- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.421
nasilsiniz nasil gidiyorhersey yolundami
Herkes uyumuşşş galibaaa.Ne güsellll
kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz
benimde aynı canım sanki hani kanayan yaran olurda onun ustune kolonya basarmıs gibi oluyo dimi?
aynen öylealışması lazım belki de bilmiyorum ki,ilk soktuğumda çok yanmıyor ama 2.de ve sonrasında kötü oluyor
evet ya aynen öyle,kayganlaştırıcı da yakıyor ama özellikle reglimden önce artıyor yanmalar hormon değiştiğindenmidir acep,doktor test yapmıştı enfeksiyon mantar,kist filan çıkmadı ama yanıyo yaa çoğunlukla
canım ben kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullandım yanma felan olmadı sen ne kullanıyorsun bide kendini kasıyorsan ondan olur
arkadaşlar bilgilenmek için okudum da çok sıkıntı çekenler var Allah yardımcınız olsun, bu illeti bekarken fark etmenin ve atlatmanın bi yolu var mı acaba hani bi zarar vermeden çözüme gidilebilirse belki evlenip de sıkıntı çekmeye kalmadan çözmek açısından..
düşünme yeter hayatı yaşamaya bak.....................................
arkadaşlar bilgilenmek için okudum da çok sıkıntı çekenler var Allah yardımcınız olsun, bu illeti bekarken fark etmenin ve atlatmanın bi yolu var mı acaba hani bi zarar vermeden çözüme gidilebilirse belki evlenip de sıkıntı çekmeye kalmadan çözmek açısından..
bence de düşünme bizler toplum olarak kadınlığımızla barışık değiliz bence insanın bedenini tanıması ve keşfetmesi gerek ama bizler kendimize yabancı büyüyoruz,ben vajinismus olurum diye korkmuyodum ama oldu ve sonra gördüm ki ben afedersin ama nerden idrarımı yaptığımı bile bbilmeyecek kendime uzakmışım,klitoristen yaptığımı zannediyodum ve idrar yaptığım yeri zar zannedip korkuyodum bu resmen et parçası nasıl delinir diye.kendini tanı kafanı hurafelerden uzak tut..ben de henüz aşmış değilim ama ilk başlarda vajinama bakamıyodum bile artık daha barışığım kadın olmakla geçiyor yavaş yavaş..
kk kızlar hepinizden allah razı olsun...........her geçen gün birazdaha alışıyorum mutluyum hepinize dUacıyım ..................birde bebişim olsun çooooooooooooook istiyorum allahımdan şu densiz insanların dili suuuuuuuuuuuuusssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn istiyorum kızlar ne olur ertelemeyin mutluluk hakkınız acı yoooooooooooook beyninizin oyununa gelmeyin sabırla egzersizlerinizi aksatmadan yapın çareSİZSİNİZ HADİ DURMAYIN ELLER VAJİYE
okeyn jeli var dandik sanırım,ultrason jeli eczanelerde var mı,kasıyorum biraz kasınca geri kasları bırakıyorum ama hiç kasmasam da oluyo bazen,benim cildim normalde de çok hassas vajinanın içi de öyledir muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?