- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.761
merhaba arkadaşlar. bende arada sırada buraya gelip yazılarınızı okuyup moral bulanlardanım :) ben 10 aylık evliyim. evliligimin başlarında bende vajiydim ama parmak egzersizleri yapmadan nefes egzersiyleriyle başardım. benim şuanki sorunumsa halen alışamadım hiç zevk almıyorum. hani ilişkinin başlarında bi 5dk olmuyor sonra oluyor ama hiç keyif almıyorum bitsede gitsek modundayım :) sizce bende mi parmak egzersizlerine başlasam bir faydasını görebilirmiyim? bunu yenen veya yenmeyip bu konuda bir uzmanmış gibi bilgi sahibi olan arkadaşlara soruyorum. sizce bu süreç bişey yapmadn geçer mi yoksa benimde birşeyler yapmam lazım :S:26:
nazli_85
tek parmğı geçtk.bugün 2 parmk denedk oldu.biraz acı çektm ama sabrettim.bi süre bekledim öyle.biraz daha alıştırma yapcaz ve deneyecz sonra.inş. artk olur.durum bu cnm 2 prmk çalşması devam inş.
anım bn parmak egzersizleri yapyorıum çok rahat bişi olmuyor hatta 3 parmak bile soktuğum oluyoe.ama nedense bi işki olmuyor 4 yıllık evliyim bnde çok moralim bozuk arkadaslarımın çoçugu oldu artık bnde siyrtorum ama şu illeti çözmeden de ypmak istemiyorum.
merhaba arkadaşlar.ben yeni üyeyim size derdimi anlatmak için üye oldum.2 yıllık evliyim ve vajinismusluyum.allahtan üzerine boşalma ile hamile kaldım.şuan 1 yaşında oğlum var.tek tesillim o.ama bu sorundan kurtulmak istiyorum artk.2 senedir netten araştırıyorum.birde psikyatriye gittim parmak egzersizi verdi ama yapmak istemiyorum.aslında ben direk 2 parmak bir boğumdan başladım.ama çok canım yanıyo.bu yüzden dr murat ulusoyla görüştüm bana sponsor buldu ben sadece 2500tl ödicem.ne yapıcama karar veremiyorum lütfen bana yardım edin
kızlar bugun moralım cok bozuk velılerle gorusme yapıyorduk velının bırısı cocuk var mı falan dıye sordu yasın kac falan derken oyle garıp tepkıler verdı kı resmen yıkıldım uzun suredır helede gecen aykı hamılelıkten sonra cok ıyıydım ama demek hepsı pollyannacıkmıs bugun eve kendımı zor attım geldıgımden berı aglıyorum...ve su anda yazarkende ben bu yuku tasıyamıyorum galıba kendımı cok acız hıssedıyorum dayanamıyorum cok acım yanıyor...........
kızlar bugun moralım cok bozuk velılerle gorusme yapıyorduk velının bırısı cocuk var mı falan dıye sordu yasın kac falan derken oyle garıp tepkıler verdı kı resmen yıkıldım uzun suredır helede gecen aykı hamılelıkten sonra cok ıyıydım ama demek hepsı pollyannacıkmıs bugun eve kendımı zor attım geldıgımden berı aglıyorum...ve su anda yazarkende ben bu yuku tasıyamıyorum galıba kendımı cok acız hıssedıyorum dayanamıyorum cok acım yanıyor...........
ya arkadaşlar meğer nekadar çok vaji sorunu varmış.bu illeti öğrendiğimde sadece dünyada bi bende var zannettim.daha önce hiç duymamıştım.
Allah herkese bian önce kurtulmayı nasip etsin..
nazlim ne yapiyosun hayatim.bebis ne yapiyor.
ne yapayım ablacım iyiyim bebişte iyi çok şükür valla çok obur durmadan yemek yemek istiyor 1 saat geçmeden açıkıyorum sapıttım iyice meyve,salatalık,marul yiyorum bastırsın diye ama nafile :97::97::97:sen nasılsın?nasıl oldun?
maasallah maasallahyiyin,yiyin bebis istiyor annesi. nasil olim daha iyim. gecen hafta endeskopi yaptirmistim.ya, onun sonucunu bekliyorum, ona göre safra ameliyat netlesir hic istemiyom. insallah 1.seyler hamislik olurda, o sayede bende ameliyat olmam. bende iyice sacmaliyom,:44: cocuk gibiyim dövücem kendimi
selam mıllet napıyorsunuz ne var ne yok beyonce15 cnm sesın cıkmıyor ne durumdasın rapor ver bakım
hosgeldiniz hanimlarcogunuzla tanismiyoruz neler yapiyorsunuz ne durumdasiniz,egzersis yapiyormusunuz? yardimci olmak isterim.
cnm meraba bende burda yeni sayılırım çalışıp duruyorum ama bilmiyorum çok uzadı çalışmalarım offfff...
hosgeldin hayatim. hangi durumdasin parmak egzersisi yapiyormusun
ne yapayım ablacım iyiyim bebişte iyi çok şükür valla çok obur durmadan yemek yemek istiyor 1 saat geçmeden açıkıyorum sapıttım iyice meyve,salatalık,marul yiyorum bastırsın diye ama nafile :97::97::97:sen nasılsın?nasıl oldun?
canım ben mum egzersizindeyim şamdan mumuna pamuk sardım ona çalısıyorum ıkınmadan girip çıkıyo o gün daha da kalınlaştırdım ama olmadı girmedi bi türlü benim çalıştığım mum p... den küçük 1cm falan moralim bozuluyo neden girmiyo diye offfffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?