Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özümcüm adetime 10 gün var göğüs hassasiyeti hat saf hada kasıklarımda ağrı ve gerginlik var sende hamiş olmadan önce belirtiler varmıydı çok merek ediyorum acaba bebiş varmı içimde:26:

canım egz. yapmıyorum uzun zamandır tembellikteyim. başka sorunlarda var işle ilgili fln. kafam çok dolu moralim bozuk vajide tuz biber tabi. kendi kendime ediyorum biliyorum.
sizlere güzel haber vermek bende çok istiyorum canım ...

özümcüm adetime 10 gün var göğüs hassasiyeti hat saf hada kasıklarımda ağrı ve gerginlik var sende hamiş olmadan önce belirtiler varmıydı çok merek ediyorum acaba bebiş varmı içimde:26:

gittttiii kaynanamlar darısı senin başınaaa olabilir canımmmm bendede vardııı 10 gün adet sancısı gibi çektim memişlerime bastırınca acıdı....inşallah hamilesindirrrrr...dualarım hep sizinnnnleee canlarımmm......

Ne bu şiddet böyle tabiki kimse istemez böyle birşey sen çok yanlış şeylerde medet aramışsın boşuna para saçmışsın zaten haziranda izinlerimiz uymuyor eşimle ozamana kadar inş. aşarsam gitmiycem şuan regl im bitince devam edicem çalışmalara tabiki inş. aşarımda gerek kalmaz öyle şeylere ben istemezmiyim Hİç kendi başıma aşıyım bu doktordaa dilatör eşliğinde 3-4 günde tedavi ediyormuş ayrıca cinsel terapiyle inş. aşarım inş aşarız diyorum hepimiz de gerek kalmaz böle şeylere..

işteeeeee kendimden örnek gösteriorum sanaaa daha komikkk okadar çok sey oldukiiiiiii çaresilikkkkkk ne demekkkk ben bu vajınusmustaa anladımmm çaresizlikkk insana herşeyi yaptırır derlerrdiii....yapmadım sey kalmadıııı....heee eğer parmakla yapamıorum diosannn sen kendin al dilatörüüü ..bazı psikoloklarrr veriomussss bana vermediii parmak egsersizi verdikiiii benim gittim yerde okadar özel bi yer değildiii..... zaten önemli olannn parmak egsersizineee başlayabilmekkkk o cesaret geldimii geriside kolayyyyy gelioooo .......eskiden burası dolup taşardıııı kıslarlaa her an girerrrr yaptımız egsersizleri an an anlatırdırrrr karşılaştırıdıkkk şimdi kimsecikler yokkk yaaaa vajınusmusluu fazla kimse kalmadıı yada olanların fazla girme sanşı yokkk...Rabbim kimseyeee ama kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyııı başa gelmeden kimse anlayamazzz oyüsden kimselereee anlatamadık yaaaa .....neyseee inşallah en yakın zamandaaa sende başarırrsın inşallahh.....

[/COLOR][/COLOR]

Arkadaşlar lütfen cevap verin kayganlaştırcı olarak parmak egzersizlerinde ne kullanabiliriz ultrason jeli bulamadım..bebe yağı da zarar veriyor lütfen acil cevap

Kulak çöpüyle başladım ben parmak denemeside bi kaç santim almayı başarabıldım ama ilk denemelerim bunlar bunları yapmak için günlerce uğraşmadım öyle devam edicem inş. hiçbirşeye gerek kalmaz allah yar ve yardımcımız olsun ...

Arkadaşlar lütfen cevap verin kayganlaştırcı olarak parmak egzersizlerinde ne kullanabiliriz ultrason jeli bulamadım..bebe yağı da zarar veriyor lütfen acil cevap

küçük bi yerdemii yaşıorsunn ultrason jeliii tüm medikal mazemesi satan yerlerdee bulunuyorrr...onu bulmazsannn vazelinnn... vazelindee iyi oluyorrrr vajına sıcak yer oldundan hemen eriyip kayganlaştırıooo.....ben vazelin çok kullandımmm

valla 2 tane eczaneye sordum yani eşime sordurdum bulamadı.mantar oluşturup bir de onunla uğraşmak istemiyorum.internette su bazlı olanlar mantar yapmaz diyo kararsız kaldım o yüzden sizin kullandıklarınızı öğrenmek istedim

ilk denemeler biraz uğraştırıooo tedirgin ve korku oluyor insandaaa bi parmağını tamamen aldındaaa kkorkular birazda olsa gidioo gerisi çok kolay gelioo ...Rabbim her nerde bu sıkıntıyııı çeken varsa tezz zamandaa kurtarsınnn......ben artık yeniii evlenen insanlar oluyor akrabalardaannn acaaabaa nasıl geçtiiii benim gibimi oldu benim gibi olduda kimseye bişiii diyemeddiiimiii diyeee psikolojikmen düşünüorummm.....vajınusmus psikolojisi sıkıntısıı bambaşka bişii Rabbim kimseye yaşatmasınnn

eczanelerde olmazzz zaten...medikallerdee oluyor hiç rastlamadınmı etrafındaaa bi düşünn booyunluk tekerliklii sandalye koltuk değeneğiii bu tarzzz şeyler satan yerlerde oluooo eczanelerde olmuooo.....önemliii değil vazelin kullan ..su bazlııı olanlar mantarda yapmıooo gebeliğide engellemioooo için rahat olsunnn....

teşekkür ederim ozüm 34 saol alıp denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…