- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.441
kaçak tacem geldi
kaçak tacem geldi
Evet canım doktora gittim ve zar malesef hala duruyormuş.Ama yine de çok mutluyum.Çünkü testlerimi yaptırabildim.Ve doktor çok şaşırdı.Durumu ayrıntısıyla bildiği için önce kendisi eliyle muayene etti.Çok şaşırdı.İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyormuş.Zarda küçük zedelenme var ama duruyor dedi.Ben de kesin olarak ilişkiye girdiğimi söyleyince testlerimi yaptı.Şaşırdı ve zar duruyo ama içine alabiliyorsun dedi ,acı duymuyorsun dedi.Bu kadar şaşırmasına ben de şaşırdım açıkçası.Dedim kanama falan olmadı ama ilişki kesin oldu.Çok şükür artık rahatladım.10 gün sonra test sonuçlarımı alıp bebiş çalışmalarına başlıycaz Allah izin verirse.Allah isteyen herkese de bana da nasip eder inşallah.
Benim durumum da ilginç bi durum olarak herkese ibret olsun kızlar.Gerçekten şu zarı unutmak lazım demekki.Rahatça ilişkiye giriyorum ama kanama falan yok.Zar da duruyo hala.Napalım benim de kaderimde bu varmış.Bu arada tecrübeli arkadaşlar,bu zarın durması hamilelik açısından sorun değil değil mi???Doktora biçok şey sordum ama heyecandan tam olarak bunu sormadım.Gerçi doktor o kadar şaşırdı ve bana yapmam gerekenleri söyleyince,herhalde sorun teşkil etmiyor diye sormak aklıma bile gelmedi.Çünkü bana reglden sonra 2 günde bir ilişki falan diye anlattı.Herhalde bi sorun olsa bunları söylemezdi.Çünkü önceki gittiğimde zar duruyo diye resmen beni pek sallamamıştı.Önce o işi hallet öyle gel demişti.Ama bu kez çiğ köfte yeme bile dediğine göre ,zar varken hamile kalınıyor demekki.
kızlar benden de kan gelmedi ve doktora da gitmedim baksın diye hamile kalmak için gittim testlerim yapıldı alttan muayene etmedi bende açıkçası merak etmiyorum zar duruyo mu diye bence buna bu kadar takılmayın zar zaten elek gibi bişey eğer hamile kalmaya engel olsaydı ordan adet kanı da akamazdı üste boşalmayla hamile kalanlar var... bu arada ben de hamileyim ne olur yendiniz artık bir de buna takılmayın doktora sürekli gidip ne kadarı gitmiş ne kadarı kalmış diye kendinize başka sorunlar yaratmayın ne olur....geçmiş olsun canım bende gıtmek istiyorum doktora ama muayeneden çekiniyorum sen onu başardın ne güzel bende merak ettım şimdi bendede kanama olmadı acaba benımkıde duruyormu ?
bende okeyin jelini kullandım canım ilk zamanlar yanma olmuştu ama sonrasında olmadı belki hasssassın ondandır ya da çilekli falan filan varya onlar kelebek arkadaşımıza da alerji yapmış klasik olanı tercih et ya da ultrason jeliokeyn jeli var dandik sanırım,ultrason jeli eczanelerde var mı,kasıyorum biraz kasınca geri kasları bırakıyorum ama hiç kasmasam da oluyo bazen,benim cildim normalde de çok hassas vajinanın içi de öyledir muhtemelen
bence okuma canım daha fazla kimin ne olacağı belli değil düşünme bence inşallah yaşamazsın bizim yaşadıklarımızı ben hiç böyle şeyler okumazdım ne oldugunu da bilmezdim ama başıma geldi.. sence düşünme bunları bence şimdiden malesef farketmenin evlenmekten başka bir yolu yokarkadaşlar bilgilenmek için okudum da çok sıkıntı çekenler var Allah yardımcınız olsun, bu illeti bekarken fark etmenin ve atlatmanın bi yolu var mı acaba hani bi zarar vermeden çözüme gidilebilirse belki evlenip de sıkıntı çekmeye kalmadan çözmek açısından..
canım geldiğim gibi sana mesaj yazıp kaçacaktım çıkıcam rabbim herkeze kolaylık versin kızlar yenenler yenemeyenler kolay inşallah bende yenicem diyodum ama araya bi bebiş kaçmış olma ihtimali büyük inşallah rabbim hepimize nasip eder muck hepinizi öpüyorum ve hepinizden Allah razı olsun canlarım
venussssss henımmmmm nasılsınnnnn????bayadırrrrr görüşemiyoruzzzzz....
ABOWWWWWWWWW SENDEMİ HAMİŞSİN BALIMMMM AYYYY BİZE HABER VERMEYİ UNUTMA KUŞUM HAYIRLISI ALLAHTAN
GÜLSE HANIM BANA HİÇ PAS VERMOSUNUZKİ SİZ GÖRÜŞELİMPEMBELİM BENİM MUCKSSSS
canım önce sana özelden yazdım acık daha kalınca burdan da yumurtladım kan testine gidince tam açıklamayı yaparım öpüyorum hepinizi
testte mi acık renk çizgi çıktı tacemmmmmm
benimde öyle çıkmıştıkanda da kesinleşti allaha şükürler olsun senin içinde nasıl hayırlıysa öyle olsun canım doldu taştı burası hamilelerle yaa
seremi ve tacem ikinizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişlerinizi.
seremi gebelik testini regl gecikmenden ne kadar sonra yapmıştın sen? 2 gün geçti şimdi benim, test yaptım sabah ama 2. çizgi yokk :26:
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...tacemmmmmmmmmmm
bence okuma canım daha fazla kimin ne olacağı belli değil düşünme bence inşallah yaşamazsın bizim yaşadıklarımızı ben hiç böyle şeyler okumazdım ne oldugunu da bilmezdim ama başıma geldi.. sence düşünme bunları bence şimdiden malesef farketmenin evlenmekten başka bir yolu yok
canım ben kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullandım yanma felan olmadı sen ne kullanıyorsun bide kendini kasıyorsan ondan olur
arkadaşlar ben 9 aydır bu sorunu çekiyorum ve 2 haftadır bu siteyi keşfettim 160 sayfasını okudum ve artık ertelemek istemiyorum egzersizlere başlamak istiyorum.bana yardımcı olur musunuz kayganlaştırıcı olarak bebe yağı gibi yağlar mantar yapıyor diye okudum.en iyi önerebileceğiniz şey ne acaba.allah herkesin yardımcısı olsun inşallah ben de buraya bir gün başardı diye yazabiliri.cevap verirseniz sevinirim
canım ben daha parmak aşamasındayım bu jel ne zaman kullanıyor
canım öncelikle ne aşamadasın yazar mısın dokunabiliyo musun vajine mesela...?
beb yağı mantar yapıyomuş dedi arkadaşlar medikalde ultrason jeli alabilirsin ben okey jeli kullanmıştım ama ultrason jeli daha çok ve ucuz tercih senin sonrasında ilk olarak aynayla bak vajine tanı sonrasında kulak çöpüne streç geçir jelle ilk aşama kulak çöpü ya da parmak ben parmak yapmıştım ilk ne durumdasın ayrıntılı anlat canım yardımcı olalım ve topiği okumaktan vazgeçme sakın biri olmasa biri illa ki cevap verir düzenli egzersizle 1 haftada yenebilirsin canım...
selmacım bu yazı bahsettiğim, bana çok yol gösterdi sada da faydası olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?