- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.721
canim ya ben biraz dikkatsiz, ve unutkan oldugum icin,okuduklarimda senin hamisligini görmedim sanirim benim gözlerimdede sorun var.offf ne olucaksa bu halim. neyse seni candan kutlarim rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.rabbim herseyi gönlüne göre versin ne kadar oldu, hamislik
saol canım allah isteyen herkese nasip etsin ama daha çok yeni regl tarihim bile geçmedi daha inşallah vardır bakalım yarın tekrar test yapıcam hayırlısı....
ufffffffffffff kurtuladım giittiii
canım hiç o kdar para dökmene gerek yok bence.. bende doktorla yendim, daha önce burayı okuyodum ama parmak egzersizi banada cok itici geliyodu yapamıyodum.. doktorum serce parmagının ilk bogumuyla başlamamı söyledi iki,üç gün onunla uğraştım başardım.. yaptıkca cesaretlendim acele etmeden yavas yavas alıştırarak yüzük parmagı, orta parmak derken, eş parmagına gectik.. eğer canın cok yanıyosa sende ufaktan başlayıp alıştır sonrası gelicektir.. ha bide bana ilk etapta idarını yaparken tut bırak diye egzersiz vermişti.. ilk bi kac gün bunu öğrendim nasıl kasılıp gevsedigimizi öğrenmek için buda cok etkili...
parmak egzersizleriyle iyice alıştırdıktan sonra hazır oldugun zaman üstte oldugun pozisyonda yavas yavas dene, kontrol sende olmalı.. sen üstte olursan olur
inanın sizin sayenizde cesaretim geldi ve başladım.daha önce yazmıştım ben 2 parmağımla yapabiliyorum ama p..s girmiyo.şimdi ne yapmam lazım
amin canım inşallah vardır ve inşallah sağlıklıdır tek düşüncem bu şu antam fasulyecik haAllah sorunsuz bir hamilielik nasip etsin canım
ufffffffffffff kurtuladım giittiii
canımmm daha 6.5 aylık evlisin ben bu sıkıntıyıı 1.5 sene çektim neler yaşadığımı bi Allah bi ben bilirim .....bir insan her gecemii ağlama krizilerinee girer ..her gece ağlama krizlerine girerdim....ne yaptımsa olmadıı son careee artık egsersiz yapacam başka çarem yok dedimmm...yanii bu işi başarmanın tek yolu egsersiz öle düşündüğünüz gibi zor değill aşama aşama gidiorsunnn bak yeni gelen arkadaşlaraa nasılda 1 haftada başarıyolarr....sende kendini artık toparlaa bu işe ver kendini eminim başaracaksın sendeeee
meraba canimsen aglama ben 10.yilliktim,2.ay olucak basarali.bzde ne vadeler atlattik,ne kasirgalar gördük, bende coook göz yasi döktüm.ama bizim tek sorunumuz vaji deyildi, anlasamiyorduk o.benim istedigim gibi olmuyordu, bende,onun istedigi gibi olmuyordum. sen hangi durumdasin, parmak egzersisi yapiyormusun hic p... denemesi yaptinizmi. en öemli sey kendine güvenmek esine güvenmek. ve inan kendine güven ben bunu yapabilirim.de basaricam de egzersis yapiyorumda bunumu yapamicam de. inanki p... daha kolay. yardimci olmak isterim istedigin zaman diger arkadaslar ve ben istedigin zaman istedigin seyi sorabilirsin.
Eşim dengesizlik yapmayıp bana moral verse ve şefakt gösterse ben de 1 haftada yeneceğime inanıyorum şuan ilerlemiş seviyedeyim çok şükür işte aramızda çok sıkıntılar yaşadık vaji dışında bu durumlar beni çok etkiledi psikiyatriden yardım alıyorum gerçi o da bana parmak şart dedi parmakta irrite oluyorum kesinlikle yapamıyorum aparat kullanıyorum dualrınzı istiyorm ne olursunuz
özel msj yazdım sana umarım yardımcı olabilirim..
Eşim dengesizlik yapmayıp bana moral verse ve şefakt gösterse ben de 1 haftada yeneceğime inanıyorum şuan ilerlemiş seviyedeyim çok şükür işte aramızda çok sıkıntılar yaşadık vaji dışında bu durumlar beni çok etkiledi psikiyatriden yardım alıyorum gerçi o da bana parmak şart dedi parmakta irrite oluyorum kesinlikle yapamıyorum aparat kullanıyorum dualrınzı istiyorm ne olursunuz
benimde aynen senin yazdigin gibi oldu, ben benim odun icin söylüyorum her zaman beni kendi halime brakti. ya destek ol beni motive et, yok odun her zaman odundur. simdi sükür iyiz: rabbim her zaman yar ve yardimcin olsun. parmagi hic denedinmi? 1denesen,1kac gün dene hele.
Kızlarrrrrrr!İ-na-na-mı-yo-rum.Tek kelimeyle inanamıyorum olduuuuu!Başardımmmm!Kurtuldummmm!Allahım çok şükür yaaa hala şoktayım.Hepsi sizin sayenizde.Ben bunca zamandır nasıl bu siteyi bulmamışım.Egzersize pazar başlamıştım biliyorsunuz.Bugün 2. çalışmamdı ve ardından oldu.Nasıl olduğunu anlamadım bile.Bumuymuş diyorum ve heba ettiğim zamanlara üzülüyorum.Ama yine de çok şükür diyorum.Allah hepinizden razı olsun!Size ne kadar teşekkür etsem azdır.Sadece dediklerinizi yaptım ve oldu yaaaa!Yeni gelinler listesine adımı ekleyin lütfen
Allah geride kalan herkese yardım etsin bol bol dua edin ve sakın pes etmeyin arkadaşlar!İnanınki çok kolaymış.
Halayıma davet ediyorum hepinizi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?