- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.661
özüm ben rimelin üçtebirini alabildim tyeterlimi daha fazla itemedim hep bozulacak diye korkuyorum hep eşimle ilk yapmak istiyorum of offffffff tembel teneke oldum çıktım ya
ya benden sonra gelenler hep yaptı ben hep bakıyorum onlara gıpta ile ne yapacam ya
[/COLOR]
canımmmm bak ben haydar dümenin reçetesinide yaptımm ....eve anestesizci çağırdım 400 tl para verdimm ...gitmedim kadın doğum kalmadııı ..psikiatriye gittim en son aynı burdaki arkadaşların verdiği egsersizleri verdi artı bide moral verdiler saolsunlar kıslar..psikiyetriyi bıraktım sonra devamlı burda arkadaşlarla oldumm..yani ne saman kafamdan doktoları çıkardım artık egsersizden başka çaren yok dedim egsersizlere başladımmm...CANIM kanamaya gelinceee tabiki herks o anı eşyle yaşamak istior ama egsersiz sırasında kanama olmuor çünkü biz vajınaya milim milim büyüklükte birşeyler sokuorsuz yavaş yavaş boyutlarını büyütüoruzz orayı esnetipp p...s e hazırlıoruzzzz...kanama ilk geceden ilişkiye girenlerde olabilirkiiiii bi çoğunda olmuyomuşı bilee...ama biz ilk geceden bu işşi yapanlardan değilizkii bizz egsersiz yapıp vajınayı esnetipp p..s e hazırlayanlardanzzz.. zeynepcim kendini bi odaklasan bu işe kanamayıda unutttt odaklan bu işe yavaş yavaş başardını esnettiğini görünceee zaten anlıcaksınnn p..s e kendini hazır hissedeceksinn..öle bi anlar geliodukkiii egsersizleri balardımdaa sankii p...s denemiş başarmıs gibi mutlu oluyodum motive oluyodumm......sende başaracaksın Allahın izniyleee inşallahh...ne kadarlık evliydin sen zeynep
bende bugün serçe parmağımla beceremediğimi işaret parmağımı soktum çok basitti daha sonra küs şekline getirip yaptım ne acı ne bişiy gayet rahatta giriyo mumla denedim onuda başardım ilk günüm bugün ama yine kasıldım bunları yaparken çok heycanlandımm
her gün birilerinin hamile haberini duymaktan gına geldi ay sen niye yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz yaşınız geçiyor offffffffffffffffff bu soruları duymaktan ööööö geldi
her gün birilerinin hamile haberini duymaktan gına geldi ay sen niye yapmıyorsun neyi bekliyorsunuz yaşınız geçiyor offffffffffffffffff bu soruları duymaktan ööööö geldi
Kızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
Allah geride kalan herkese yardım etsin bol bol dua edin ve sakın pes etmeyin arkadaşlar!İnanınki çok kolaymış.
Halayıma davet ediyorum hepinizi!
sende bir kaç güne kalmz ismini yazdırırsın listeye hayırlısıyla. bugün happy yenmiş okuyunca ben yenmişçesine yemin ederim mutlu oldum. ancak bu rahatsızlığı yaşayan bilir o yüzden bir kişi daha kurtuldu ya Rabbime şükürler olsun
öfffffff bana kimse bişe yazmamış artıkkendi halimem i bıraktınız
meraba arkadaslar dun gece öylesıne bı p....s denemesı yapalım dedık artık kendımı kasmıyorum cokta korkmadım acıkcası ama ne yaptıysak gırmedı yaaaa anlamadım gıttı sankı ordakı delık yok olmus kapanmıs sinir oldum moralım bozulduuuuuuuuuuuuuuuu
Kızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
Allah geride kalan herkese yardım etsin bol bol dua edin ve sakın pes etmeyin arkadaşlar!İnanınki çok kolaymış.
Halayıma davet ediyorum hepinizi!
kendime sinir oluyorumm daha başlayamadım bileönce kızlığım nası bozulcak arkadaşlarrrrr onu merak ediyorumm.........
bende bugün serçe parmağımla beceremediğimi işaret parmağımı soktum çok basitti daha sonra küs şekline getirip yaptım ne acı ne bişiy gayet rahatta giriyo mumla denedim onuda başardım ilk günüm bugün ama yine kasıldım bunları yaparken çok heycanlandımm
mhb arkadaşlar yorumlarınızı uzun zamandır okuyorum bu hafta okuduklarımı yapmaya başladım ama parmak egzersizini yapamadım bende ince bişeyle demedim oldu daha sonra daha kalın bi şeyle onuda yapabildim size bir şey sorucam hiç kan falan gelmedi normalmi bu ? inş. sizlerin yardımıyla daha fazlasınıda yapabilirim.
inşallah 3 parmak mum falan derken vajinanın içinin zannetiğim kadar dar olmadığını anladım ve çok geniç olduğunu farketiim daha önce doktorum kızlığımın zedelendiğini ama bozulmadığını sölemişti
e peki bu nasıl oldu bilen varmı ben çıkamadım işin içinden!!!!!!!!!!!!!
Başaran arkadaşları gönülden tebrik ediyorum. Darısı başaramayanların ( yani benim) başına inşallah 6,5 aylık evliyim ve tükenme noktasına geldim rabbim benim gibi sıkıntı da olan herkesi tez zamanda bu dertten kurtarsın inşallah normal bir aile gibi yaşamak istiyorum artık hergün göz yaşı dökmekten çok bunaldım rabbim herkese dayanma sabrı ve güç versin ( amin )
kıssss uyussssss venüs nerelerdesinnn uleynnn taksimde buluştunuz hiç anlatmıonuz ne yaptınız ne ettiniz ne yediniz ne içtiniz bensizboğazınızda kalmıştır inşallahhhh
ben çıkıorum kıslarrr kendinize iyi bakın Allaha emanet olunnn....uleynn midyee ne zaman ben çıkacak olsam sen gelisen erken gel kıs çekirdek çıtlatırızzzhadi görüşürüzz kıslarrr
selam canım epeydır karsılasamadık bu arada basınız sagolsun bende cok uzun gıremıyorum ya hakıkaten bulusma nasıldı kımler geldı nasıl gectı hıc bahsetmedınız
çok sağol bebişim dostlar sağolsunbuluşmaya terazi,gülse,seremi ve ben katıldık şu an ilknur ve seremi hamiş o yüzden pek gelemiyorlar çok güzel geçti yawrum keşke sizlerde gelebilseydiniz tekrar yapmayı düşünüyoruz en kısa zamanda bebişleri kutlayacaz gelmek isteyen herkesi bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?