- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.781
azim hirs: aynanin karsisinda egzersis seni cesaretlendirir.korkunu zamanla yok eder güvenin gelir birazda kendine gaz ver
selam mıllet napıyorsunuz ne var ne yok beyonce15 cnm sesın cıkmıyor ne durumdasın rapor ver bakım
canım artık egzersize o kadar alıştım ki yapmasam içim içimi yiyo sen nasıl başardın anlatırmısın bu hafta sonu eşimle deneycez artık inşallah olur ama benim calıştıgım mum p... göre ince inşallah yapabilirim ama cok rahatım artık muma karşı hatta eşim bu mum ne kadar şanslı diyoDDD
sen ne yapiyon bu saatte yat kuzum. 2.canlisin, yorulmadin herhalde
bugün gezmekteydik tembellik ettim ama zaten ben 4 parmağımıda soktum ogün git gelde yapabiliyorum yol kattetiim ilk günden mesela okuyorum daha el süremeyenler var ben onlardan biiri hiç olmadı hani vajinan mantar oolur parmaağınla fitil sokman gerekir onları falan yapabiliyodum kadın doğumda ultrosonla uzun bi çubuklada kontrol oldum vajinusmus olduğumdan bile şüpheliyim acaba sadece ilk gece korkusumu bunlar bilmiyorum yarın yine dewam cumartesi deneyebilirim
sen hangi durumdasin neler yapiyosun
günaydın kısssssssslarrrrrrrrrCUMANIZ MÜBAREK OLSUN RABBİM BU MÜBAREK GÜNDEEE DUALARINIZI GERİ ÇEVİRMESİN İNŞALLAHHHHH......
kızlar ben napıcam......ilk önce 2 parmakla başladım.daha sonra mum denedim oda rahat giriyo.bu seferde p.. kalınlığında aparat kullandım ama çok zor giriyo ve çok canım acıyo.dün bide anestol sürerek denedim inanamadım çok rahat oldu.ve çok açıldı.ama anestol sürmeden yine ayni darlık devam ediyo bende p... denemeye cesaret edemiyorum...ne yapayım ben şimdi
özümmmm nasılsın bebemgeçen cam silicem falan yazmışsın cevap vericektim ama arada kaynadın len deli misin sen bırak camı mamı zaten zor yakalıyoruz bebişleri dikkat et kendine biraz yavrum ya
hamd olsun cicim sen nasılsın....ne yapim kıs çok kötüydü camlarrr sildim vala hepsinii bide evi sildim süpürdüm toz aldımmmmama korktum bi daha yapmıcammmm aynen zor bulmuşum zatennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?