- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #53.821
bebişimin göremeyince var mı yok mu diye baktılar bana.. daha ileri bişey işte göremediklerini görmek için herhalde bende daha yeni tanıştım sayılır.. inşallah bidaha karsılaşmam
ben acilde ortalıgı yıktım zaten yeni yendim istemiyorum diye.. ayy kadınlık cok zor beee :97::97:
Mrhb kızlar!Herkes iyidir umarım hepimize bol bol dua ediyorum.
canım tebrik ederim çoook mutlu olun inşallah bundan sonra.yeni gelinliğin tadını çıkar tatlım
çok şükür sen nasılsın canım..
Sonra görüşürüzzz...Hepinizi öpüyorummm.Ya şu 100 mesaj doldurma olayı gıcıkmış yaaa.Kimseye cevap yazamıyorum!
Çok şükür ben de iyiyim tatlım.Allaha şükür yine cuma geldi,daha da mutluyum.Tatil ne güsssseleeeelllllllll!!!!!!
nasilsiniz hanimlarneler yapiyorsunuz hangi durumdasiniz
al benden de o kadar
kızlar vajinama mum parmak gibi şeyleri soktuğunuzda tuvaletiniz geliyomu?bi baskı oluyormu
aldinmi mesasimi canim insallah birazda olsun seni ikna edebilmisimdir
kızlar sizce bugece denesemmi 4 parmaklada mumlada çalıştım yoksa birasdahamı zaman lazım nedersiniz vibrotör satan siteler var ordan siparişmi versem yoksaa penise geçmeden önce çokta utanıyorum kapıya teslimat yapıyolarmış bana akıl verinnnnnn
ewt denicem 4 senelik ewliyim ben hiç umudum yoktu yada çaba sarfetmiiyodum sukoy vermiştik bu siteye üye olana kadar parmak egzersizlerini 2 günde bitiridim bugün büyükgün :)
parmağın girmesiyle penisin girmesi çok farklı arkadaşlar zihinde bitirmek lazım ama artık olsun yaa:)
canım anestol uyuşturur sadece genişletmez ki.demek ki sana psikolojik olarak öyle geliyo.bence sen yine pe..s boyutundakiyle çalışmaya devam et iyice alışana kadar.gerçi mumdan parmaktan sonra başaranlar da oldu bu tamamen senin kendini hazır hissetmenle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?