Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kaçak tacem geldi

canım geldiğim gibi sana mesaj yazıp kaçacaktım çıkıcam rabbim herkeze kolaylık versin kızlar yenenler yenemeyenler kolay inşallah bende yenicem diyodum ama araya bi bebiş kaçmış olma ihtimali büyük inşallah rabbim hepimize nasip eder muck hepinizi öpüyorum ve hepinizden Allah razı olsun canlarım

geçmiş olsun canım bende gıtmek istiyorum doktora ama muayeneden çekiniyorum sen onu başardın ne güzel bende merak ettım şimdi bendede kanama olmadı acaba benımkıde duruyormu ?
kızlar benden de kan gelmedi ve doktora da gitmedim baksın diye hamile kalmak için gittim testlerim yapıldı alttan muayene etmedi bende açıkçası merak etmiyorum zar duruyo mu diye bence buna bu kadar takılmayın zar zaten elek gibi bişey eğer hamile kalmaya engel olsaydı ordan adet kanı da akamazdı üste boşalmayla hamile kalanlar var... bu arada ben de hamileyim ne olur yendiniz artık bir de buna takılmayın doktora sürekli gidip ne kadarı gitmiş ne kadarı kalmış diye kendinize başka sorunlar yaratmayın ne olur....

bende okeyin jelini kullandım canım ilk zamanlar yanma olmuştu ama sonrasında olmadı belki hasssassın ondandır ya da çilekli falan filan varya onlar kelebek arkadaşımıza da alerji yapmış klasik olanı tercih et ya da ultrason jeli
bence okuma canım daha fazla kimin ne olacağı belli değil düşünme bence inşallah yaşamazsın bizim yaşadıklarımızı ben hiç böyle şeyler okumazdım ne oldugunu da bilmezdim ama başıma geldi.. sence düşünme bunları bence şimdiden malesef farketmenin evlenmekten başka bir yolu yok

ABOWWWWWWWWW SENDEMİ HAMİŞSİN BALIMMMM AYYYY BİZE HABER VERMEYİ UNUTMA KUŞUM HAYIRLISI ALLAHTAN

venussssss henımmmmm nasılsınnnnn????bayadırrrrr görüşemiyoruzzzzz....

GÜLSE HANIM BANA HİÇ PAS VERMOSUNUZKİ SİZ GÖRÜŞELİM
PEMBELİM BENİM MUCKSSSS

ay daha çıkmıyomuşuz benim bilgisayar bozuk kafayı yiyik giremiyorum kociş sağolsun düşürdü Allahtan onda bozuldu da gıkı çıkmıyor biz denemeler yaparken bebiş yakaladık sanırım rabbim hepimize kısmet etsin haftaya inşallah giricem rahat ozaman tam bilgi veririm canlarım jasmin adımızı yazarken bebişi yazcaksın derken artık benim adım yerine bebişimi yazarsın of venüsüm bide yenemeyip hamileler kısmı aç barik :26: bide fıstıklar başta ilaçla korunmadıysanız hamile kalma ihtimali daha rahat oluyo ultrosan jeli engel değil tabi daha tam emin değilim ama biz kullanırken kalmış olabiliriz ve acı tahriş olmasın diye bol bol kullanıyoduk

ABOWWWWWWWWW SENDEMİ HAMİŞSİN BALIMMMM AYYYY BİZE HABER VERMEYİ UNUTMA KUŞUM HAYIRLISI ALLAHTAN

GÜLSE HANIM BANA HİÇ PAS VERMOSUNUZKİ SİZ GÖRÜŞELİM
PEMBELİM BENİM MUCKSSSS

canım önce sana özelden yazdım acık daha kalınca burdan da yumurtladım kan testine gidince tam açıklamayı yaparım öpüyorum hepinizi

canım önce sana özelden yazdım acık daha kalınca burdan da yumurtladım kan testine gidince tam açıklamayı yaparım öpüyorum hepinizi

testte mi acık renk çizgi çıktı tacemmmmmm
benimde öyle çıkmıştı kanda da kesinleşti allaha şükürler olsun senin içinde nasıl hayırlıysa öyle olsun canım doldu taştı burası hamilelerle yaa

seremi ve tacem ikinizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi.

seremi gebelik testini regl gecikmenden ne kadar sonra yapmıştın sen? 2 gün geçti şimdi benim, test yaptım sabah ama 2. çizgi yokk :26:

canım ben reglye 5 gun kala yaptım fortel hassas testte ikinci çizgi silik çıktı sonra kan testi yaptım 21,33 çıktı iki gun sonra 92 iki gun sonra 396 görmemişim çocuğu olmuş hesabı oldu benimki habire test yaptım. normalde adetin gecikir mi bide o ucuz olanlar çıkarmıyo bazen gerçi adet gecikmesinden 1 gun sonra diyo ama yine de geç döllenme olabilir bide mutlaka sabah idrarıyla yap o onemli

teşekkürler hepinize cevaplar tavsiyeler için =) Allah yardımcınız olsun..

