- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #54.501
canım bak dr çare değil yine git baktır.ama umutlarım tükeniyor dersen baştan yenilirsin...sen ki egzersizlerle bir kere başardın bunu oldu.demekki çözümü egzersizde 2-3 daha çalış eşine yaptır egzersizleri arkasından pe...denemesi yapın.aslında 1 kere yapınca olay bitmiştir.konsantre mi olamıyorsun??
ozum 34 ve tüm koçlarımın dikkatine;
21 mayıs itibariyle vajiyi yenme operasyonum başlamış durumda
1.sol işaret parmağımı vajıyle tanıştırdım(pi..siyle oynayan erkek çocuklarını hep kınamışımdır ama şimdi aynı duruma düştüm:26::26:)
2.bikaç dk harektsiz sabitledim ve dikkatim başka tarftayken yavaş yavaş girdirmeye çalıştım hiç zorlamadan birinci boğuma kadsar başardım canım acımadı dahada çabalamadım yavaş yavaş yapmam daha etkili olur kanaatindeyim..sizce doğrumudur gittiğim yol tavsiyelerinizi alayımmm
haklısında anlamıyor beyin zorluyor beniiiiii kabul etmiyor biraz daha sıkcam dişimi 1 ay daha uğraşcamm olmassa 4 5 milyar neyse vercem kurtulcam
inan 4-5 milyarlık birşey değil.çünkü dr aynını yaptırcak sen evde kendin çabala azmedersen olucak.4-5 milyarı kenara koy yendiğinde balayı yaparsınız
yenersin canım Rabbime çok dua et çabala...çabaladığını görünce nasip edecektirkeşke yensemdee balayı istememm
umutlarım bitiyor yapamıyorummm girmiyorr çok dar sanki olmuyorrrrrrrrrrrr kafayı yicemm
iyi akşamlar kızlar
dün akşam eşimin parmağıyla denedik 1 boğum içime aldım
çok sevindim paylaşmak istedim şimdi yine egzersiz yapmaya gidiyorum bi kere oldu ya artık devamı gelir inşallah allahım herkesi bu dertden kurtarır inşallah
umutlarım bitiyor yapamıyorummm girmiyorr çok dar sanki olmuyorrrrrrrrrrrr kafayı yicemm
maasallahara vermeden,yola devam. ama sende yap.senin.de yapman gerek.
kendi parmağımla yapamadım eşim ben deneyeyim dedi öyle oldu biraz nasıl yani ben yapamazsam olmaz mı :18::18::18::18:
merhaba arkadaşlar. ben biraz tembellik yapmıştım egz. ara vermiştim. bu akşam denedim tekrar serçe bir boğumdaydım baktım ilerletemedim yüzük parmağına geçtim ondada bir boğum dayım. çok rahat bir boğumu alıyorum artık hiç hissetmeden. ama sorunum devamını getiremiyorum ilerlemiyor sanki :S
ii geceler kızlar.benim sorunum için diğer sayfaya gönderdiler yani vajinismusu yendikten sonraki deneyimlerimizi paylaşalımbölümüne ama orda kimse yok.ben ne yapayım.kim yardımcı olacak
sakin ol derin derin nefes al o tıkandığın yerde parmağını ittir bak ne oluyo merak et eşim bana egzersizlelin başında konsantre olmam için bana çok yardım etti o an ben kendimi kaybediyordum titreme ağlama krizleri zor kendime geliyordum burdaki arkadaşların tecrübeleri yle yolumu buldum bir cesaret ıkın vaji açılıyo nefes al ver ittir korkma hiç birşey olmuyo başaran herkezin yazılarını okuyosun hepimiz senden farlı değiliz dimiiiiiiiiii kendini kontrol et sakin ol acı gelene kadar ittir birde bakıcaksın hooooooopppppppp parmak içerideeee hadi kızlar kolay gelsin LÜTFEN ERTELEMEYİN DALARIM SİZLERLE
ne oldu canım anlat belki bir faydam dokunur............lütfen ağlama
ii geceler kızlar.benim sorunum için diğer sayfaya gönderdiler yani VAJİNİSMUSU YENDİKTEN SONRAKİ DENEYİMLERİMİZİ PAYLAŞALIMbölümüne ama orda kimse yok.ben ne yapayım.kim yardımcı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?