Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 1 yıllık evliyim ben sizin aranıza yeni katıldım sizlerle çabuk oldu ama yinede tam olarak başardım saymıyorum eğer dediğin gibi gerisi gelirse inş. yarın halay çekeriz sizlerlere

canım tamamen girdiyse olmuş demektir ama gelgitler falan hemen olmuyo ya insan hemen herşey olsun istiyo o yüzden de başarmış olarak göremiyo kendini bu şok hali bi süre sürücek zaten.sen zorunu yapmışsın hiç endişelenme takıldığın yer olursa da mutlaka sor canım

geçmiş olsun canım insan muayene olunca bir kez daha artık kadın olduğunun farkına varıyor yalnız doktor niye o kadar şaşırdı ki ya anlayamadım bazı kişilerin doğumda zar gidiyormuş normal bişey yani.dediğin gibi zar falan mühim değil bak herşey normalmiş.benden de kırmızı gelmedi 4 aydır ama rahat bi şekilde ilişki yaşayabiliyorum takmıyorum da zaten.için de rahatlamış kaldığın yerden tam gaz devam et şimdi

haklısın herşey olsun istiyor insan inş. hiç bir şeye takılmam sormakta zorunda kalmam saol canım

kızzz YAŞLANDIM hiç pas da vermiyosun heee nasılsın bakiym ben sana sorayım senin sorucağın yokne yaptın ameliyat falan durumu vardı karar verdin mi?

iyiyim bende evden dısarı cıkacagım günü bekliyorum canım.. cok yatmıyorum ama dr. dısarı cık gezde demiyo.. bebişimle bekliyoruz gezicegimiz günü işte.. hayırlısı Allah tan artık

inşallah bir an önce kurtulursun canım dört duvar arasındançok bunalıyo insan gerçekten.bebişin doğsun da acısını çıkartırsınız artık

kızzz YAŞLANDIM hiç pas da vermiyosun heee nasılsın bakiym ben sana sorayım senin sorucağın yokne yaptın ameliyat falan durumu vardı karar verdin mi?

1.tarafta is yapiyorum 1.tarafta gelip okuyorum, cevap yaziyorum. yok hayatim daha konusulmadi. ayin 5.de endeskopi yaptirmistim, mideme baktilar, 1.parca aldilar. onun sonuclarini bekliyorum, ona göre ameliyat belli olur. sen nasilsin neler yapiyorsun

inşallah bir an önce kurtulursun canım dört duvar arasındançok bunalıyo insan gerçekten.bebişin doğsun da acısını çıkartırsınız artık

öyle valla canımcım zor ama güzel bişey için sabrediyorum sonucta.. gelenim gidenimde yok arkadaslar falan hepsi ppööfff uçtuuu arayan soranda yok.. bi anacım var işte o geliyo gidiyo.. hakkını nasıl öderim bilmiyorum basımdan eksik etmesin Allah..

hadi ben kacıyım artık size hoş sohbetler muck ii geceleeerrrr

yok tatlım ne kusuru ben takılıyorum sanainşallah iyi çıkar sonuçların ya hayırlısı inşallah.ben de iyiyim canım yatmadan önce bi bakayım dedim napıyosunuz diye

öyle valla canm anneden babadan başkası yalan evlenince arkadaşlar da bi kenara çekiliyo nedense.iyi geceler canım ben de çıkıyorum zaten yarın sabah iş varçok dikkat et kendine öpüyorum

herkese iyi geceler kızlar öpüldünüz

İyiyim canım çok şükür.Sen de iyisindir umarım.Gittim bugün doktora.Az önce uzun uzun anlatmıştım durumları okudun mu?Sen ne diyorsun?

okudum hayatim rabbim hep iyilik versin. sükür doktorunda iyimis. doktora vaji oldugunu söyledinmi. 1.de merak etme ve unut su zari, zar hamile kalmaya engel deyil. bundan sonra, düzenli iliskiye gir, aksatma hem senin alisman icin hemde vaginanin alismasi icin.

geçmiş olsun canım bende gıtmek istiyorum doktora ama muayeneden çekiniyorum sen onu başardın ne güzel bende merak ettım şimdi bendede kanama olmadı acaba benımkıde duruyormu ?

mrb arkadaslar.ıcınızde hipno terapiyi deneyen oldumu.olduysa biraz ayrıntılı olark anlatırmısınız.ve onerirmisiniz

cnm ben girdim hipnoza seni rahatlatıyr ama bana bi faydası olduğunu söyleyemıycem...hipnoz sadece bi trans hali kendinden geçmiyorsun bilincin yerinde oluyr dr. sana sorular soruyr biraz geçmişe iniyor rahatsızlıgın geçmişte bi kaynağı varmı diye araştıryr sorulara cevap verip vermemek sein elinde böyle bişey bitince bi rahatlama geliyr fln...ama benim için bi çözüm olmamıştı geçmişinde travmatik bi olay varsa şayet onu çözmene yardımcı olabilir ama bende öle bişey yoktu ve bi faydası olmadı malesef ve de seans ücretleri çok fazla...

geçmiş olsun canım bende gıtmek istiyorum doktora ama muayeneden çekiniyorum sen onu başardın ne güzel bende merak ettım şimdi bendede kanama olmadı acaba benımkıde duruyormu ?

arkadaşlar bendede olmadı kanama boş verin herkesde olacak diye bir şey yok o kızlık zarının yapısına göre değişir kimisi çok esnek olduğundan dolayı kanama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…