Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim ya ben biraz dikkatsiz, ve unutkan oldugum icin,okuduklarimda senin hamisligini görmedim sanirim benim gözlerimdede sorun var.offf ne olucaksa bu halim. neyse seni candan kutlarim rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. rabbim herseyi gönlüne göre versin ne kadar oldu, hamislik

saol canım allah isteyen herkese nasip etsin ama daha çok yeni regl tarihim bile geçmedi daha inşallah vardır bakalım yarın tekrar test yapıcam hayırlısı....

inanın sizin sayenizde cesaretim geldi ve başladım.daha önce yazmıştım ben 2 parmağımla yapabiliyorum ama p..s girmiyo.şimdi ne yapmam lazım

Eşim dengesizlik yapmayıp bana moral verse ve şefakt gösterse ben de 1 haftada yeneceğime inanıyorum şuan ilerlemiş seviyedeyim çok şükür işte aramızda çok sıkıntılar yaşadık vaji dışında bu durumlar beni çok etkiledi psikiyatriden yardım alıyorum gerçi o da bana parmak şart dedi parmakta irrite oluyorum kesinlikle yapamıyorum aparat kullanıyorum dualrınzı istiyorm ne olursunuz

Bende şuan senin yaşadıklarının aynısı yaşıyorum anlaşma sorunumuz da var ben bir çok şeyi denemedim ama olmadı mutlumusun şimdi aranızdaki sorun düzeldimi ?

umarım en kısa zamanda herşey yoluna girer

canım parmak vajini tanımana yardımcı oluyo inan hiç severek yapamdık ki hiçbirimiz bende ilk duydugumda asla yapamam demiştim keşke ilk duydugumda yapsaydım bu kadar senem heba olmazdı canım eşin anlayışlı değilse de sen kendim için başarıcam bunu de kendin için gayret et inşallah aranız da düzelir bu arada ben yenmeden önce boşanma davası açmıştık ama şimdi o kaadr iyiyiz ki sardunya sorun vajinismus gibi gorunmese de çoğu zman altında yatan sebep o oluyor....

benimde aynen senin yazdigin gibi oldu, ben benim odun icin söylüyorum her zaman beni kendi halime brakti. ya destek ol beni motive et, yok odun her zaman odundur. simdi sükür iyiz: rabbim her zaman yar ve yardimcin olsun. parmagi hic denedinmi? 1denesen,1kac gün dene hele.

denedim çok kez bayılcak gibi oluyorum yapamıyorum şimdi aparat kullanıyoruö daha rahat oluyor

canım tebrik ederim çoook mutlu olun inşallah bundan sonra.yeni gelinliğin tadını çıkar tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…