Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR]
ya benden sonra gelenler hep yaptı ben hep bakıyorum onlara gıpta ile ne yapacam ya

canımmmm bak ben haydar dümenin reçetesinide yaptımm ....eve anestesizci çağırdım 400 tl para verdimm ...gitmedim kadın doğum kalmadııı ..psikiatriye gittim en son aynı burdaki arkadaşların verdiği egsersizleri verdi artı bide moral verdiler saolsunlar kıslar..psikiyetriyi bıraktım sonra devamlı burda arkadaşlarla oldumm..yani ne saman kafamdan doktoları çıkardım artık egsersizden başka çaren yok dedim egsersizlere başladımmm...CANIM kanamaya gelinceee tabiki herks o anı eşyle yaşamak istior ama egsersiz sırasında kanama olmuor çünkü biz vajınaya milim milim büyüklükte birşeyler sokuorsuz yavaş yavaş boyutlarını büyütüoruzz orayı esnetipp p...s e hazırlıoruzzzz...kanama ilk geceden ilişkiye girenlerde olabilirkiiiii bi çoğunda olmuyomuşı bilee...ama biz ilk geceden bu işşi yapanlardan değilizkii bizz egsersiz yapıp vajınayı esnetipp p..s e hazırlayanlardanzzz.. zeynepcim kendini bi odaklasan bu işe kanamayıda unutttt odaklan bu işe yavaş yavaş başardını esnettiğini görünceee zaten anlıcaksınnn p..s e kendini hazır hissedeceksinn..öle bi anlar geliodukkiii egsersizleri balardımdaa sankii p...s denemiş başarmıs gibi mutlu oluyodum motive oluyodumm......sende başaracaksın Allahın izniyleee inşallahh...ne kadarlık evliydin sen zeynep

canım teşekekkür ederim neredeyse 2 yıl olacak her geçen gün bende eriyorum eşimide mahvediyorum

her gün birilerinin hamile haberini duymaktan gına geldi ay sen niye yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz yaşınız geçiyor offffffffffffffffff bu soruları duymaktan ööööö geldi

maşallah ilk günden bu kadar ilerleme bravooooooooooooooo

her gün birilerinin hamile haberini duymaktan gına geldi ay sen niye yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz yaşınız geçiyor offffffffffffffffff bu soruları duymaktan ööööö geldi

boşver milletin dediklerini.. sen egzersizlerine odaklan sadece.. tam olarak kendini ver ondan sonra,cok kısa bir zamanda başaracaksın

[/COLOR][/COLOR]

bilmezmiyim canımcımmm aynı seyleri bende yaşadımmm sülalede herkes hamileydii en son benle benden 15 gün sonra evlenen üste oturan amca ggelini kalmıştıııı..kendimi avutuodum artık bana soranlar onada soruo diee bi ben değilim oda var die bide onun hamile ooldunu duydum. öğrendim gün mevlütteydik elimde ayran vardııı hamile oldunu söleidler ben ayranı olduğu gibi kucağıma döktüm koltuğada ilk defa gittim bi evdii şok olmuştumm...neler yaşıor insannnnn...kendin eşin evliliğin zaten yıpranıo bid dışardan insanlar yıpratıooo ...çocu olmuo bile denddiii.....geçecek canımcım bizde yaşadıkkkk onları artıkkk: kendiniii toplaaaa hızlı hızlı ilerle en yakın zamanda sende başaracaksın inşallahhh[/B]

happy35 benı resmen soka soktun daha 2 gun önce ben sana telkınler verıyodum bısıler anlatmaya calsııyodum vay beeeee tebrık ederım yaaaaaaaa cok cok cok sevındım cnm Allah bebısın olmasınıda nasıp etsın ama halaa soktayım

sende bir kaç güne kalmz ismini yazdırırsın listeye hayırlısıyla. bugün happy yenmiş okuyunca ben yenmişçesine yemin ederim mutlu oldum. ancak bu rahatsızlığı yaşayan bilir o yüzden bir kişi daha kurtuldu ya Rabbime şükürler olsun

karamsarlıga kapılma sakın sende ismini yazdırcaksın

kıssss uyussssss venüs nerelerdesinnn uleynnn taksimde buluştunuz hiç anlatmıonuz ne yaptınız ne ettiniz ne yediniz ne içtiniz bensiz boğazınızda kalmıştır inşallahhhh

ben çıkıorum kıslarrr kendinize iyi bakın Allaha emanet olunnn....uleynn midyee ne zaman ben çıkacak olsam sen gelisen erken gel kıs çekirdek çıtlatırızzz hadi görüşürüzz kıslarrr

bebişim hiç umutsuzluğa kapılma başarı çok yakın yıllarca bizler vaji ile ilgilenmedik şimdi o sana naz yapıyo merak etme yakında kabak çiçeği gibi açılır farklı posizyonlar dene bebişim

oyyyyy maşalllllaaahhhhhh yawrum bu ne hızzzzz dün geldin bu gün bitirdin walla helal olsunnnnn işte hepiniz şahitsiniz arkadaşlar ne dr gitti ne milyonlar bayıldı azmetti olumlu düşündü ve başardı.....bu kaar kısa sürede yendiğin için ayrıca guru duydum güzelim seninle

kendime sinir oluyorumm daha başlayamadım bile önce kızlığım nası bozulcak arkadaşlarrrrr onu merak ediyorumm.........

