadaslar lütfen benı dıkkate alın kendınızı heba etmeyın en azından doktor teshıs koysun doktora gıtmeden olmaz kı ...Allah yardımcınız olsun ama lutfen dıkkate alın beniii

mervecim tabi doktorada gşidiyor herkes burdaki insanlar cahil değiller sen sıkma canını herkes işini biliyor

egsersiz yapan hatunlar ne durumdasınız ???

başın sağolsun canım allah geride kalanlara sabır versin.valla ben baya iyi durumdayım maşallah ama tam ağrısız bi ilişki olmadan taze gelinliğimi ilan etmek istemiyorm burdan o yüzden saklıyorum kendimi en son baya ca kalın bi mum denedim dün gece girmez diyodum bu hayatta,valla biraz kasınca o da girdi.şimdi tavsiyen nedir bana şekerim hep eşimle mi deneyeyim muma da bi yandan devam edip p.s denemesi yapalım mı?bir de ne kadar zaman sonra ağrısız yada zorlanmadan olucak bunun bi süresi yada deneme sıklığı varmıdır

canım kim vefat etmiş

bebişim kafamı kaldı bende unutuyom yawwww düzeltirim bi dahaki yayınladığımda yawr kuşum sağol canım dostlar saolsun

sağol tatlım...canım benim kendini rahat hissettiğin anda deneyebilirsin...mumun boyutu p...s kalınlığına yakınsa ve kolay git gel yapabiliyosan dene hemen bekleme...yalnız p...s denemesinde sakin ol içeride hissetiğin anda panik yapıp çıkarma dur bekle çünkü o an beynin sana komut gönderiyo sen onu dinleme kendine telkin ver ben rahatım diye o anda hissedeceğin tek şey içerde baskı ve gerilme çişin yada gazın varmış gibi gelecek ama zamanla alışıyosun ilk zamanlar ilk girişte yada ilk gitgellerde baskı gerilme hissediceksin yavaş yavaş azalcak onlar...bana doktorun tavsiyesi 1 ay boyunca gün aşırı ilişkiye girilmesi yeterli demişti ama belli olmuyo burada 1 haftada alışan var 3 ayda alışan var 8 ayda alışan var sana ve senin psikolojine bağlı birazda biraz işe eğlence ve fantazi katın mekanı deiştirin renk katın hem daha zevkli oluyo hemde sen neler kaçırdığını anlıyosun...güzel haberlerini bekliyom balım

yawrum seninki ne kadarlık oldu şimdi? bide ne zaman doğcak onu bildirin yawww bizde takip edelim

canım 15. haftanın içindeyim.. 4. ayın bitmesine az kaldı yani.. ayın 30 unda kontrolüm var o zaman cinsiyetinide öğrencez inşallah.. o zaman bildircem tabikiiii dogumla ilgili bişi demedi daha doktor ama hesabımıza göre kasımın ilk haftası olabilir herşey yolunda giderse..

bak bide ne paylaşıcam.. uzun zamandır ilk kez akşam ağız tadıyla yemek yedim aylardır agzıma pilav koyamıyodum bi doydum bi doydum sonra oturdum karnımda ufak ufak bişiler hissettim seyirme gibi.. anneee dedim oynuyomu ne :)))) çocukta sevindi ne yapsın, anası 2 aydır yemek yiyemiyor

bende 9 yıllık evliyim ağlamaktan şuan gözlerim şiş geziyorum ağlama hepimizde oluyor

merhaba arkadaşlar.ben yeni üyeyim size derdimi anlatmak için üye oldum.2 yıllık evliyim ve vajinismusluyum.allahtan üzerine boşalma ile hamile kaldım.şuan 1 yaşında oğlum var.tek tesillim o.ama bu sorundan kurtulmak istiyorum artk.2 senedir netten araştırıyorum.birde psikyatriye gittim parmak egzersizi verdi ama yapmak istemiyorum.aslında ben direk 2 parmak bir boğumdan başladım.ama çok canım yanıyo.bu yüzden dr murat ulusoyla görüştüm bana sponsor buldu ben sadece 2500tl ödicem.ne yapıcama karar veremiyorum lütfen bana yardım edin

canım ben doktora gidiyorum doktora gittikten sonra burayı buldum ama doktorun verdiğ eğzersizlerle burda arkadaşalrın yaptığ aynı ben daha yenemedim vajıyı yeni başladım sayılır ilk başta bende yapamam derdima ama egzersizleri yapıyorum inan yaptıkca esniyor yaparken rahat ol kasarsan acır derin derin nefes al dene ben yapıyorsam sende yaparsın burda yenen çok arkadsaş var bizde yapabiliriz

evet bugun de denedim gerilmeler azaldı yaptıkca daha deneyimli oluyrum

merhaba arkadaşlar.
bu msjı başka sayfaya da yazmıştım ama sanırım burası daha doğru olacak.
ben yeni üyeyim ve ben de vaji sorunu yaşıyorum.
6 aylık evliyim.tek parmk egz.yapabiliyorum.yani eşim yapıyor(krem kullanarak)
1 ay öncesine kadar parmağı yaklaştıramıyordum bile.çok şükür bu büyük bi ilerleme bnm için
eşim vaj.nın rahat oldğunu söylüyor.ama denemelerde bir türlü olmuyor.
bir sebebi de bacaklarımı açamıyorum,gevşeyemiyorum,o an gelince dur diyorum,odaklanamıyorum.
her şeye rağmen moralim yüksek ve içimden bi his yakında olacak diyor,inanıyorum bundan kurtulacağıma
parmak egzersizlerine devam ediyoruz inş.yakında ben de kurtulurum bundan.
bu konuda bana yardım edebilecek olan var mı acaba.tavsiye bekliyorum.sanırım biraz daha motive olmaya ve rahatlamaya ihtiyacm var.sizler nasıl yendiniz??

canım bende evliliğimin 6. yılındayım ulusoya gidecekken randevumu iptal ettim ve burda başardım 25 martta bana da 4500 e indirmişti. 2500 iyi bi rakam ama düşün benim tamamı cebimde kaldı ve burda arkadaşların sayesinde yaptım dr ulusoya da gitsen yapacağın egzersizler aynı sitesinde aydınlatılmış onam belgesi var orda hepsi yazıyo zaten okumanı tavsiye ederim karar vermende yardımcı olur sana

yukarda da dediğim gibi ben burda arkadaşların yardımıyla 10 gunde yendim. egzersizi de yapabiliyormuşsun bu çok önemli duzenli yaparsan inan 1 hafta 10 gunde yeenrsin takıldıgın yerde herşeyi sorabilirisn yardımcı oluruz canım...

canım hiç o kdar para dökmene gerek yok bence.. bende doktorla yendim, daha önce burayı okuyodum ama parmak egzersizi banada cok itici geliyodu yapamıyodum.. doktorum serce parmagının ilk bogumuyla başlamamı söyledi iki,üç gün onunla uğraştım başardım.. yaptıkca cesaretlendim acele etmeden yavas yavas alıştırarak yüzük parmagı, orta parmak derken, eş parmagına gectik.. eğer canın cok yanıyosa sende ufaktan başlayıp alıştır sonrası gelicektir.. ha bide bana ilk etapta idarını yaparken tut bırak diye egzersiz vermişti.. ilk bi kac gün bunu öğrendim nasıl kasılıp gevsedigimizi öğrenmek için buda cok etkili...

parmak egzersizleriyle iyice alıştırdıktan sonra hazır oldugun zaman üstte oldugun pozisyonda yavas yavas dene, kontrol sende olmalı.. sen üstte olursan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…