- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.801
iyiyim ben de tatlım sağolasın.kız ben bu halimle yapmıyorum sen iki canlı nelere kalkışıyosun geniş ol biraz boşver herşey yolunda mı?
bugün gezmekteydik tembellik ettim ama zaten ben 4 parmağımıda soktum ogün git gelde yapabiliyorum yol kattetiim ilk günden mesela okuyorum daha el süremeyenler var ben onlardan biiri hiç olmadı hani vajinan mantar oolur parmaağınla fitil sokman gerekir onları falan yapabiliyodum kadın doğumda ultrosonla uzun bi çubuklada kontrol oldum vajinusmus olduğumdan bile şüpheliyim acaba sadece ilk gece korkusumu bunlar bilmiyorum yarın yine dewam cumartesi deneyebilirim
4 parmak ve vajinal ultrason yaptırabiliyosan ilişkiyede girersin.. burdaki cogu insandan daha ileri durumda gibisin.. ben yendigim ve hamile oldugum halde vajinal ultrasonda ortalıgı birbirine kattım en son bana verdiler aleti kendin yerleştir al dedilerde öyle zar zor yaptılar kontorlü.. bravo valla sana:)
günaydın kısssssssslarrrrrrrrrCUMANIZ MÜBAREK OLSUN RABBİM BU MÜBAREK GÜNDEEE DUALARINIZI GERİ ÇEVİRMESİN İNŞALLAHHHHH......
vajinal ultrason ne için tam olarak?nasl yapılıyor
vajinal ultrason ne için tam olarak?nasl yapılıyor
[/COLOR]
annnneeee ben dahaa hiç vajına ultrasonuna girmedimmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: onu bırak daha doktora vajınusmus problemi yaşadımı sölemedimmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18:
amiiinnn seninde cuman mübarek olsun canım..
nasılsın bakalım görüşmeyeli.
[/COLOR]
iyiyim çok şükürrrr.....kıs sen ikili test yaptırdınmıııı...ben dün yaptırmaya gittimm devlet hastanesine bayağı baktı vurdu öksürtttüü ultrasonda ensesini göstermediiii uyuyodu herhalde bi dahaki aya bakarız ozaman göstermemesi mümkün değil dediii
yaptırdım canım normal cıktı çok şükür.. niye göstermezmişki naz mı yaptı sizee yoksaa :)
[/COLOR]
uyuyooo anası gibi 24 saattttt
sağol balımmm....kızzzzzzzz ne zaman söyleyecen doktora doğuma giderkenmi ???? cinsiyeti ne zaman belli olcak şimdi senin veletinvenüstennnn kıssss başın sağolsunnnn cicimmm
heheh :) gündüz bi uyku geliyo tatlı tatlıı tam yatıyorum gürültüden uyumak ne mümkün.. sabah eşim gidiyo ben tekrar yatıyorum uyuyamıyorum bazen cok kısa dalıyorum o kdar.. ama hep uyumak istiyorummmm :) bide cok rüya görüyorumm sanada oluyomu
heheh :) gündüz bi uyku geliyo tatlı tatlıı tam yatıyorum gürültüden uyumak ne mümkün.. sabah eşim gidiyo ben tekrar yatıyorum uyuyamıyorum bazen cok kısa dalıyorum o kdar.. ama hep uyumak istiyorummmm :) bide cok rüya görüyorumm sanada oluyomu
sağol balımmm....kızzzzzzzz ne zaman söyleyecen doktora doğuma giderkenmi ???? cinsiyeti ne zaman belli olcak şimdi senin veletin[/QUOTE
bilmimki ne zaman sölesemm:26: cinsiyeti nasipsee ayın 6 sındaa belli olacakk.....kıslar ben çıkıom malum kaynananmmmmmmmmmmmmmmmm:84: görüşürüzzz
kızzzzzz ben zaten uyku modundayım anam bide hamişlik olursa yandım desene işten eve giderken gelirken hep arabalarda uyuyomyandım ben abowwwww
bebekle ilgili pek rüya görmüom ben ilk zamanlar gördüm dha sonra görmedimm
sağol balımmm....kızzzzzzzz ne zaman söyleyecen doktora doğuma giderkenmi ???? cinsiyeti ne zaman belli olcak şimdi senin veletin[/QUOTE
bilmimki ne zaman sölesemm:26: cinsiyeti nasipsee ayın 6 sındaa belli olacakk.....kıslar ben çıkıom malum kaynananmmmmmmmmmmmmmmmm:84: görüşürüzzz
hedi cık bakalım canım
ya ben bişeyi merak ediyorum.. biz dogumdan sonra tekrar bu sorunu yasarmıyız acep? bi fikri olan var mı?
valla fena yani o zaman ne diyim cicimsersem sersem oturuyorum uyuyamayıncada cok kötü oluyo.. matkap sesleriyle beynimi deliyolar bir haftadır.. dısarıda cıkamıyorum ay dayanamicemm atcem kendimi dısarılara cok bunaldım vallahi artık azcık pırtlayan göbüşümle gezmek isityorummm
bebekle ilgili pek rüya görmüom ben ilk zamanlar gördüm dha sonra görmedimm
hedi cık bakalım canım
ya ben bişeyi merak ediyorum.. biz dogumdan sonra tekrar bu sorunu yasarmıyız acep? bi fikri olan var mı?
umarım canım yaşamayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?