Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

4 parmak ve vajinal ultrason yaptırabiliyosan ilişkiyede girersin.. burdaki cogu insandan daha ileri durumda gibisin.. ben yendigim ve hamile oldugum halde vajinal ultrasonda ortalıgı birbirine kattım en son bana verdiler aleti kendin yerleştir al dedilerde öyle zar zor yaptılar kontorlü.. bravo valla sana:)

[/COLOR]

annnneeee ben dahaa hiç vajına ultrasonuna girmedimmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: onu bırak daha doktora vajınusmus problemi yaşadımı sölemedimmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18:

vajinal ultrason ne için tam olarak?nasl yapılıyor

penisten daha ince bi çubuk içinde kamera var vajınaya sokup vajınanın içine bakıolarrr ...ben ilk hamileliğimde 3 haftalıktımmm bebeği karından görmedi alttan bakarsam görürüm dediii bende ne sokcanızz dediim ahan sunu dedii hepsinide değil yarısına kadar dediii bende korktumdan değill bi daha soyunamam die yok dedimmm....ama suan bakıcam desin korkarımmm herhaldeee

vajinal ultrason ne için tam olarak?nasl yapılıyor

bebişimin göremeyince var mı yok mu diye baktılar bana.. daha ileri bişey işte göremediklerini görmek için herhalde bende daha yeni tanıştım sayılır.. inşallah bidaha karsılaşmam

[/COLOR]

annnneeee ben dahaa hiç vajına ultrasonuna girmedimmmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: onu bırak daha doktora vajınusmus problemi yaşadımı sölemedimmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18:

ben acilde ortalıgı yıktım zaten yeni yendim istemiyorum diye.. ayy kadınlık cok zor beee :97::97:

[/COLOR]
amiiinnn seninde cuman mübarek olsun canım..
nasılsın bakalım görüşmeyeli.

iyiyim çok şükürrrr.....kıs sen ikili test yaptırdınmıııı...ben dün yaptırmaya gittimm devlet hastanesine bayağı baktı vurdu öksürtttüü ultrasonda ensesini göstermediiii uyuyodu herhalde bi dahaki aya bakarız ozaman göstermemesi mümkün değil dediii

yaptırdım canım normal cıktı çok şükür.. niye göstermezmişki naz mı yaptı sizee yoksaa :)

[/COLOR]

uyuyooo anası gibi 24 saattttt

heheh :) gündüz bi uyku geliyo tatlı tatlıı tam yatıyorum gürültüden uyumak ne mümkün.. sabah eşim gidiyo ben tekrar yatıyorum uyuyamıyorum bazen cok kısa dalıyorum o kdar.. ama hep uyumak istiyorummmm :) bide cok rüya görüyorumm sanada oluyomu

kızzzzzz ben zaten uyku modundayım anam bide hamişlik olursa yandım desene işten eve giderken gelirken hep arabalarda uyuyom yandım ben abowwwww

bebekle ilgili pek rüya görmüom ben ilk zamanlar gördüm dha sonra görmedimm

kızzzzzz ben zaten uyku modundayım anam bide hamişlik olursa yandım desene işten eve giderken gelirken hep arabalarda uyuyom yandım ben abowwwww

valla fena yani o zaman ne diyim cicim sersem sersem oturuyorum uyuyamayıncada cok kötü oluyo.. matkap sesleriyle beynimi deliyolar bir haftadır.. dısarıda cıkamıyorum ay dayanamicemm atcem kendimi dısarılara cok bunaldım vallahi artık azcık pırtlayan göbüşümle gezmek isityorummm

Bu arada bana özelden mesaj atan arkadaşlar size cevap yazamıyorum kusurabakmayın çünkü daha 100 msjım olmadı.Msn de yüklü değil bende,öyle isteyen arkadaşlar olmuş.Tekrar kusurabakmayın ama ben önceki sayfalarda baya ayrıntılı anlatmıştım aslında oradan da okuyabilirsiniz.
Hepinizi kocaman öpüyorum.Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…