- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.681
iyi akşamlar arkadaşlar bende 2 gündür başladım egzersizlere 2 parmak çok rahat oluyor mum denedim yapamadım ama acele ettim eşim gelmeden deneyeyim dedim acele ettiğimden olumsuz sonuçlandı sanırım fazla düşünmemeye çalışıyorum yarında onu deniycem inş. o da olursa haftaya p.. le .. haftaya izin aldım işten inş. önümüzdeki hafta kurtulurum bende rabbim hepimize yardım etsin
Ben hiç gitmedim doktoradoktora gitmeden kendınız mı yapıonuz ya egzersız falaaaannnn
sülümaaaaaaaaaaaaaaaannnn baslamıstır ben kacıyom hatunlar egzersız yapanlara kolay gelsın haydı kızlar egzersıze
Nehirsakarya ,venüs,midye özüm...ve önceki sayfalarda mesajını okuduğum şuan adını hatırlamadığım tebrik eden herkese teşekkür ederim.Kızlar inanın ben de hala şoktayım.Allahıma bin kere şükürler olsun üstümden dev gibi bir yük kalktı.İnanın bu kadar çabuk başaracağımı asla düşünmüyordum ama sayenizde başaracağıma inancım olmuştu.Eşime 15 inde kutlama yapçaz dedim ve 5 gün önce oldu.Uçuyorum.Darısı bu sıkıntıyı yaşayan herkesin başına inşallah.Dualarım sizlerle.
Arkadaşlar sizlere gerçekten sonsuuuuuzzzz teşekkür ederim.Burada bana fikir ve umut veren herkese binlerce teşekkürler.Allah sizlere de ömür boyu başka dert vermesin.
Hepinizi çoooookkkkk seviyorummmmm.Haydi halaya
Ve de kocaman öpüyorum.
anlatılmaz yaşanıırr bir mutluluk dimi canım...
egsersiz yapan hatunlar ne durumdasınız ???
slm kızlar bende uzun zamandır yazamadım. bende bu sorunu yenenlerdenim. yaşadığınız acıyı sıkıntıyı çok iyi anlıyorum evliliğimin altıncı ayında başardım ve şuan on aylık evliyim. daha bazı şylere tam alışamadım ama o ilk korkuyu acıyı atlattım. Umarım sizlerde en kısa zamanda aşarsınız bu sorunu.
ikisen nasıl yendin canımm
canım ben rimele soktum 3-4cm girdi işte avunup duruyorum
canım bende 2 parmağa geçtim hiç zor olmadı bakalım gerisi gelir inş.
ben egzersizleri yapıyorum ama yaparken bi gerilme oluyor anlamadım o yuzden daha eşimle denemeye hazır hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?