arkadaşlar ben 9 aydır bu sorunu çekiyorum ve 2 haftadır bu siteyi keşfettim 160 sayfasını okudum ve artık ertelemek istemiyorum egzersizlere başlamak istiyorum.bana yardımcı olur musunuz kayganlaştırıcı olarak bebe yağı gibi yağlar mantar yapıyor diye okudum.en iyi önerebileceğiniz şey ne acaba.allah herkesin yardımcısı olsun inşallah ben de buraya bir gün başardı diye yazabiliri.cevap verirseniz sevinirim

canım öncelikle ne aşamadasın yazar mısın dokunabiliyo musun vajine mesela...?
beb yağı mantar yapıyomuş dedi arkadaşlar medikalde ultrason jeli alabilirsin ben okey jeli kullanmıştım ama ultrason jeli daha çok ve ucuz tercih senin sonrasında ilk olarak aynayla bak vajine tanı sonrasında kulak çöpüne streç geçir jelle ilk aşama kulak çöpü ya da parmak ben parmak yapmıştım ilk ne durumdasın ayrıntılı anlat canım yardımcı olalım ve topiği okumaktan vazgeçme sakın biri olmasa biri illa ki cevap verir düzenli egzersizle 1 haftada yenebilirsin canım...

zeyneppppppppppppppppppppp egsersiz yapmıorsunnn her defasındaaa başka çareler aramaa derdindesinnn aynıııı bizim yaptımız hata gibiiii tembellik yapıppp bu işi kendin başaracanı düşünemiorsunnnn.....KİM VAJİNASINAA PARMAK SOKMAK İSTERKİİİ....bizde yaşadık senin yaşadınııı hele ben 1.5 senede yapmadım kalmadıııı psikoloğa gittim parmak egsersizi verdiiii ben eve geldimmm parmağımıı sokaaabilsemmm zaten p....s alırdım dedimm bölece üsütnden 10 ay felan geçtiiiii tabi ben gene başka çareler peşindeyimmmm....özel muanesi olan çok eski bi psikolok bu tarz olayda eve anesteci getirip bayıltıomus aradım artık yapmıoruz dedii israr ettim tanımadım görmedim 2 adam eve geldiii biri o psikolok biride anestezici o sıkıntılı günlerde 400 tl para verdim durummm fosssss.......haydar dümenin reçetesiniii aldıkk durum gene fossss......onu yap bunu yapppp ...yada bekle başka çareleriii baktım parmak egsersizinden başka çarem yokkkk başlım bi dediimmm tabikiii iğrenççç bişşiiii ama mecbursunnn...başladım her başardımdaaa azcık bile başarsammm p...s başarmıscasına seviniodummm......egsersizlerde aşama aşama gittikçe vajınayııı esnettimmm kendi parmağını oraya sokup uğraşmaktansaa p....s daha kolay geldiii artıkkk....bu benim için imkansızzdıııı..............dicem odur kiiiiiii ne kadar ertelersen erteleeeee olan sana olurrrrr....he bende düşündümmmm o süleyman eserdağlarıııı ama o insanlar bizim gibi insanlardaaan birgünlük için kaç para istiolarr günah değilmi o parayada bizedeee hadi parayı verdimmmm haydaaa baktım çocum olmuoooo ya tüp bebek gerekirse dedimmm nerden bulcan paraaaa dedimmm oturdum hesap yaptımmmm ya ona para verecem ya buna dedimmm ve egsersiz işine başladımmmmm.......ben okadar sıkıntılar çektimkiii hangi birin yazim burayaaa.......sen artık neyde karar verdin ne yapmayı düşünüorsunnnnnn......

Daha başlamadım tuvatte falan kegel egzersizi yaptım 1 hafta kafamda başlamaya alıştırmak için ve işte sitenizi okudum ve başlıcam yarın ya da pazartesi.ilk başlarda p...s giriyordu biraz ama sonra canım yanınca dokundurmamaya başladım.şu anda da 9 ay öncesine göre çok kasıyorum.bazen hiç alamıyorum bazen çok az.elimle dıştan dokunuyorum ama hiç parmak egzersizi denemedim.jeli ve eldiveni alır almaz denemeye başlayacağım.Bu durumun bunalımına dayanamıyorum artık....1 haftada yenebilirsin demişsin buna o kadar inanmak istiyorum ki,bir yensem şu illeti inan geçirdiğim dokuz aya üzülmicem bile kurtulmak istiyorum...rüyamda olduğunu görüp uyanıp hala durumun değişmediğini görmekten yoruldum psikolojim alt üst oldu.eşim anlayışlı ama ben kendime karşı anlayışımı yitirdim.kimseyle paylaşamamak o kadar kötü ki o yüzden yazmaya başladım inanmaya başladım olabileceğine başarabileceğime inşallah buraya başardığını yazanlar arasında olurum.

selmacım bu yazı bahsettiğim, bana çok yol gösterdi sada da faydası olur inş.

saol canım okudum ama anlamadığım tek şey parmak egzersizinde kızlık bozulmuyomu.ben hiç egzersiz yapmadım.ama dokuna biliyorum.eşime dokunabiliyor.sadeceberaber olma aşamasında orda bir duvar oluşuyo gibi giremiyo eşim acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…