Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısında anlamıyor beyin zorluyor beniiiiii kabul etmiyor biraz daha sıkcam dişimi 1 ay daha uğraşcamm olmassa 4 5 milyar neyse vercem kurtulcam

Hadi bakalım canım sana da kolay gelsin.Allah yardımcın olsun.Rahat ol sadece,gerisi çorap söküğü gibi gelecek emin ol.Bak ebn buraya üye olalı 1 ay falan oldu.Egzersizimin 2.gününde olay halloldu.Boşa geçen stresli yıllarıma,bana ve eşime yazık olmuş diyorum.İnan acı diye bişi yok.Bunu sana belki de dünyadaki en canı tatlı ve bu konulardan korkan birisi söylüyor emin ol.

haklısında anlamıyor beyin zorluyor beniiiiii kabul etmiyor biraz daha sıkcam dişimi 1 ay daha uğraşcamm olmassa 4 5 milyar neyse vercem kurtulcam

inan 4-5 milyarlık birşey değil.çünkü dr aynını yaptırcak sen evde kendin çabala azmedersen olucak.4-5 milyarı kenara koy yendiğinde balayı yaparsınız

iyi akşamlar kızlar
dün akşam eşimin parmağıyla denedik 1 boğum içime aldım
çok sevindim paylaşmak istedim şimdi yine egzersiz yapmaya gidiyorum bi kere oldu ya artık devamı gelir inşallah allahım herkesi bu dertden kurtarır inşallah

maasallah ara vermeden,yola devam. ama sende yap.senin.de yapman gerek.

umutlarım bitiyor yapamıyorummm girmiyorr çok dar sanki olmuyorrrrrrrrrrrr kafayı yicemm

yaaaaa bitanems sen başardın gördün oldu kendini kastığın için oluyor toparlan şöyle bir kendine gel niye o saçma düşüncelere izin veriyosun yapıcam deeee vaji senden korksun üzülüyorum lütfen biraz gayret edin mutluluk sizinde hakkınız........güzel haberlerinizi bekliyorum allah yar ve yardımcınız olsun.............sizleri seviyorum

merhaba arkadaşlar. ben biraz tembellik yapmıştım egz. ara vermiştim. bu akşam denedim tekrar serçe bir boğumdaydım baktım ilerletemedim yüzük parmağına geçtim ondada bir boğum dayım. çok rahat bir boğumu alıyorum artık hiç hissetmeden. ama sorunum devamını getiremiyorum ilerlemiyor sanki :S

ii geceler kızlar.benim sorunum için diğer sayfaya gönderdiler yani VAJİNİSMUSU YENDİKTEN SONRAKİ DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIMbölümüne ama orda kimse yok.ben ne yapayım.kim yardımcı olacak

sakin ol derin derin nefes al o tıkandığın yerde parmağını ittir bak ne oluyo merak et eşim bana egzersizlelin başında konsantre olmam için bana çok yardım etti o an ben kendimi kaybediyordum titreme ağlama krizleri zor kendime geliyordum burdaki arkadaşların tecrübeleri yle yolumu buldum bir cesaret ıkın vaji açılıyo nefes al ver ittir korkma hiç birşey olmuyo başaran herkezin yazılarını okuyosun hepimiz senden farlı değiliz dimiiiiiiiiii kendini kontrol et sakin ol acı gelene kadar ittir birde bakıcaksın hooooooopppppppp parmak içerideeee hadi kızlar kolay gelsin LÜTFEN ERTELEMEYİN DALARIM SİZLERLE

sakindim egzersizde canım bir boğumu frahat aldım hatta beklettim içerde, müzik falanda açtım kafamı dağıttım yani. ıkınıpda denedim ama sanki ilerisi kapalı gibi ilerletemiyorum bir türlü.
beynimi oraya birşey girebileceğini gördü aslında acı da olmadı ama neden ilertemediğimi anlamadım. . tabi egz. arada vermiştim onunda etkisi olabilir.

ne oldu canım anlat belki bir faydam dokunur............lütfen ağlama

seracım ben 2 yılldır vajiliydim hatta bu halle anne bile oldum.neyse konuya geleyim.geçen 10 gün önce bu siteyi buldum yoksa dr ulusoya gidecektim.buradaki arkadaşların allah hepsinden razı olsun.1 haftada inat ettim yendim bu illeti.ama şimdide alışmışım kayganlaştırıcı ve anestol sürmeden yapamıyorum.bugün bi deneyelim dedik çok acıdı ben napıyım:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…