Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

meraba canım vajinismus olmayıp sadece zevk almak için parmak egsersizi yapan kadınlar olduğuna göre belki senin de işine yarar bu egsersizler g noktanı bulman açısından.en azından zevk aldığın noktayı bulmuş olursun.denemekte fayda var derim ben

canım sen daha yeni gelmedin mi yaa ne ara yaptın 2 parmağı maşallah valla bu hızla gidersen çok kısa sürede başarırsın.parmak egsersizlerinde acı olmaz kastın heralde.kasmamayı öğrenip 2 parmakta rahat olduğunda bi sonraki aşamaya geçebilirsin

canım hoşgeldin.3 parmağı alabiliyosan pe..si çok rahat alman lazım canım ya.mumla hiç egsersiz yaptın mı belki mum daha çok fayda sağlar ilerlemen açısından.pe..se daha yakın bişey çünkü.takıldığın herşeyi sorabilirsin canım

hoşgeldin canım sen zaten 2 parmağı yapmışsın canım ya geriye pek bişey kalmamış ki.bence biraz daha uğraş son çare olarak doktoru düşün.o parayı da evladın için harcamış olursun tabi tercih senin ama senin yaptığın egsersize başlayamayan birsürü insan var onlara göre birkaç adım öndeyken pes etme bence canım.

sen aglama kuzum kiyamam sana sen bosver o kadini baskalari car car konusur. kulaklarini tika,

canım ya sen çok güçlü birisin böyle şeyler üzmesin lütfen seni.bak sen vajiyi yendin,normal yolla hamile kalabildiğini gördün Allahın sevgili kuluymuşsun ki her dilediğin arka arkaya oldu.hayatta senin gibi iyi insanlar olduğu gibi malesef kendini bilmeyen insanlar da çok fazla.bu kadar tepki gerektiricek bi durum olduğunu sanmıyorum ama işte ne demeli ki bu tarz insanlara.Allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah canım

Son düzenleme:
ya arkadaşlar meğer nekadar çok vaji sorunu varmış.bu illeti öğrendiğimde sadece dünyada bi bende var zannettim.daha önce hiç duymamıştım.
Allah herkese bian önce kurtulmayı nasip etsin..

ya arkadaşlar meğer nekadar çok vaji sorunu varmış.bu illeti öğrendiğimde sadece dünyada bi bende var zannettim.daha önce hiç duymamıştım.
Allah herkese bian önce kurtulmayı nasip etsin..

evet canım ya ben de buraya üye olana kadar bu kadar çok kişinin bu sorundan muzdarip olduğunu bilmezdim.Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah burayı bulanlar gerçekten çok şanslı

maasallah maasallah yiyin,yiyin bebis istiyor annesi. nasil olim daha iyim. gecen hafta endeskopi yaptirmistim.ya, onun sonucunu bekliyorum, ona göre safra ameliyat netlesir hic istemiyom. insallah 1.seyler hamislik olurda, o sayede bende ameliyat olmam. bende iyice sacmaliyom,:44: cocuk gibiyim dövücem kendimi

ama bir an önce kurtul ablacım bazı hastalıklar hamilelikte daha çok azıyor helede mide sorunları bende hamile kalmadan tedavini olinşallah sonuçlarda güzel çıkar

hosgeldin hayatim. hangi durumdasin parmak egzersisi yapiyormusun

canım ben mum egzersizindeyim şamdan mumuna pamuk sardım ona çalısıyorum ıkınmadan girip çıkıyo o gün daha da kalınlaştırdım ama olmadı girmedi bi türlü benim çalıştığım mum p... den küçük 1cm falan moralim bozuluyo neden girmiyo diye offfffffff

azim hirs: aynanin karsisinda egzersis seni cesaretlendirir.korkunu zamanla yok eder güvenin gelir birazda kendine gaz ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…