Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anladım bi zorunluluğu yok yani.ben daha bırakın hamileliği vajiyi yenemedm.okuyunca bi hoppss dedim yani inş. kimse karşılaşmak zorunda kalmaz ona ...

aldinmi mesasimi canim insallah birazda olsun seni ikna edebilmisimdir

evet yaslandım aldım mesajını.anladım bi kenara yazdım.bende henüz özel msj yazamıyorum.size yazmak istediklerim var aslnda.çok şükür iyi gidiyoruz.2 parmağa alıştımm baya.hatta bi çok hareket yaptm parmk vaj.içindeyken.ayağa filan kalktm ters yattm nefes egz. yaptm bi yandan.sıkıp gevşettim.biraz sabredince oluyor

kızlar sizce bugece denesemmi 4 parmaklada mumlada çalıştım yoksa birasdahamı zaman lazım nedersiniz vibrotör satan siteler var ordan siparişmi versem yoksaa penise geçmeden önce çokta utanıyorum kapıya teslimat yapıyolarmış bana akıl verinnnnnn

canım kendini tamamen hazır hissediyosan dene sen zaten hazırım dersen oluyor.şuan bence iyi durumdasın ama dediğim gibi sende bitiyor

ewt denicem 4 senelik ewliyim ben hiç umudum yoktu yada çaba sarfetmiiyodum sukoy vermiştik bu siteye üye olana kadar parmak egzersizlerini 2 günde bitiridim bugün büyükgün :)
parmağın girmesiyle penisin girmesi çok farklı arkadaşlar zihinde bitirmek lazım ama artık olsun yaa:)

birde ilişki denemeden önce eşine egzersiz yaptır canım çünkü kontrolün onda olduğunu beynine yerleştir.ben yendiğim gün eşime yaptırdım egzersizi hem yönünü öğrendi eşim ve denememiz çok kolaylıkla oldu darısı başın inşallah

haklısın.aslında daha anestol etkisini göstermeden ben sokabiliyorum.gerçektende psikoljik.peki ben artık p.. deneyeyimmi ne dersiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…