- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.461
selaam arkidişlerr
egzersiz nasıl gidiyor bak biz seni bekliyoruz artık sıra sende gelen gidiyo tembellikle olmuyo her gün kendi günümüzden çalıyoruz her eçtığımda burcu sana bakıyorum güzel haber vericek bizlere die halayını çekmek istiyoruz hadiiiiiiiiiiiiiiii
özümcüm adetime 10 gün var göğüs hassasiyeti hat saf hada kasıklarımda ağrı ve gerginlik var sende hamiş olmadan önce belirtiler varmıydı çok merek ediyorum acaba bebiş varmı içimde:26:
zeyneppppppppppppppppppppp egsersiz yapmıorsunnn her defasındaaa başka çareler aramaa derdindesinnn aynıııı bizim yaptımız hata gibiiii tembellik yapıppp bu işi kendin başaracanı düşünemiorsunnnn.....KİM VAJİNASINAA PARMAK SOKMAK İSTERKİİİ....bizde yaşadık senin yaşadınııı hele ben 1.5 senede yapmadım kalmadıııı psikoloğa gittim parmak egsersizi verdiiii ben eve geldimmm parmağımıı sokaaabilsemmm zaten p....s alırdım dedimm bölece üsütnden 10 ay felan geçtiiiii tabi ben gene başka çareler peşindeyimmmm....özel muanesi olan çok eski bi psikolok bu tarz olayda eve anesteci getirip bayıltıomus aradım artık yapmıoruz dedii israr ettim tanımadım görmedim 2 adam eve geldiii biri o psikolok biride anestezici o sıkıntılı günlerde 400 tl para verdim durummm fosssss.......haydar dümenin reçetesiniii aldıkk durum gene fossss......onu yap bunu yapppp ...yada bekle başka çareleriii baktım parmak egsersizinden başka çarem yokkkk başlım bi dediimmm tabikiii iğrenççç bişşiiii ama mecbursunnn...başladım her başardımdaaa azcık bile başarsammm p...s başarmıscasına seviniodummm......egsersizlerde aşama aşama gittikçe vajınayııı esnettimmm kendi parmağını oraya sokup uğraşmaktansaa p....s daha kolay geldiii artıkkk....bu benim için imkansızzdıııı..............dicem odur kiiiiiii ne kadar ertelersen erteleeeee olan sana olurrrrr....he bende düşündümmmm o süleyman eserdağlarıııı ama o insanlar bizim gibi insanlardaaan birgünlük için kaç para istiolarr günah değilmi o parayada bizedeee hadi parayı verdimmmm haydaaa baktım çocum olmuoooo ya tüp bebek gerekirse dedimmm nerden bulcan paraaaa dedimmm oturdum hesap yaptımmmm ya ona para verecem ya buna dedimmm ve egsersiz işine başladımmmmm.......ben okadar sıkıntılar çektimkiii hangi birin yazim burayaaa.......sen artık neyde karar verdin ne yapmayı düşünüorsunnnnnn......
Ne bu şiddet böyle tabiki kimse istemez böyle birşey sen çok yanlış şeylerde medet aramışsın boşuna para saçmışsın zaten haziranda izinlerimiz uymuyor eşimle ozamana kadar inş. aşarsam gitmiycem şuan regl im bitince devam edicem çalışmalara tabiki inş. aşarımda gerek kalmaz öyle şeylere ben istemezmiyim Hİç kendi başıma aşıyım bu doktordaa dilatör eşliğinde 3-4 günde tedavi ediyormuş ayrıca cinsel terapiyle inş. aşarım inş aşarız diyorum hepimiz de gerek kalmaz böle şeylere..
özüm gözün aydın canım kaynananlar gitmişş:)
Eki Görüntüle 197535
[ı]mutlu haftasonlarııııı diliyorum herkese...
Inşallah bütün vajililer bu dertten tez zamanda kurtulurrrr....[/ı]
işteeeeee kendimden örnek gösteriorum sanaaa daha komikkk okadar çok sey oldukiiiiiii çaresilikkkkkk ne demekkkk ben bu vajınusmustaa anladımmm çaresizlikkk insana herşeyi yaptırır derlerrdiii....yapmadım sey kalmadıııı....heee eğer parmakla yapamıorum diosannn sen kendin al dilatörüüü ..bazı psikoloklarrr veriomussss bana vermediii parmak egsersizi verdikiiii benim gittim yerde okadar özel bi yer değildiii..... zaten önemli olannn parmak egsersizineee başlayabilmekkkk o cesaret geldimii geriside kolayyyyy gelioooo .......eskiden burası dolup taşardıııı kıslarlaa her an girerrrr yaptımız egsersizleri an an anlatırdırrrr karşılaştırıdıkkk şimdi kimsecikler yokkk yaaaa vajınusmusluu fazla kimse kalmadıı yada olanların fazla girme sanşı yokkk...Rabbim kimseyeee ama kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyııı başa gelmeden kimse anlayamazzz oyüsden kimselereee anlatamadık yaaaa .....neyseee inşallah en yakın zamandaaa sende başarırrsın inşallahh.....
[/COLOR][/COLOR]
Arkadaşlar lütfen cevap verin kayganlaştırcı olarak parmak egzersizlerinde ne kullanabiliriz ultrason jeli bulamadım..bebe yağı da zarar veriyor lütfen acil cevap
küçük bi yerdemii yaşıorsunn ultrason jeliii tüm medikal mazemesi satan yerlerdee bulunuyorrr...onu bulmazsannn vazelinnn... vazelindee iyi oluyorrrr vajına sıcak yer oldundan hemen eriyip kayganlaştırıooo.....ben vazelin çok kullandımmm
Kulak çöpüyle başladım ben parmak denemeside bi kaç santim almayı başarabıldım ama ilk denemelerim bunlar bunları yapmak için günlerce uğraşmadım öyle devam edicem inş. hiçbirşeye gerek kalmaz allah yar ve yardımcımız olsun ...
valla 2 tane eczaneye sordum yani eşime sordurdum bulamadı.mantar oluşturup bir de onunla uğraşmak istemiyorum.internette su bazlı olanlar mantar yapmaz diyo kararsız kaldım o yüzden sizin kullandıklarınızı öğrenmek istedim
eczanelerde olmazzz zaten...medikallerdee oluyor hiç rastlamadınmı etrafındaaa bi düşünn booyunluk tekerliklii sandalye koltuk değeneğiii bu tarzzz şeyler satan yerlerde oluooo eczanelerde olmuooo.....önemliii değil vazelin kullan ..su bazlııı olanlar mantarda yapmıooo gebeliğide engellemioooo için rahat olsunnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?