Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

parmak sokarken kuruma oluyor, p..le de korktuğum için çabuk kuruyo ama git gel yapabiliryoruz tamamı girmeden,p..le daha az yanma oluyor,yani dönem dönem fazlalaşıyor çözemedim gitti,üşütüyorum belki de..o kadar çok ihtimal var ki kayganlaştırıcı da yakıyor bebe yağına geçmek lazım sanırım

canım ben kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullandım yanma felan olmadı sen ne kullanıyorsun bide kendini kasıyorsan ondan olur

canım ben kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullandım yanma felan olmadı sen ne kullanıyorsun bide kendini kasıyorsan ondan olur

okeyn jeli var dandik sanırım,ultrason jeli eczanelerde var mı,kasıyorum biraz kasınca geri kasları bırakıyorum ama hiç kasmasam da oluyo bazen,benim cildim normalde de çok hassas vajinanın içi de öyledir muhtemelen

arkadaşlar bilgilenmek için okudum da çok sıkıntı çekenler var Allah yardımcınız olsun, bu illeti bekarken fark etmenin ve atlatmanın bi yolu var mı acaba hani bi zarar vermeden çözüme gidilebilirse belki evlenip de sıkıntı çekmeye kalmadan çözmek açısından..

düşünme yeter hayatı yaşamaya bak.....................................

bence de düşünme bizler toplum olarak kadınlığımızla barışık değiliz bence insanın bedenini tanıması ve keşfetmesi gerek ama bizler kendimize yabancı büyüyoruz,ben vajinismus olurum diye korkmuyodum ama oldu ve sonra gördüm ki ben afedersin ama nerden idrarımı yaptığımı bile bbilmeyecek kendime uzakmışım,klitoristen yaptığımı zannediyodum ve idrar yaptığım yeri zar zannedip korkuyodum bu resmen et parçası nasıl delinir diye.kendini tanı kafanı hurafelerden uzak tut..ben de henüz aşmış değilim ama ilk başlarda vajinama bakamıyodum bile artık daha barışığım kadın olmakla geçiyor yavaş yavaş..

kk kızlar hepinizden allah razı olsun...........her geçen gün birazdaha alışıyorum mutluyum hepinize dUacıyım ..................birde bebişim olsun çooooooooooooook istiyorum allahımdan şu densiz insanların dili suuuuuuuuuuuuusssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnn istiyorum kızlar ne olur ertelemeyin mutluluk hakkınız acı yoooooooooooook beyninizin oyununa gelmeyin sabırla egzersizlerinizi aksatmadan yapın çareSİZSİNİZ HADİ DURMAYIN ELLER VAJİYE

canım benim bende senin gibiydim gerçi tüm vajililer aynı kalıptan çıkmış gibi tüm hisler duygular beynimiz aynı .................ve ben vajinusmus diye birşey duymamıştım yaaaaaaaaaaaa:26:

umarım olur bebişin de tez zaman da,ben de umarım tez zamanda tamaen aşarım,bi de bebiş isteyenler vardır bilirim ben daha 1 yıllık evliyim ilk aydan başladılar dırdıra :))) hoş ben aşsam da bi süre bebiş istemiyorum o ayrı da kadınların bu bebk yap ısrarcılığı delirtiyo beni,hem diyolar bebek zor bütün vaktini alıyo sonra 180 derece dönüş bebek yap,yahu ne istiyolar anlamıyom..ben kendime söz vermiştim 2-3 yıl yapmayacam diye ama terziye bile girsem soruyo ya bebek yok mu diye,bi kendi haline bırakmıyolar insanı,şimdi de afla okuluma dönecem muhtemelen vaji bitse de bebiş olmayacak,hoş penis kısmen giriyo benim durumumda hamile kalanlar da var siteden okuduğum kadarıyla.neyyse çok yazdım bence de site süper ve birilerinin de benle aynı şeyleri yaşadığını bilmek rahatlatıyo ve çözüm önerileri getiren herkese de teşekkürler

kayganlaştırıcıdan çok ön sevişmeye ağırlık verin bence:)

yani eşimle denerken ön sevişme oluyo zaten pek kayganlaştırıcı kullanmıyorum o zaman ama kendim parmak egzersizi yaparken direkt soktuğum için kayganlaştırıcı gerekiyor işte onlar da yanma yapıyor ama ultrason jelini de bi deneyeyim bakalım.neyse uyuyayım ben artık çok geç olmuş,teşekkürler,herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…