yawrum kızlık p...s içeri girip gel git yaptığında bozuluyor ama egzersiz yapanların çoğunda kırmızı gelmedi egzersiz yaparak esnediği için ama buna hiç takılma anlamıyosunki benimde korkum oydu ben hiç bişey anlamadım şoka girdim yuhhhh yani bunun içinmi ben o kadar gözyaşı dökmüşüm dedim...rahat bırak kendini güzelim ya hiç bişey gelmez yada geldiğini anlamazsın bile ....

oyyyy oyyyy minik kuş sen olayı bitirmişsin çoktan 1 haftaya kalmaz taze gelin olursun diyim sana

canım ben her parmağımı vajiden çıkardığımda bakardım kırmızı olmuşmu diye kendime inanmayıp bide peçeteye silerdim ama yok hiç bişey gelmedi nedenini doktora sordum tamamını alıyorum kırmızı gelmemesi tuhaf deilmi ben bakireyim dedim nedeni ise biz bilişsel davranış ile yani kendimiz bilinçli bi şekilde ilerliyoruz parmak oraya kadar ilerliyosa zaten kasmıyosunki ilerliyo demektir kasmayıncada ne acı ne sızı zorlama yok jelle yavaş yavaş itiyosun zaten...çok normal sakın takılma bunlara güzelce egsersizlerini yap bir an önce kurtul yawru kuşum

bitanem inan bana ağlamak çözüm deil hiç bir şeyi kolaylaştırmıyor....senin bi suçun yokki neden kendini bu kadar harap ediyosun kim ister bu durumda olmak ??? bende çok ağladım ilk zamanlar ama baktımki ağlamaktan başka bişey yapmıyorum yerimde sayıyorum sil gözyaşlarını ve artık silkelen meydan oku bende yapıcam de benim yapanlardan ne eksiğim var de belki bana kızacaksınız ama ben artık vajililere sabır dilemiyorum çünkü sabır diledikçe herkes bekliyo boyun eğiyo kaderine ben hepinize azim ve güç diliyorum...hepiniz en kısa zamanda kurtulursunuz inşallah...çok fazla burada olamasamda dualarım ve aklım sizinle...lütfen sıkıldığınız anda hemen paylaşın bizimle ki azalsın sıkıntınız...çekinmeyin yoksam bile yazın özelden mutlaka okur dönerim bazen okuyamıyorum tüm yazılanları....

kıssss uyussssss venüs nerelerdesinnn uleynnn taksimde buluştunuz hiç anlatmıonuz ne yaptınız ne ettiniz ne yediniz ne içtiniz bensiz boğazınızda kalmıştır inşallahhhh

kızzzzz kuduruk yazıyom yazıyom okumuyonuzkiiiii...eşimin anne annesi vefat etti yazdım kimse baş sağlığı dilememiş :2:çok güzel geçti walla bayada bereketli 4 kişi buluştu ikisi hamiş kaldı ayyyy neler neler yedik yine buluşcaz sende gel bebişim

ben çıkıorum kıslarrr kendinize iyi bakın Allaha emanet olunnn....uleynn midyee ne zaman ben çıkacak olsam sen gelisen erken gel kıs çekirdek çıtlatırızzz hadi görüşürüzz kıslarrr

gercekten oyle kız kac gundur karsılasamadık bugunlerde eve gec gelıyorum dısarda oluyorum cogu zaman bugun okuldan gec geldım zaten neyse karsılasakta bıraz geyık cevırek

selam canım epeydır karsılasamadık bu arada basınız sagolsun bende cok uzun gıremıyorum ya hakıkaten bulusma nasıldı kımler geldı nasıl gectı hıc bahsetmedınız

selam canım epeydır karsılasamadık bu arada basınız sagolsun bende cok uzun gıremıyorum ya hakıkaten bulusma nasıldı kımler geldı nasıl gectı hıc bahsetmedınız

çok sağol bebişim dostlar sağolsun buluşmaya terazi,gülse,seremi ve ben katıldık şu an ilknur ve seremi hamiş o yüzden pek gelemiyorlar çok güzel geçti yawrum keşke sizlerde gelebilseydiniz tekrar yapmayı düşünüyoruz en kısa zamanda bebişleri kutlayacaz gelmek isteyen herkesi bekleriz

keske canım gelebılsem ama su anda bılıyorsun ben konyadayım okul var ama ıstanbulu gezmeyı cok ıstıyoruz esımle belkı o zaman haberlesırız ben gelınce bı bulusma ayarlarız hımm kulaga hos gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…